Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mama_miška plačan trol levice

mama_miška plačan trol levice

Je tako očitno da smo najbrž kar vsi že opazili?

ne drži, je šla v nedeljo na mr k privatniku v Maribor oz. k dvoživkam.

Penzijo sem si zaslužila s poštenim in 41 let trajajočim delom ki ni bilo lahko. Osebek, ki me tako zvesto sledi pa se naj raje dela oprime. Morda bo pa kaj koristi. Da ne bo problemov, ne hodim na volitve in mi niso opcija, ker so vsi isti. Me pa motijo kletarski pisuni, ki si še podatkov niso sposobni najti. Da ne govorim o spominu zlate ribice. Stvari je potrebno gledati širše.

Odgovor na objavo uporabnika
mamka Miška, 12.09.2025 ob 12:30

Penzijo sem si zaslužila s poštenim in 41 let trajajočim delom ki ni bilo lahko. Osebek, ki me tako zvesto sledi pa se naj raje dela oprime. Morda bo pa kaj koristi. Da ne bo problemov, ne hodim na volitve in mi niso opcija, ker so vsi isti. Me pa motijo kletarski pisuni, ki si še podatkov niso sposobni najti. Da ne govorim o spominu zlate ribice. Stvari je potrebno gledati širše.

Ampak, mamka, ti se spravljaš vedno le na SDS, nikoli na drugo politično opcijo. Pa praviš, da so vsi isti. Občasno pokritiziraj tudi tiste druge, da ne bo iz aviona vidno, da SDS-a ne preneseš 🙂

Ti si kletarska pisunka leve strani, res ni treba več kot prebrati dva tvoja izbljuvka. Ista kot sendvičarji

Gorenjka99, ona je plačana za pljuvanje po SDS. Zato samo o njih piše. Rada ima denar.

Mislim, da gre za jugonostalgičarko, ki je večino ‘službe’ predremala ali prekofetkala.

Pejte malo na Youtube komentarje kdaj pogledat, 90% jih je za SDS, ampak 30% pa dobijo na volitvah? ?

Sej vemo kdo laufa lajk-bote na Youtubu in podobnih platformah (poglej moje ime)

Indijci, 12.09.2025 ob 14:41

Pejte malo na Youtube komentarje kdaj pogledat, 90% jih je za SDS, ampak 30% pa dobijo na volitvah? ?

Sej vemo kdo laufa lajk-bote na Youtubu in podobnih platformah (poglej moje ime)

Ja, mama Miška je pa antijanša pingo sok plačanka, ni druge.

sendvičarka, 12.09.2025 ob 13:58

Ti si kletarska pisunka leve strani, res ni treba več kot prebrati dva tvoja izbljuvka. Ista kot sendvičarji

@sendvičarka: kletarska pisunka leve strani …. ha ha ha…. človek bi se polulal od smeha. Ampak se res potrjuje ugotovitev o IQ-ju desnih.

Ali je plačana ali ne, ne vem, je tako zabita, da bi delala tudi zastonj, samo da lahko reče kaj proti Janši.

Pomembno je vedeti tole: mama miška in daisycutter/replika sta ena in ista oseba. Ki ni nikoli resno delala v življenju, delovne dobe zaskrbljujoče malo. Je pa veliko alkohola prisotnega, to pa ja. In mitomanskega pravljičarstva.

Mater, ste pa tadesni res zabavni. Ma niti ene same lastne ideje ne spravite skupaj. Neverjetno, kako vas je zdresiral vaš pastir!
Pol ure zatem, ko nek medij objavi dva uporabna stavka, vam napišejo navodila in vi množično hop….
Ta teden o plačanih agencijah za haranje po omrežjih in vi v akcijo…

Pa spet pridemo do pomanjkljivega šolanja, kot vedno. Mi smo že v stari Jugi pri zgodovini jemali, da so se vojne dobivale in izgubljale s pomočjo propagande. SDS pa mora to izvedeti iz prispevkov na TV…

Katastrofa za civilizacijo ste, resno. Planet opic.

PIKULET, 13.09.2025 ob 09:07

Ali je plačana ali ne, ne vem, je tako zabita, da bi delala tudi zastonj, samo da lahko reče kaj proti Janši.

Pomembno je vedeti tole: mama miška in daisycutter/replika sta ena in ista oseba. Ki ni nikoli resno delala v življenju, delovne dobe zaskrbljujoče malo. Je pa veliko alkohola prisotnega, to pa ja. In mitomanskega pravljičarstva.

???? evo še en tipični primer desne pameti in funkcioniranja: dovolj neumna, da bi BREZPLAČNO pisala proti SDS…

Pa vi ste ali niste sposobni sprevideti, kaj vse v enem nerodnem stavku poveste o sebi????

Nimate kaj biti užaljeni, ker sami dokazujete, da ste zares zabiti in plačani. 

Sicer pravijo, pametni odneha prvi. Vseeno bi vsem kletarjem rada sporočila, da mamka Miška je le ena oseba, ki se je s SVOJIM delom dokazala in ji ni potrebno biti plačana ali nagrajena od nekoga drugega.

Če vam pa spomin in pamet ne dela in morate pisati po nareku nekoga drugega je pa to vaš problem.

Če sem  omenjala desničarje je pa verjetno bilo zaradi tega, da se vam je postavilo ogledalo pred obraz.

Spomin nekaterih je pa tudi enak spominu zlate ribice.

Če vas motijo moji zapisi jih preskočite.

Zaničevanje, poniževanje in pisanje brez argumentov je pa dokaz, kako vam vaša pamet dela.

Če se napišejo dejstva in dokazi, je to za vas kaj? Laž?

Pa lep vikend vam želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close