Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mam čas pa me zanima

mam čas pa me zanima

Saj ni rekla, da moraš TI obrusiti ostrino. Povedala je le, da bi jo ONA obrusila.

Počni, kar te je volja, svetilnikk. Točno tako je, kot si rekel: brali te bodo tisti, ki bodo to želeli.

Zato jim pusti povedati svoje mnenje. Ker sicer lahko ta in tudi druge forume ukinemo.

Pa lep večer in še lepšo noč!

Kaya

P.S.

Še vedno čakam na tvoj odgovor, svetillnikk, na podobno temo na drugem forumu.

No, no , jaz zelo veliko prenesem, tudi vulgarne besede, ki jih zelo rad uporabljaš, ne bodi takoj skregan z mano. Sem pa, sodeč po tvojih sporočilih, izraženih na različnih temah, res mislila, da ti preneseš kaj več.
Kadar imam čas jaz, se zelo rada “zajebavam”, prav tako rada pa se grem tudi normalne debate. Zdaj je pa na tebi, da poveš, kaj od tega dvojega zmoreš in česa ne…LP

ooooooooooooooo, sem pa prestara zate!

ti pa veš! kok pa ti veš koliko let imam?ne veš. povej tvoja leta.l.p.

no ja še tukaj. zmorem vse samo fino je da vem pri čem sem. hočem povedati je čas za resnost, čas za zajebavanje in podjebavanje, čas za iskrenost, čas za zabavo, čas za uživanje itd. ne moreš pa vsega skup zmešat da človek ne ve zakaj se gre. in nič nisem užaljen ali kaj drugega sploh ne , kdo pa pravi da sem skregan s tabo. samo toliko da vem da nisi tok občutljiva da te lahko s kakimi grdimi besedami obmetavam:)))

aja če bi jo ona obrusila ob mene pol pa super :))).mmmmmmmm
tudi tebi lep večer in hvala za lepe želje zdej pa grem iskat tisti odgovor katerega sem ti dolžan čeprav ne vem kaj misliš!?

Svetilnik takega primitivneza, kot si ti nebi hotela spoznati pa če mi plačajo!!!!Pa še enkrat ti povem, da si zrel za psihiatra!

Ok, sedaj pa resno, imam 22 let! Sem se predstavila pod “kdo upa več “! Ti?

preberi email cau

a to si mi že kdaj povedala? ha ha
to si ti misliš, prav hlepiš za tem da bi spoznala človeka ki piše poste pod nikom svetilnik priznaj bodi poštena do sebe in drugih da si me strašno zelo želiš spoznati. samo nimaš poguma niti kaj drugega.
kdo ve če nisi neka debela zafrustrirana koza ki se duva preko neta v resnici pa zviseva vsak trenutek . skratka sam bla bla te je poguma pa nobenga.

Hehe, svetilnik, mal si si mi pa res zasmilil, ko te vsi tko mal povprek pljuvajo, ampak ne s tistim “navadnim”, temveč s prav posebno mastnim.

Včasih znaš prav presneto sprovocirati nekaj ljudi tu gor, da se kar sprašujem ali te res ne razumejo ali ti ne razumeš njih.
Probaj se malo bolj zadržat, dokler ne spoznaš, ali prenesejo kakšno takšno težko zadevščno…

natja

ha ha he he mega ej.
veš da se jaz nič ne sekiram če pljuvajo po meni, še fajn se mi zdi .
ampak res briga me , mene bi malo skrbelo če bi pljuvali tisti ki me poznajo pa še za večino od njih se mi gladko jebe 🙂 ej pridna bodi:))) pa nme misli samo na seks pa seks:)) ja , je treba tud kaj delat!

To, da si en navaden LIBED .

veš kaj bom rekla,da prav čakam kaj boš ti odgovorin na določeno vprašanje, po 14 dneh ,kar visim in sodelujem (občasno ) na forumih, sem prišla do sklepa , da pa nekaj le veš o vsaki stvari,imaš svoj pogled in se tega stricno držiš, tvoj stil mi je všeč,ker si prepoznaven,če pa komu nisi všeč pa to tudi poveš,saj je demokracija,kaj ne
še tako naprej,popestriš debete,če pa se strinjam s teboj je pa to čisto moj problem, kajti tudi jaz imam o vsaki stvari svoje mnenje

lp,beruška

Ja jaz sem pred kratkim stopila v svet forumov, pa povsod zasledim radovednega avtorja in opažam, da imajo ostali dovolj dela z njegovo provokativno občasno tematiko- meni je všeč njegovo nakladanje!

hm no lepo slišat ampak jaz kar velikokrat tudi resno kaj povem in ne nakladam brez veze.

LIBED te tuca v rito ha ha

hvala .

“veš da se jaz nič ne sekiram če pljuvajo po meni, še fajn se mi zdi”

Saj je lepo, da se ne sekiraš, ampak a misliš, da se v tvojih odgovorih ne skriva nekaj resnice, nekaj tvojega pravega obraza (kljub temu da se šališ)?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close