Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mam čas pa me zanima

mam čas pa me zanima

me zanima kok **** me sploh noče brati ali pa da so jezne name ali negativno nastrojene isto velja za tipe -malo ankete delam ker me zanima kako se odzivate in kaj si mislite o meni.

Hehe, težko boš iz tolikih koncev skupaj sklamfal podatke! 🙂

pejt še na seks v mestu zblebetat:)))

Sej si že ti!

Svetilnik, ti si en velik kreten!!!

hmmm.. ne samo kreten jaz bi mu rekla, da je en ne samozavesten, zafurstriran človek…..

he ha ha faca si ej to sm hotu slišat.
a bi si mi to upala reči v faco?

vidiš kakšne asociacije vse dajejo moji odgovori tukaj na netu.
zato pa pravijo da je internet en velik fake.
a se upaš srečat z mano da potrdiva ali ovrževa to tvojo teorijo?

svetilnikk:

tisto, kar je napisala Marusha – da si nesamozavesten kreten. A si poleg tega še fukfehtar??? 🙂

LP

Remedy

No punce ste se pa lotile revčka. No sej je on tud korajžen zdej ko piše.

punce……… nazadnje, ko sem pogledal, je še bil tam, kjer mora bit. če pa ti veš kaj, kar jst ne vem, pol mi pa prosim povej :))))

LP

Remedy (fantek)

SORRY , SORRY , SOOOOORRRRYY ….., nam nikol več oblubm !!!!!!!!

pofukam vse kar leze pa gre včasih pa še kakšno dobro.

Mislim, da si provokator.

Sanja31:

provociranje je ene vrste umetnost, ker je treba vedet koga, zakaj in kako sprovociraš……. a se ti zdi svetilnikk umetnik???? :))

LP

Remedy

bolje pravokator nego drekator:)))
sej kle gor folka pa res ni teško sprovicirati.
se pustijo vodit ko kake ovce sam še zabeketat bi mogli ha ha

Svetilnik, a ti res misliš, da bi kdo od tukaj želel s tabo srečat? No resno, a misliš da bi se kdo našel, samo zato, da bi si povedala mnenja o drug drugem. Pa ji nisi tako naiven?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz pa mislim da je svetilnik v resnici ena hudo custvena oseba! Na forumu si da malce duska, v resnici pa je pohleven in priden, imam prav??

hm imaš ti mail za kontakt.
nerad bi karkoli rekel tukaj na vidiku javnosti.

Svetilnikk, ti si en revček, čustveno dete. Tukaj na forumu se ti pa strga in vse vn udar, kar moraš čez dan prebavt. Po moje si zelo težko bitje in težko shajajo s tabo!

ti bi mogla za psihiatra ha ha

Svetilnikk!
Bog ne daj, pol bojo pa z mano težko shajali!

Jaz bi tvojo ostrino malo obrusila, drugač se pa marsikje strinjam s tabo. Matr, moram merkat, da se še ne zatreskam vate….sploh ko si na enem drugem forumu tako erotičen…..LP

he ha ha .
sej pravjo da so psihiatri bolj prtisnjeni ko pa pacienti:))).
mala kok maš ti let? da nisi ti razvajena pa težak otrok?

hvala za lep komentar vendar ti moram povedati da ljudi ki me jebajo v glavo ne maram in ne prenašam. to velja za tvojo zlato prinašalko v erotičnem postu, kot si se ti izrazila. a li se zajebavajmo ali pa se pejmo normalne debate. ostrine pa ne bom brusil , kdor ne prenese teh besed naj pač ne bere.
sedaj se odloči kaj hočeš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close