malo za res malo za hec – moški ;)
slabo si zastopil
peljem jo k temu, da ji na koncu rečem naj prebere svoje zapise … in se zamisli.
Če ima babnica 10% toliko razumevanja za svojega desca, kot za moje tipkanje … potem ji ni pomoči.
Arogantna, nasilna, IQ za 1/2 številke enega čevlja … občutek kot slonov podplat …[/quote]
aja zdaj sem pa ze to…mislim dobra je una, ki te prenasa takega …
Iz vprasanja zakaj je moskega treba veckrat spomnit da nekaj nardi pride to da tezim…eni res nimate pojma kaj sploh sprasujem…omg…enim hvala ma eni ste pa visek…tipu ne nabijam v glavo kaj da dela…kaj ko ga cez kaka dva tedna vprasam ce je naredu uno kar sem ga prosila je to tezenje…no comment…drugace pa v zivljenju nisem rekla tipu da me glava boli ko je treba sexat ker jje to glup izgovor….niti vi nekater me niste razumeli takoj neki po svoje…ti NM pa mi ne bos govoril kaka sem, ker me ne poznas niti sekunde tako da te psiho odg zadrzi zase….[/quote]
a tega, da imaš TI problem (ne jaz!!) pa še nisi skužila … in v svoji za.je.ba.nosti si ne daš niti na zaje.bantski način tega dopovedati???
Ne – ne poznam ne tebe, ne tvojega in ne vajinega posranega lajfa … pa tudi takih “problemov” nimam.
za toliko kot sem te tukaj spoznal si pač “zag.ove.dna” — in pej jokat s s vojimi “problemi” v zato specializirane posvetovalnice (jih tudi jaz plačujem za to, da jih tvoja “kategorija” lahko uporabi)
meni si samo kratkočasenje … ko čakam, če sem ga kaj usral in moram popraviti in, ker me TV ne zanima.
aja zdaj sem pa ze to…mislim dobra je una, ki te prenasa takega …
Iz vprasanja zakaj je moskega treba veckrat spomnit da nekaj nardi pride to da tezim…eni res nimate pojma kaj sploh sprasujem…omg…enim hvala ma eni ste pa visek…tipu ne nabijam v glavo kaj da dela…kaj ko ga cez kaka dva tedna vprasam ce je naredu uno kar sem ga prosila je to tezenje…no comment…drugace pa v zivljenju nisem rekla tipu da me glava boli ko je treba sexat ker jje to glup izgovor….niti vi nekater me niste razumeli takoj neki po svoje…ti NM pa mi ne bos govoril kaka sem, ker me ne poznas niti sekunde tako da te psiho odg zadrzi zase….[/quote]
a tega, da imaš TI problem (ne jaz!!) pa še nisi skužila … in v svoji za.je.ba.nosti si ne daš niti na zaje.bantski način tega dopovedati???
Ne – ne poznam ne tebe, ne tvojega in ne vajinega posranega lajfa … pa tudi takih “problemov” nimam.
za toliko kot sem te tukaj spoznal si pač “zag.ove.dna” — in pej jokat s s vojimi “problemi” v zato specializirane posvetovalnice (jih tudi jaz plačujem za to, da jih tvoja “kategorija” lahko uporabi)
meni si samo kratkočasenje … ko čakam, če sem ga kaj usral in moram popraviti in, ker me TV ne zanima.[/quote]Ma si ti en čudak!!!
Ona rabi nekoga, ki jo bo poslušal in slišal ne pa nekoga s katerim se bo nekaj dringala za brezveze!
S kom sedaj tekmuješ Dumbo?
Pazi to je porcelan!
koliko tega kar je natipkala si pa prebral???
takšne jaz tudi za greznico čistiti nebi najel … kaj šele, da ji bi žarnico zamenjal
ona rabi robotka, ki nima občutka za glas, pogled, intonacijo, držo telesa … in je zanj ženska samo luknja, ki jo vsake toliko zapolne — če ga je predčasno priklopila na polnilec
takšne jaz tudi za greznico čistiti nebi najel … kaj šele, da ji bi žarnico zamenjal
ona rabi robotka, ki nima občutka za glas, pogled, intonacijo, držo telesa … in je zanj ženska samo luknja, ki jo vsake toliko zapolne — če ga je predčasno priklopila na polnilec[/quote]Prebral sem vse, še tisto med vrsticami in tebe tudi.
Očitno ona polni izmenični tok ti si pa enosmerni…
Sigurno ne pašeš na njen polnilec, škoda da se matraš boš pregorel, garant…. 🙂
ona rabi robotka, ki nima občutka za glas, pogled, intonacijo, držo telesa … in je zanj ženska samo luknja, ki jo vsake toliko zapolne — če ga je predčasno priklopila na polnilec[/quote]Prebral sem vse, še tisto med vrsticami in tebe tudi.
Sigurno ne pašeš na njen polnilec, škoda da se matraš boš pregorel, garant…. :)[/quote]
ko si bosta z logiko razumevanja prebranega vsaj na “oni” (do tikanja pa ne vidim, da boš prišel) se pa spet javi … do tačas pa bodi virtualni “one” Margotki ☺
Prebral sem vse, še tisto med vrsticami in tebe tudi.
Sigurno ne pašeš na njen polnilec, škoda da se matraš boš pregorel, garant…. :)[/quote]
ko si bosta z logiko razumevanja prebranega vsaj na “oni” (do tikanja pa ne vidim, da boš prišel) se pa spet javi … do tačas pa bodi virtualni “one” Margotki ☺[/quote]To pa sigurno pa četudi je brez obleke bom raje z njo kot pa s tabo v taboljšem gvantu…. 😀
Kaj bi te mučil z izmeničnim večfaznim tokom, če si pa narejen samo za enosmerni, enofazni priljuček in si popoln v svoji omejenosti…. 😉 😀
ko si bosta z logiko razumevanja prebranega vsaj na “oni” (do tikanja pa ne vidim, da boš prišel) se pa spet javi … do tačas pa bodi virtualni “one” Margotki ☺[/quote]To pa sigurno pa četudi je brez obleke bom raje z njo kot pa s tabo v taboljšem gvantu…. 😀
Kaj bi te mučil z izmeničnim večfaznim tokom, če si pa narejen samo za enosmerni, enofazni priljuček in si popoln v svoji omejenosti…. 😉 :D[/quote]
glej … res, da sem še iz časov “lamp”, računalnikov na luknjan trak, kartice …. ampak vsaj to, da je treba štrom izključiti predno menjaš žarnico se pa še ni spremenilo.
btw: znaš v dvojiškem sistemu napisati: butl ☺
A [sub][sub](zate)[/sub][/sub] rabim ? :D[/quote]
kavelj je – da ne moreš ☺
btw: in(n)esita je prijavljena … pa se ji ponudi, da oddelaš kar njen tip (zaradi njenih arogantnih naročanj) ne naredi
če se boš izkazal boš lahko pod lipo v dežju pil čaj ☺
A [sub][sub](zate)[/sub][/sub] rabim ? :D[/quote] kavelj je – da ne moreš ☺
btw: in(n)esita je prijavljena … pa se ji ponudi, da oddelaš kar njen tip (zaradi njenih arogantnih naročanj) ne naredi
če se boš izkazal boš lahko pod lipo v dežju pil čaj ☺[/quote]Če sem skromen bi rekel, da bi si ona želela vse to naredit kar tu opisuje (in še več), če bi bil jaz njen….
Če ne je bolje, da ne bi bil “njen”… :))))
kavelj je – da ne moreš ☺
če se boš izkazal boš lahko pod lipo v dežju pil čaj ☺[/quote]Če sem skromen bi rekel, da bi si ona želela vse to naredit kar tu opisuje (in še več), če bi bil jaz njen….
Če ne je bolje, da ne bi bil “njen”… :))))[/quote]
nisi skromen … ” si pa “glup ko točak” — ampak narava te je takega naredila, ker te takega potrebuje
Če sem skromen bi rekel, da bi si ona želela vse to naredit kar tu opisuje (in še več), če bi bil jaz njen….
Če ne je bolje, da ne bi bil “njen”… :))))[/quote]
nisi skromen … ” si pa “glup ko točak” — ampak narava te je takega naredila, ker te takega potrebuje[/quote]…mene vsaj potrebuje…. He,he,he…
nisi skromen … ” si pa “glup ko točak” — ampak narava te je takega naredila, ker te takega potrebuje[/quote]…mene vsaj potrebuje…. He,he,he…[/quote]
tako kot lubadarja, tajfune, vulkane … saharo, S/J pol Zemlje … skratka … kot marginalo
Zakaj bi pa moral tok izklopit, ko menjaš žarnico? Ko žarnico odviješ, je isto, kot da bi izklopil stikalo in ko novo nazaj priviješ, je isto, kot da bi stikalo vklopil. A si ti NM mislil, da te strese, če primeš gorečo žarnico? :))
a ni izklop s stikalom izklop toka?? btw: imaš tudi kljukce, ki stikalo montirajo na nulo … pa potem lahko za fazo primeš … a se morda motim?
Pa zoprno je, če ti žarnica zasveti v ksiht, ko jo priviješ (če je stikalo vklopljeno).
Za kaj več svetovanja o menjavi žaernic (npr. če ima razbito steklo …) pa nakaži 100€ na moj TRR ☺
Ja to bo!
Verjetno je avtorici le žarnica pregorela ali ima pa varovalko prešvoh, mogoče ji FIT vn meče…
Očitno rabi majstora, da ji te stvari pogleda in poservisira, ker njen se ne spozna na štrom, njo pa že trese….. 😀
NM, niti stikala ni treba izklopit, če menjaš žarnico. Seveda pa pri tem ni pametno tiščat prstov med kontakte. Če ti je zoprno, ko žarnica zasveti, pač zamežiš ali pa stran pogledaš. Čeprav, tu in tam je fajn, da se ti malo za(po)sveti. 😉
hahahhahaha sem se nasmejala…On_ in Marko dobra sta, da se ubadata s tem pepčkom, ki ne zna žarnice zamenjat….jaz jo znam ne moreš verjet 😀 😀
iz ene teme, ki jo napišeš, ki se mi ne gre za življenje ali smrt pridejo take ven…ti NM a se ti zavedaš, da obstajajo bolj pomembne stvari, kot je jeb… drugih v glavo na tem ČVEKU??? jaz se očitno bolj zavedam kaj kdo misli in nekatere bom upoštevala, ampak tvoje popolnoma psihično izražanje me niti najmanj ne zanima, ker si očitno bolj glup kot jaz, da ne kapiraš, da sem ti ENKRAT že napisala, da mi ne packaj po mojem čveku, ker bom drisko dobila od tvojih stavkov oz.se zadušila od smeha kolko si prizadet…če ti mene lahko žališ, lahko še jaz kaj napišem zate….ma glej sem bolj prisebna in se mi ne da ubadat s takim oslom več, ker nisem psihijatrinja….sej vem,da resnica boli, zato se pa tudi znašaš nad drugimi, ki te noben noče poslušat kar je očitno…
btw, če že sam praviš, da je tole moj problem kaj se pol vtikaš, a ti živiš zato, da drugim pometaš pred vrati…opažam, da si še večji otrok, kot sem zasledila, da si dosti starejši pa še vedno brez pameti….POGLEJ SE MALO V OGLEDALO!! ;)))
inesita, si svoj problem že rešila, ker se toliko s štajercem obremenjuješ? Ne vem, koliko si stara, ampak moja mama ima približno takšne poglede na zakonsko življenje oz. podrejanje moškemu, kot je razvidno iz tvojega pisanja. Pa da ne boš razumela, da te žalim. Samo želim ti povedati, da bodi bolj sodobna in sproščena, vzemi si čas zase in delaj tako kot tebi paše. Ker ne glede na to, da praviš da z veseljem delaš vse kar omenjaš, če bi bilo to res res, potem bi bila zadovoljna in ne bi pričakovala kaj mora pa on v zahvalo tebi pomagati ali narediti. Pomisli samo na to kako naj bi se po tvojem mnenju moral obnašati odrasel moški. In mu potem tudi pusti, da se tako sam od sebe obnaša. Če se pa ne je pa to njegov problem in ni tvoja naloga, da ti počneš stvari namesto njega. S trdno voljo se daleč pride.
mah temu ni pomoči, še župnika oponaša 😀 (samo župnik je bolj kulturen haha )
a povem še enkrat BISTVO mojega vprašanja?? ne gre se za teženje, niti ne za nezadovoljstvo ali da mi česa primanjkuje…niti najmanj…nočem,da se mi nekdo zahvaljuje z delom oz.pomočjo, se mi pač zahvali na druge načine, ki mi jih ne primanjkuje…sploh ne pravim tega, da mi je težko kaj nardit…
naslov te zmenjšave pri kateri smo zdaj je MALO ZA RES MALO ZA HEC, kaj ste nekateri napadani ???
samo me je zanimalo ZAKAJ je treba določene stvari večkrat spomnit, da se nardi, ko se že kaj reče, a ne?? in to ni mišljeno 10x v roku pol ure ampak npr. 3x v celem mesecu?? kr neki je prišlo ven iz tega in spet jaz kao AROGANTNA, NASILNA, ZAJ…,…ZARADI ENEGA glupega vprašanja…
a ljudje znate (nekateri) tudi odgovarjat na normalen način, ne pa da se nekomu razlaga v takem smislu kot , da je prizadet…
tole ni VELIK problem kot ste si eni zamislili, le eno GLUPO vprašanje, ki mi je žal, da sem ga sploh napisala po vseh teh odgovorih….na začetku je še blo ok ma zdaj…obup
sine … ponavljam … res ji ne morem odpustiti grehov — ker tega samo sploh noče ☺
če si že sama v usrani luži … ne cepetaj, da ne umažeš še drugih ☺[/quote]Oprosti ampak tu edino ti cepetaš…. ;)[/quote]
in to piše šalabajzer … ccc
Inesita, odgovor je preprost. Vprašaj svojega moža, zakaj tako dolgo rabi. Mogoče se mu stvar ne zdi tako pomembne, kot se zdi tebi. Druga, bolj verjetna opcija pa je, da se mu ne “ljubi”, ker ve, da boš to ti porihtala, prej kot se bo on lotil, ker na koncu pač vedno popustiš. Delo si pač razdelita tako, da bo za oba prav. Kdor rad kuha, naj kuha, kdor pa rad pospravlja, pa naj pospravlja. Pomembno pa je, da vsakemu ostane še nekaj časa za kaj drugega, kot pospravljanje in vsakdanje opravke.
Si odgovornejša od njega, prosto povedano. Mogoče je pa pri kakih drugi opravkih on bolj spreten, odgovoren, vsaj upam.. :))
Forum je zaprt za komentiranje.