Mame, večina vaših sinov je vizualno popolnoma neprivlačnih
Kakšna estetska revščina je v Sloveniji. Ko se sprehodim po večjem mestu, opazujem obraze, postave, skladnost telesa, stil. Večina vaših sinčkov je ne samo podpovprečnih ampak prav odbijajočih za pogledat. Večino časa sploh nobenega ni za pogledat in si učke spočit. Mnogo veeč princesk je lepih, prijetnih, urejenih. Zakaj je narava tako naredila?
mogoče genetika, že v startu, ko ženska- bodoča mama- izbira partnerja…in nima visokih zahtev in je pač vsak “houdre” dober …ali obrnjeno, ko moški- bodoči oče- pobere kar vsako, samo, da se razplodi…no, včasih se pa narava poigra in od dveh “nikakvih”, nastane lepotec, zato se Slovenke rade pomešajo s Srbi, tujci, da je pestrost lepote večja.
turški vpadi, 17.06.2023 ob 19:39
Problem je, da gledaš po LJ in drugih mestih. Tam je ogromno turških vpadov v slovansko genetiko. To res ni nič.
Pojdi na podeželje, tam najdeš Slovence. Ti so pa fejst za pogledat.
Pa ravno na kmetih ne vidis lepih ljudi, tam so se parili samo med seboj, v ozkem krogu, to ne more biti dobro.
Lepi ljudje so mesani, naj si bo po narodih znotraj ene rase ali med rasami.
kozlarija, 18.06.2023 ob 07:32
Pa ravno na kmetih ne vidis lepih ljudi, tam so se parili samo med seboj, v ozkem krogu, to ne more biti dobro.
Lepi ljudje so mesani, naj si bo po narodih znotraj ene rase ali med rasami.
parila se ti je mati z bratom!! Kakšno parjenje na kmetih? A smo v 8. stoletju?
yram, 18.06.2023 ob 08:27
No, no…moj sin je lep, visok, pravi bonbon za zenske. Je pa ze oddan, tako da vec srece prihodnjic.
Jaz sem se dobro porocila, oba otroka lepa kot sliki. Pa ne da se hvalim, tako pac je.
Saj to že vemo, da ste v tvoji familiji vsi vrhunski, nezmotljivi in brez napak, ampak če bi Zartrose imela sina, bi se tudi tvoj lahko samo skril pred njim.
Ma kašne?
Ti iščeš tipa za se kazat naokoli ali za ustvariti življenje, družino z njim?
Če ti je estetika tako pomembna, si samo ena površinska bi**h, ki ne zna centiti drugega kot materialističnih in otipljivih reči. Upam, da čimmanj tovrstnih ljudi ima otroke, ker, če se tej geni podedujejo…???
Iz druge stranu, lahko povem, da tudi bab ni več, ” za si očke spočiti” Vse plastične, umetne, 3 ure nanašajo mejkup, da če jih vidiš brez ne prepoznaš. Vse super duper puš up modrci, pušup pajkice… Škoda, ki ne obstaja še pushup IQ, za take???
Vse bi bile Kim Kardashian, vse bi bile nekaj kar niso,vse po istem štampu delane. In take, bi pol kaj komentirale ? Delat pejt.
Itak, ocitno ti je pomembna samo zunanjost. Bravo. Drugace pa vsake oci imajo svojega malarja, ti pac rabis popolnega, lepega, urejenega manekena z vlko keša. Kot vecina zensk…. In potem pricakujes da ti bo zvest, ko pa ga obletava miljon zensk taksnih kot si ti… Sam da je lep, nima veze ce je v glavi tup (zabit).
Cez kak teden ali pa mesec bos pa pisala kako si nasla najbolj popolnega in lepega moskega, kako ga odvaditi da ne bi imel drugih zensk in zakaj ga vsaka gleda/mu kupuje pijaco
Dashenkaa, 23.06.2023 ob 12:39
Slovenski moški pač niste lepi, vemo vsi. Jaz svojo genetiko pomešala z avstrijsko-italijansko. Bomo hmali videli rezultat, ma mislim da bo top ka vidim sebe in moža.
Aha še ena, ki ima moža samo zaradi zunanjosti, pa da bo imela lepo frocovje. Pa ko pogledam SEBE je rekla. Miška moja res me zanima, če si tako lepa kot ti misliš. No če si imaš vsaj eno kvaliteto, ker več jih stoprocentno nimaš. Tako kot avtorica. Ta šele more bit “lepa”. Pa še to ti povem kot človek, ki je videl tri kontinente. Slovenke ste daleč od najlepših žensk. Lahko najdeš lepo žensko ne rečem, ampak ste bolj redke, tako kot pri moških. Če se osredotočim samo na slovansko raso ste tam pri repu. Rusinje, Poljakinje, Čehinje, Hrvatice, da še ne grem v kakšno drugo etnično skupino kot kakšne Skandinavke naprimer. To so lepe ženske. Ampak govorima samo o lepoti. Meni je silna lepota tam pri podnu. Ker če v glavi nimaš nič ti lepota bolj malo koristi. In to vedve z avtorico dokazujete. Hvala bogu še zaenkrat niste take kure v premoči pri nas. Pa tudi, če moreš vedro pudra na faco zalimat, da se te kdo ne ustraši, tako kot danes določene delate… Ne vem no potem že verjetno nisi tako lepa. Ker tiste lepe ženske, ki jih jaz poznam tujega videza ne komentirajo.
Anonimno 1639, 23.06.2023 ob 15:57
Aha še ena, ki ima moža samo zaradi zunanjosti, pa da bo imela lepo frocovje. Pa ko pogledam SEBE je rekla. Miška moja res me zanima, če si tako lepa kot ti misliš. No če si imaš vsaj eno kvaliteto, ker več jih stoprocentno nimaš. Tako kot avtorica. Ta šele more bit “lepa”. Pa še to ti povem kot človek, ki je videl tri kontinente. Slovenke ste daleč od najlepših žensk. Lahko najdeš lepo žensko ne rečem, ampak ste bolj redke, tako kot pri moških. Če se osredotočim samo na slovansko raso ste tam pri repu. Rusinje, Poljakinje, Čehinje, Hrvatice, da še ne grem v kakšno drugo etnično skupino kot kakšne Skandinavke naprimer. To so lepe ženske. Ampak govorima samo o lepoti. Meni je silna lepota tam pri podnu. Ker če v glavi nimaš nič ti lepota bolj malo koristi. In to vedve z avtorico dokazujete. Hvala bogu še zaenkrat niste take kure v premoči pri nas. Pa tudi, če moreš vedro pudra na faco zalimat, da se te kdo ne ustraši, tako kot danes določene delate… Ne vem no potem že verjetno nisi tako lepa. Ker tiste lepe ženske, ki jih jaz poznam tujega videza ne komentirajo.
Z možom nisem zaradi videza. In nisem Slovenka.
Forum je zaprt za komentiranje.