Mama je pokvarjena
Ta zgodba je tako čudna in dogaja se med popolnoma odraslimi ljudmi.
Moj prijatelj ima žensko že kar nekaj let. Rada se imata.
Njegova mama se pa druži z njegovo bivšo. Obiskujeta se, se zelo razumeta. Mama ji posoja denar, kupuje obleke, čevlje, včasih ji denar kar da. In ta bivša vse to s prijaznim nasmehom sprejema.
Ampak to še ni vse. Ko pride mama na obisk k sinu, dostikrat pripelje to bivšo s sabo. Sin se sicer pritožuje, mama pa ga poklopi s tem, naj vendar spoštuje njene prijateljice.
Za češnjo na vrh tortice pa še to: Mama ves čas vzdihuje, kako dobra je njegova bivša in kako krasne modre oči ima. Ob tem, da njegova sedanja malo škili.
Sploh ne morem doumeti, da je lahko ena starejša ženska tako zlobna. Je pa ta sin star okrog 50, ta mama pa 20 let več.
Kaj bi lahko ta sin še storil? Mamo ima rad ampak nobena beseda ne zaleže, da mu ne bi vodila bivše s sabo v hišo.
Aja – mama je solastnik te hiše, ker mu je finančno pomagala ob nakupu.
sedaj samo še manjka, da bo mama svoj delež hiše zapustila tej bivši, pa bo sreča popolna.
sin naj mamo vzame malo za hec in ji pove, da se po vasi govori, da sta z bivšo lezbi, ko bo ona vzdihovala, kako je bivša dobra, pa naj ji odgovori, da je sicer res, ampak pri seksu z moškim je pa katastrofa in da bi raje hlod nategnil kot še enkrat njo. Narediti mora tako, da stari je bo več prijetno bivše vlačit na obisk.
Naj uganem, 21.12.2021 ob 12:36
In ti si nova partnerica 50 let staremu nevretenčarju, ki ne zna postavit mej svoji tastari?
Nisem. Sem res stara prijateljica in rabote njegove mame mi gredo že leta na želodec.
On sicer znori, ampak potem mu je žal in se mami opravičuje, ker je znorel.
Res se mi smili. Njegova nova ga pa tudi malo obžre, ko ji pove, da je bila spet mama z bivšo na obisku.
Prideta pa vedno, ko te sedanje ni tam.
mijav mijav, 21.12.2021 ob 11:03
sedaj samo še manjka, da bo mama svoj delež hiše zapustila tej bivši, pa bo sreča popolna.
sin naj mamo vzame malo za hec in ji pove, da se po vasi govori, da sta z bivšo lezbi, ko bo ona vzdihovala, kako je bivša dobra, pa naj ji odgovori, da je sicer res, ampak pri seksu z moškim je pa katastrofa in da bi raje hlod nategnil kot še enkrat njo. Narediti mora tako, da stari je bo več prijetno bivše vlačit na obisk.
To mu bom prenesla! Mogoče je pa celo res!! 🙂
zakaj njegova beseda ne zaleže?
ker to ni noben zrel moški, ampak je ČUSTVENO še vedno otrok.
mamin sinček.
ki mu mama NI DOVOLILA, da živi SVOJE življenje.
živeti mora kot se NJEJ ZDI prav.
mama ga ne spoštuje, manipulira z njim,
mamino sofinanciranje hiše prinaša njej kontrolo nad njim,
njemu pa nabijanje občutkov krivde
(mama mi je vse dala, jaz ji pa težim kako bi jaz rad…)
skratka… sine naj gre na psihoterapijo, ker sam tega ne bo rešil.
za začetek se bo naučil postaviti mejo, da ko naj bi prišel nekdo na obisk,
se najprej najavi.
ja, tudi lastna mati.
in ko se najavi naj ji pove, da naj pride sama, ali pa nič.
ker če on z bivšo punco ne želi vzdrževati nekih prijateljskih odnosov,
je to njegova svobodna izbira in mati nima pravice mu to videvanje vsiljevati.
tudi: od kdaj matere, ki pridejo na obisk zato da bi videle sina,
vlečejo prijateljice s seboj?
ko bo s strokovno pomočjo predelal odnos z mamo
in postal notranje zrel in močan,
šele takrat ga bo mama vzela resno.
ni druge poti.
Čisto brez veze komplicirate. Ona je bivša, se je pac z mamo razumela in sta ohranili stike. Ne vidim nič slabega v tem. Hisa je napol njena in na obisk lahko vozi kogar koli želi. Nikjer je piše, da ko je nekdo bivši, da mora avtomatako prekiniti stike z celotno družino bivsega. Samo nezreli ljudje se obešajo na te zadeve.
Jaz imam z bivso tasco tudi super odnos, grem se zmeraj k njim na obisk, kosilo. Tudi z bivsim imam korektne odnose. Moja starsa sta npr že 30 let ločena, pa smo vsi skupaj za vsak praznik, rojstni dan. Moja mama gre npr k bivši tasci normalno na kavo.
Nuska, 24.12.2021 ob 13:57
Čisto brez veze komplicirate. Ona je bivša, se je pac z mamo razumela in sta ohranili stike. Ne vidim nič slabega v tem. Hisa je napol njena in na obisk lahko vozi kogar koli želi. Nikjer je piše, da ko je nekdo bivši, da mora avtomatako prekiniti stike z celotno družino bivsega. Samo nezreli ljudje se obešajo na te zadeve.
Jaz imam z bivso tasco tudi super odnos, grem se zmeraj k njim na obisk, kosilo. Tudi z bivsim imam korektne odnose. Moja starsa sta npr že 30 let ločena, pa smo vsi skupaj za vsak praznik, rojstni dan. Moja mama gre npr k bivši tasci normalno na kavo.
Mogoče sem premalo povedala. Mama ne živi v hiši s sinom. Ona je ob sinovem nakupu hiše prispevala pol denarja in se tudi vpisala na pol hiše.
Živi pa 40 kilometrov stran, v svoji hiši.
Mama pride k sinu na obisk in spotoma pobere bivšo. Prav na nos mu jo vozi, čeprav jo je sin prosil, da tega ne počne. In na to mama odbrusi, da je polovična lastnica in da lahko vozi v hišo, kogar ona želi.
Ne, moj prijatelj se s to bivšo ne razume več. Zato tudi je bivša.
In tudi njegova sedanja je prizadeta ob dejanjih te mame. S tem ji mama njenega partnerja vedno znova kaže, da je prav nič ne spoštuje.
Lahko bi se dobivali pri tej bivši ali pri mami. Ampak ne!
Mama jo pobere in pelje v hišo k sinu.
Forum je zaprt za komentiranje.