Mama hoče otroka narediti bolanega
NAGAJANJE-LAŽ-HUDOBIJA-PODKUPOVANJE-SOCIALA-PRAVICA-POLICIJA-NARCIZEM-PSIHOPADSTVO,…
Ko se nekaj let pravdaš z bivšo partnerico, njenimi sorodniki, za pravico ter, delitev premoženja, skrbništvo za otroke, namišljeno nasilje, in še ostalih 50 zadev sem mislil, da sem videl in doživel vse kar je mogoče vendar iz dneva v drugi dan spet dobim novo zadevo. Skoraj vsak dan pride poštar, da mi prinese zajeten kupček v večini modrih kuvert ( policija, CSD, tožilstvo, sodišče in podobno) in si lahko misliš kako se človek počuti. Ko sedaj za več let pogledam za nazaj v povprečju vsak mesec nova zadeva na sodišču. Najprej je dobila prepoved približevanja zaradi nasilja nad mano in otroci. Nato vsako dnevno na vratih policija, CSD in dnevi na sodišču. Pod pretvezo in za lažjo doseganje svojih ciljev odpeljala otroke v krizni center in varno hišo. Ker ji ni uspelo kar je nameravala spet nadaljevala nasilje nad mano in otroci. Ko so bili otroci pri njej na stiku so nad nemočnimi otroci njeni sorodniki skupaj z njo izvajali verjetno vsa vrstna nasilja. Otroci so ji pobegnili in več niso hoteli k njej na stik. Po tem pa me je hotela pred otroci ubiti vendar ji ni uspelo kot je imela plane. Otroke so ji odvzeli in sem dobil začasno skrbništvo za njih. Otroke pa sem odpeljal vstran iz tistega okolja kjer je bilo vsakodnevno dogajanje in prisotna policija, CSD,… Po daljšem času pa pride do skupnega starševstva kjer pa se je spet začelo dogajanje in ni mira že ves čas. Na sodišče vlaga in vlaga nove tožbe. Na sodišču ko se glede skrbništva otrok zaključi se pritožuje kako dolgo je mogoče. Po končani pa vloži spet novo in novo tako, da ni konca. Povsod se pojavi kot namišljena žrtev in podobno. Ko so otroci na stiku pri njej otrokom grdo govori o meni ter jim preprečuje kakršni koli komunikacijo z mano. Pred slabim letom so me takrat neznanci napadli na mojem dvorišču kjer z otroci živim ter mi povsem razbili glavo z upanjem, da bodo poškodbe tako hude, da bom umrl. To se ni zgodilo in sem preživel. Pred cca. 3 meseci pa so me spet napadli neznanci (plačanci) in to v hiši katere sem polovični lastnik za katero se že 6 leto pravdava in ni konca, ker se z nobenim sklepom sodišča ne strinja. Z novim partnerjem sta poklicala plačanca katera sta prišla in me napadla zraven otrok. Ker sta bila nasilna in sta me poškodovala tako, da sta tudi dobila plačilne naloge. Bil je tudi verbalen, psihičen, ustrahujoč, .. napad name, kjer pa se ona posmehovala in bila zelo glasna. Prav tisti dan pa sem prepoznal oba plačanca ter njenega novega partnerja kateri so me pred meseci napadli in razbili glavo. Tisti dan mi je tudi ugrabila najmanjšega otroka in ga nisem videl 3 mesece pa čeprav je skupno starševstvo. Prvega in drugega otroka pa ni hotela vzeti na stik in ju je zavračala saj se ji postavita proti njenemu neprimernemu obnašanju in ji to ne ugaja. Ko sam otroka pripeljem na stik po navadi je niti ni. Ko pa pride po otroka pa se pride samo zajebavat ju ponižuje in ju ne vzame na stik. Vstopila sta že tudi v njene vozilo in ju je natirala ven. Spizdita k atiju in mu povejte, da sta lahko vedno pri njem.
Začela se je šola in otroci se predajajo po sklepu sodišča, da ga prevzameš po pouku v šoli. Prvi dan bi morali vsi otroci od mene v šolo. Tako, da sta odšla od mene samo dva. Po enem tednu pa gredo otroci za 5 dni šolo v naravi. Po vrnitvi pa gre otrok k meni na stik. Vedel sem, da bo ta dan zelo težaven. CSD se ni zmenil ter se niso mi ves teden javili na telefon. E-mail sporočilo so mi poslali zadnji dan malo pred koncem delavnika in to takšno, da jim je popolnoma vseeno kaj se bo dogajalo. Pride ura ko se otroci vrnejo in pred tem pokličem učitelja kateri je tudi dobil potrjeno, da otroka prevzamem jaz. Ko pridem pred šolo je bila že tam. Ob sebi je imela nečaka ter prijateljico katera pa bi naj bila ista kot ona. Otroci gredo iz avtobusa samo moj sin je čakal na avtobusu in to z razlogom, da se ne bi dogajalo pred vsemi otroci in starši. Ona in njen nečak pa sta ga hotela odvleči v avto vendar nista vedela, da otrok ne bo izstopil iz avtobusa. Ko večinoma jih odide ostanemo sami. Učitelj najprej opravi razgovor z obema staršema. Dovolj jasno je bilo, da mora ona zapustiti parkirišče in otroku ne sme preprečiti stika z mano. Prišla je policija ker se ni hotela odstraniti. Znana policista ki zadevo dobro poznata. Policist opravi razgovor z učiteljem nato z njo in na koncu še z mano. Kljub vsemu, da bi morala prav ona zapustiti parkirišče si je policist upal povedati, da ji naj otroka prepustim in sam odidem. Lepo sem mu povedal, da je sklep sodišča in otrok si želi k meni na stik vendar mu to ona preprečuje. Policist si je tudi upal povedati, da v kolikor bo potrebno iti na sodišče bo branil njo. Glede na to kako dobro policisti poznajo zadevo bi jo morali takoj odstraniti. Kot je bilo razvidno in njihovo obnašanje so bili v ozadju strici katere pa ima povsod. Zadeva se je preselila na policijo kjer pridejo dežurne iz CSD. Najprej spet pogovor z otrokom. Nato z njo po tem z mano in na koncu še z njo. V pogovoru z CSD sem jim lepo razložil in objasnil, da je v veljavi sklep sodišča na katerega se ona že 3 mesece požvižga. Kot vsem prej tudi CSD je prikazovala, da otrok mene zavrača, si me ne želi videti, se me boji in takšne podobne. Samo sem povedal kot jo že sami poznajo je to njena huda narcistična motnja katera je že prešla v psihopatsko motnjo. Po 5 urah le stopim, do otroka in si ga stisnem k sebi. Bil je ves v stiski in prestrašen. Povedal mi je samo ati lačen sem in hočem k tebi ter bratoma. Tudi CSD in policisti so videli, da je otrok po treh mesecih čakal, da gre z mano na stik. Dovolil sem otroku, da se objame z njo vendar sem storil veliko napako. Sam sem se odstranim iz prostora. Ona pa na njega otrok moj kako sem te pogrešala in podobno sedaj je le čas, da greš z mano. Ko ji povedo, da se samo objameta in gre z očetom je začela se histerično dreti, ter otroka stisnila in ga več ni spustila. Začela je hihitati z jokom in govoriti kako lahko to njej naredijo in ubogi otrok kaj se bo dogajalo z otrokom pri očetu. Oče je ne vem kaj vse je izgovorila tako, da je otrok tudi začel jokati. To se je dogajalo verjetno več kot 15 minut. Okrog nje so se postavili 3 policisti kateri so jo opozarjali na njeno neprimerno vedenje in ni veliko manjkalo, da bi jo vklenili ter odpeljali. Tega niso verjetno naredili samo iz razloga, ker je bil zraven otrok in je snemala. Ko otroka le prevzamem je tako jokal, da se je umiril po dobri uri. Nato je vikend lepo preživel z mano in ga v ponedeljek odpeljem zdravega v šolo. Po šoli pa normalno na stik k njej. Tisti dan sem popolnoma izgubil stik z njim. Naslednji dan dobim sporočilo od psihologa, da otrok nujno rabi takoj psihološko pomoč. Datum bil naslednji dan. Psihologa pokličem in mi razložim kaj se v resnici dogaja je datum razveljavil. Ni bilo dolgo dobim sporočilo kjer je od osebne zdravnice dobil napotnico pod nujno za pedopsihiatra. Pokličem zdravnico in ko jo vprašam zakaj ta napotnica mi odgovori, da je ona nujno zahtevala čeprav se zdravnici to ni zdelo potrebno. Naslednji dan dobim sporočilo da je otroka pripeljala nujno k pedopsihiatrčno ambulanto. Tudi tam so ugotovili, da je otrok zdrav in nima niti enega znaka kot je navajala ona. Ona bi naj vztrajala, da otroka zadržijo na opazovanju in ga zdravijo. Lepo bi ji naj povedali, da pri njih ni mesta za njega in ne potrebuje njihove pomoči. Prav tako je pred leti naredila z drugim otrokom kateri se ji je postavil po robu ko jih je odpeljala v krizni center. Tudi oni je bil takrat 3 dni kjer so ga zdravili in na koncu le ugotovili, da je problem z njo in ne z otrokom.
Na koncu bom povedal samo to kako so ženske zaščitene še posebej tiste, ki znajo dobro si namišljati zgodbe, lagati in temu podobno. CSD ne dela v prid otrok in ščiti njo saj bi z nekaterimi bila v prijateljskih odnosih. Prav tako ima nekoga v policiji kateri ji ščiti hrbet in sta v dobrih odnosih. CSD je tudi že podal mnenje na sodišče kjer niso izpostavili nobenega njenega incidenta in njeno neprimerno vedenje, zanemarjanje in jo imeli kljub vsemu kar je naredila za boljšega starša. Sam sem oče, ki nobenemu otroku nisem nikoli naredil nič kar bi mi lahko kdor koli očital. Sam sem brez kakršnih koli vez in poznanstev na policiji, CSD, tožilstvu, sodišču ali kje drugje. Pridem in povem po pravici kako je in odidem z čisto vestjo. Nekateri pa upajo kljub temu, da imajo dovolj denarnih sredstev, veze, poznanstev prekomerno ter strice v ozadju, da bodo dosegali kar si želijo.
Otrok je sedaj v šoli že manjkal večinoma časa pri pouku ker ga noče voziti v šolo ter hoče sedaj prikazati, da je z otrokom ne vem kaj narobe. Ona pa lepo izkorišča bolniški stalež. Tudi zadnje šolsko leto so bili pri njej otroci na teden 1, 2 ali več dni doma, da je lahko imela bolniški stalež in hodila pa sodišču. Pri meni ni nobenega otroka bolel trebuh pri njej pa vsak teden bolečine v trebuhu. Bolniški stalež kot sem izvedel je imela za otroke tudi ko so bili na stiku pri meni.
CSD redno obveščam kaj počne, kot tudi sami vedo vendar, ne naredijo ničesar v prid otroka. Kot zadnja predaja bo v vsako predajo spet prišla policija in interventna služba CSD, ker enostavno ne gre drugače. Zadeva je dovolj zrela, da se ji otroci odvzamejo vendar si noben tega ne upa oziroma nima interesa, ker je v ozadju veliko stricev.
Ali ima kdo tudi takšne probleme oziroma kdo ve kako in kam se lahko obrnem, da bo prišlo do sprememb.
samo to bom napisala ubogi otroci, ki so sredstvo bolnih starsev za mascevalne namene.
ce traja to ze toliko let najbrz so ze kar nekaj stari in so se sposobni sami izreci, kje zelijo bivati ….ntukaj potem skupno skrbnistvo odpade.
žalostno no, da so sposobni bolni v glavo in mascevalni starsi otroku popolnoma uniciti zivljenje… otrostva ne bodo imeli vec nszaj ti otroci… vecne travme
Been there, done that. Kruto in boleče. Ne računaj na pomoč. To je šele začetek. Najhujše šele pride. Dolga leta lahko zgolj nemo opazujem dogajanje. Domet CSD, sodišča in ostalih strokovnjakov so tri sirote ob živem očetu. Tu se boš sedaj kalil. In spoznal, ali si kot oče in moški dovolj trdnega značaja. Moj nasvet je preprost: ne ravsaj se s prašiči – zgolj umazan boš in oni v blatu uživajo. Srečno. Naj te Fortuna spremlja na tvoji poti.
Od tolk žensk na tem svetu ti izbereš bolano žensko in še narediš tri otroka!?
Kakšno motnjo imaš ti?
Otroci so žrtve – vas starše ( no niti to niste), in celotnega sistema!
Sistem obstaja že desetletja! Če dokazano motena oseba poda tožbo – je neveljavna! Se odvrže takoj! Razumeš? Sistem je tako narejen da so vse institucije povezane med sabo že desetletja. Vse se ve!
Izkoriščajo pa luknje odvetniki, sodišča, CSD, da bi imeli opravičilo za svoje velike plače oz za obstoj svojih delovnih mest!
Zahtevaj poročilo od CSD, policijo, ni važno. In potem s tem zahtevaš da se prepove podajanje tožb. Zahtevaj da ti se posamezniki v teh institucijah podpišejo da so odgovorni ker so bili seznanjeni. Da jih lahko jutri ti tožis za ,’ psihične težave in bolečino’. Enkrat kdaj bodo uradniki odgovorni bo tudi vse rešeno kot bi moralo biti.
Zdaj pa pojdi delati in plačuj sistema ki te ‘j….e na vsakem koraku’!
Resno, 22.09.2025 ob 12:27
Od tolk žensk na tem svetu ti izbereš bolano žensko in še narediš tri otroka!?
Kakšno motnjo imaš ti?
Otroci so žrtve – vas starše ( no niti to niste), in celotnega sistema!
Sistem obstaja že desetletja! Če dokazano motena oseba poda tožbo – je neveljavna! Se odvrže takoj! Razumeš? Sistem je tako narejen da so vse institucije povezane med sabo že desetletja. Vse se ve!
Izkoriščajo pa luknje odvetniki, sodišča, CSD, da bi imeli opravičilo za svoje velike plače oz za obstoj svojih delovnih mest!
Zahtevaj poročilo od CSD, policijo, ni važno. In potem s tem zahtevaš da se prepove podajanje tožb. Zahtevaj da ti se posamezniki v teh institucijah podpišejo da so odgovorni ker so bili seznanjeni. Da jih lahko jutri ti tožis za ,’ psihične težave in bolečino’. Enkrat kdaj bodo uradniki odgovorni bo tudi vse rešeno kot bi moralo biti.
Zdaj pa pojdi delati in plačuj sistema ki te ‘j….e na vsakem koraku’!
Delovno nesposobno se mi zdi da je pravni termin. Dokažeš in zahtevaš naj se razglasi pravno nesposobna in potem vse joj pade v vodo. Nima več pravice za karkoli.
Kaj, nimaš odvetnika da te svetuje?
iDesi ?, 22.09.2025 ob 12:20
Been there, done that. Kruto in boleče. Ne računaj na pomoč. To je šele začetek. Najhujše šele pride. Dolga leta lahko zgolj nemo opazujem dogajanje. Domet CSD, sodišča in ostalih strokovnjakov so tri sirote ob živem očetu. Tu se boš sedaj kalil. In spoznal, ali si kot oče in moški dovolj trdnega značaja. Moj nasvet je preprost: ne ravsaj se s prašiči – zgolj umazan boš in oni v blatu uživajo. Srečno. Naj te Fortuna spremlja na tvoji poti.
Ja, sam res, tole je groza…. In v nasem sistemu mu sreca, potrpezljivost ne bo pomagala, rabis oboje plus dobrega odvetnika/co. In pa kozo iz ogljikovih vlaken, titanuima in se kake snovi, plus teflonski premaz zunaj, ker to pa najbolj trga, ko vidis da tako izkorisca otroke, se neprestano laze o tebi itd… Ampak edino zdrzis lahko, pa dosledno zapisujes vse (dnevnik, slikovni in video dokazi kjer je to legalno), s tem pa nastopa potem tvoj odvetnik na sodiscu.
Forum je zaprt za komentiranje.