Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Mama ne pusti hčerkici, da čez vikend ostane v štusentskem mestu

Mama ne pusti hčerkici, da čez vikend ostane v štusentskem mestu

Mama že v torek sprašuje študentko hčerkico, kdaj bo prišla domov. Pa ji hčerkica reče, da bo slabo vreme in da ne bo prišla domov, da bo čez vikend ostala v mestu. Mama nato skoraj v joku kliče prijateljico, da kakšna je njena hčerka, da noče za vikend priti domov, čeprav bo dež. Prijateljici jadikuje, da bi hčerkica morala priti domov kaj pospravit.

Pa kaj se to greste, ženske? A ste imele otroka zaradi njega samega ali za sužnja? Pustite otrokom, naj živijo svoje življenje. Ni čudno, da je še mož ne povoha.

Budale helikopterske!

no pa spet in spet…zadnjič ena, da pri tašči z partnerjem nima zasebnosti., da bi na svoje pa ne more, ker bo tašča stradala pol ali kaj…..pol ena, da ji mati in nepokretni oče ali kaj na svoje z partnerjem ne pusti…same trpeče , izkoriščane, privezane, zlorabljene, zasužnjene., lastninjene….   in še in še cankarjanske zablode …kakšna genetika, kakšne sprevrženosti….Slovenija od kod lepote tvoje….Katere generacije so zdaj to ,da ne pustijo odraslim otrokom živet svoja življenja…ker včasih se je komaj čakalo , in mladi in stari, da se gre po svoje…a danes jih pa lastninijo in privežejo za zmeraj ????

Kad robinja rodi sebi gospodaricu.

Vcasih mam obcutek, da si bom neglede na to kolk sem bil dober ali pa ne, rekel ” sto nisam bio jos bolji”.

Sem letnik 80. Pri 22 sem spoznala fanta in sva nameravala na svoje in je foter znorel, da on ne bo sam crkaval, da ima da ostanem doma v bajti 100m2. Tudi če to pomeni brezposelnost (starša živita v neki vukoj***) in samaskot/brez družine celo življenje.

Odgovor na objavo uporabnika
jaz sem tako, 23.02.2022 ob 10:49

Sem letnik 80. Pri 22 sem spoznala fanta in sva nameravala na svoje in je foter znorel, da on ne bo sam crkaval, da ima da ostanem doma v bajti 100m2. Tudi če to pomeni brezposelnost (starša živita v neki vukoj***) in samaskot/brez družine celo življenje.

Če hočeš dediščino, boš delala tako, kot bodo starši zahtevali!

to so take smrdulje ki hočejo hčerko za sebe. ona pa sanja lepega, bogatega fanta z denarjem in seveda da bo vse to prenašal.

Danes je v odnosih preveč arogance in preveč zahtev. Preveč slabih odnosov.

Potrebno se je znati pogovarjati, dogovarjati, da je za vse poskrbljeno.

Tako za mlade, kot za stare, ki tudi ne morejo sami. Seveda pe ne smejo krasti otrokom tega kar želijo.

Tudi to drži, da veliko starih danes crkuje, ko mladi samo toliko pogledajo na njih kdaj bodo crknili, da dobijo premoženje ali jih pa stlačijo v domove, kot da niso družine. Tudi starši so družina.

Moji tudi niso nič mogli in so samo stokali, ko sem šla na svoje s svojim denarje. vem koliko so dali zame in ni bilo vredu, dokler nism začela graditi lep odnos z njimi. Vzamem vsak dan minuto dve in mamo pokličem in je ona vesela in jaz tudi. Obe sva mirni.

Na poti je prvi vnuček in obe bodoči babici že tekmujeta katera mi bo pomagala. Nikoli jima ne rečem vešče stare in podobno, niso me tako vzgojili.

Z veseljem se obiskujemo in pomagamo in imava z možem tudi dovolj svobode. Ko želiva biti samapoveva. Ko kam greva, poveva.

Najotroci vidijo lepe odnose, ko bom stara me bodo imeli radi upam.

Dogovorite se.

Svetuj kolegici naj se vpiše v krožke si dobi družbo. Najde nove kolegice. Hči naj pusti pri miru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close