mamica bom
Hej, dragi moji!
Evo, sanja je nazaj. Bacili so premagani. Naslov pa ni pomota – saj kaja me je že razkrinkala – ravno v petek sem izvedela, da sem noseča. Je bilo pa zato toliko večje veselje, ker je bil na začetku test negativen.
Juhu – zdaj pa še par mesecev mirnega spanca potem pa uaaaaaa!
Cmokec vsem!
Dobro jutro, dober dan. Sem ti že nekaj tam na AU AU napisala, ampak še tukaj, da ne boš letala sem in tja, zdaj, ko si v blagoslovljenem stanju.
Uživaj to obdobje sreče, ker je neponovljivo, četudi boš imela več otrok, pričakovanje vsakega posebej je nepojmljiva radost, vselje in sreča in neponovljivost. Zato se temu posveti zdaj z vsem svojim bitjem. Pozdraljena tokrat tudi v klubu najprej mladih mamic, potem mater odraščajočih otrok in nato ………. kdo ve, v kakšnem klubu še. Torej, uživaj srečo, ki ti je dana, v polni meri.
Marija
Sanja , čestitke in želje za zdravo nosečnost !
Veš , malo pa ti zavidam , ker se ne morem spomniti lepšega občutka , kot je z nosom
podrgniti se po dojenčkovi glavici . Ga ni lepšega vonja ! Ni mehkejše in nežnejše stvari kot je puhek na malčkovi bučki ! Ni lepšega kot dotik malih prstkov na mojem licu ! Pa prvi brezzobi nasmešek – samo zame !
Čudež stvarstva !
Bodi srečna !
Andrejka
Sanja!
Potem pa res velja, da se včasih nosečnost začne s simptomi podobnimi virozi (ali pa do nje tudi pride). Pa slabo počutje in čuden občutek.
No, čimmanj takšnih občutkov.
Sem brala tvoje poste na Starši staršem in si bila takrat kar razočarana. No, zdaj si prišla na svoj račun – huraaaaa!!!!
Pepi, se mi je zdelo, da so tvoje lepe besede in želje namenjene Sanji, haha … ker jaz zaenkrat še nimam vesele novice za objavo :))) .. vsaj ne da bi vedela 🙂
priznam pa .. da mi zadnje čase kar prevečkrat misli in pogledi uidejo k nosečnicam in v vozičke … mogoče se pa le še odločim :))) … sploh ko sem prebrala tole Sanjino veselo pričakovanje .. pa Andrejkino globoko razmišljanje … res lepo 🙂
Pozdravček,
Barbara.
Forum je zaprt za komentiranje.