Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Malta, Grčija- Karpatos

Malta, Grčija- Karpatos

Ima kdo izkušnje kam na Malto (hotel) ali pa na Karpatos (hotel, studio),
kjer bi bilo primerno za 4 letnega otroka in ne bi bilo preveč skomercializirano a vseeno blizu mesta….. da greš lahko peš na sprehod….

Hvala

Vsekakor raje Karpatos!

Pozdrav!

Tudi jaz priporočam Karpatos…sicer še nisem bila tam, sem bila pa že 3x na Malti in definitivno NI za male otroke. Na Malti je prevroče, ker je sam beton, ni sence in ni zelenja.

Glede na to, da sem bila že nekajkrat na Grških otokih ( krf, Zakyntos, Santorini ) in nisem bila nikoli razočarana, bi znal bit tudi Karpatos lep…No ja vsaj zelenje in senca bi znala bit.

lp

Kaj pa na Malti ni za majhne otroke?

Mi smo bili z “majhnim otrokom”, starim malo manj kot 2 leti. Pa smo se imeli super!

Bili na Karpatosu z enoletnikom in se imeli super! Imeli smo sicer studio, ampak smo jedli zunaj. Bili smo v Pigadiji kjer smo šli lahko zvečer mal sprehajat, na plažo pa smo hodili v Amopi.

Ja viv sem vesela zate…jest ne grem več tja, ker ni nobenega zelenja! Verjamem, da je Karpatos dosti boljši kot Malta! Vsaj po slikah sodeč…

Tudi na Karpatosu ni kaj prida zelenja. Smo se o karpatosu razpisali pred meseci na tem forumu, malo poišči…

Raje kot na Malto grem na dopust kar v Ljubljano.

… je zakon.

Je pa res, da se za odojke, ki se cele dneve vrtijo na plaži, najde kakšna bližja, cenejša in bolj “domaća” lokacija. Pa še za 14 dni makaronov, krompirja in laškega piva je mal težko na avion spokat…

Draga Vaščanka:

s 4 letnim otrokom je Malta zagotovo zanimiva, ker se lahko povsod furaš s tistimi smešnimi buski. Vožnja z njimi je že sama po sebi dogodek.

Valetta je zelo luštno mesto, prav tako tudi St. Jullien. Sploh slednje je tako tipično morsko mesto. MEni osebno je bilo čudovito mesto Mdina, z labirintom ozkih uličic.

Na Malti je Popajeva vas, ki je enemu takemu mulčku sigurno zanimiva. Zanimiv je tudi park Mediteraneo, kjer so šovi s papagaji, morskimi levi in delfini. Z delfini se gre lahko tudi plavat.

Tudi narava je zelo lepa – čudoviti so Klifi Dingli.

Potem pa obvezno še eno kratko “križarjenje” in spet se dogaja: z ladjo na COmino, kjer so čudovite plaže in na Gozo, kjer je simpatično glavno mesto Victoria, neolitski templji…

Let ni preveč dolg, se pa ob jasnem vremenu lepo vidi Sicilijo, Etno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close