malo za res malo za hec – moški ;)
Glej, če rabi jesti, je odrasla oseba in bo jedel. Saj ni treba, da mu ti daješ jesti, saj ni 5 let star, a ne?
Položnice: naj da na trajnik
zdaj vloge so bolj problem, to pač ti narediš, če veš, da ne gre drugače
hrane, če ne kupi, bo pa lačen, a ne?, kupi samo zase
pripenjanje v avtu: pusti ga, saj je polnoleten, bo že enkrat plačal kazen
no prehitra vožnja z otrokom je pa res problem, to mu moraš pa res dopovedat, da ne gre
denar pa imetja nekaj skupno, nekaj pa vsak svojega in je stvar reešena
Ne, vidiš, ravno narobe razuemš. Problem v tebi je, da preveč delaš. Jaz ti ravno obratno pravim. Ne mu kuhat in tako naprej pa bo.
emmm … ja sej — si vse pokazala s svojimi nebulozami …
meni pa pač takole čas lepše in hitreje teče
[sup]btw: NM-3W je NoMercy on Net — www je pač več kot seže pogled do večjega mesta [/sup][/quote]
jaz nekaj sprašujem, ti pa meni o hlačkah…res fuuull pomembno za tisto kar mene zanima…sploh nobene povezave…in take neumne izjave me niti najmanj ne zanimajo…[/quote]
ne samo, da jih ne razumeš (point je v obrestih / donosu na čakanje) … še komentiraš jih
jaz nekaj sprašujem, ti pa meni o hlačkah…res fuuull pomembno za tisto kar mene zanima…sploh nobene povezave…in take neumne izjave me niti najmanj ne zanimajo…[/quote]
ne samo, da jih ne razumeš (point je v obrestih / donosu na čakanje) … še komentiraš jih[/quote]
vem dobro kaj si ti mislil…ampak ti NE RAZUMEŠ kaj jaz pišem…..tipu ne manjka nič a ne…niti stvari brez hlačk ne….ampak če ti jaz nekaj dam in se potrudim zate zakaj se mi to vrača z nespoštovanjem???? a kapiraš??? ti je kaj bolj jasno…
ne samo, da jih ne razumeš (point je v obrestih / donosu na čakanje) … še komentiraš jih[/quote]
vem dobro kaj si ti mislil…ampak ti NE RAZUMEŠ kaj jaz pišem…..tipu ne manjka nič a ne…niti stvari brez hlačk ne….ampak če ti jaz nekaj dam in se potrudim zate zakaj se mi to vrača z nespoštovanjem???? a kapiraš??? ti je kaj bolj jasno…[/quote]
srce – evo ti resen odgovor: tole tukaj je Ž/M čvek …
svetovalnica je v četrti vrsti nabora področij foruma Klikni in preberi do 4. vrstice
vem dobro kaj si ti mislil…ampak ti NE RAZUMEŠ kaj jaz pišem…..tipu ne manjka nič a ne…niti stvari brez hlačk ne….ampak če ti jaz nekaj dam in se potrudim zate zakaj se mi to vrača z nespoštovanjem???? a kapiraš??? ti je kaj bolj jasno…[/quote]
svetovalnica je v četrti vrsti nabora področij foruma Klikni in preberi do 4. vrstice[/quote]
no srce..vem na kateri strani sem in sem spraševala za mnenja ne pa za take odgovore kot so tvoji…ker me dobesedno zaj…. a ne… ko bom pa rabla kak nasvet naj te ne skrbi, te ne bom matrala
svetovalnica je v četrti vrsti nabora področij foruma Klikni in preberi do 4. vrstice[/quote]
no srce..vem na kateri strani sem in sem spraševala za mnenja ne pa za take odgovore kot so tvoji…ker me dobesedno zaj…. a ne… ko bom pa rabla kak nasvet naj te ne skrbi, te ne bom matrala[/quote]
a ne poznaš tistega: kar pošlješ naokoli se ti vrne … (da ne pišem še kaj v tujih jezikih)
in če si tudi doma tako ihtava, vse VEŠ (wtf???) kaj kdo misli, hočeš biti RAZUMLJENA pa ne poveš kaj te teži …. bodi vesela, da ti še kakšnih otrok s tretjo ne pritroga domov v oskrbo
Oh, zatipkal sem se (zdaj šele vidim, zakaj je tako čudno izpadlo). NE DELAJ stvari namesto njega. Pardon. 😉
Zato, ker je tako navajen od doma. Ker misli, da mu vse to pripada, brez da se za to potrudi. Ker misli, da mu avtomatsk pripada, ne spoštuje. In ti mu še naprej daješ to “potuho” in mu delaš vse, kar misli, da mu pripada. Zato mu niti ni potrebno spoštovati.
Občutek imaš, da moraš odraslega človeka vzgajat, ampak tudi ti se do njega ne vedeš kot partnerka, temveč kot mama, kar spet ni preveč zrelo. Ok, če uživaš v tem, kar narediš zanj, prav, to je super. Ampak, če tega ne spoštuje, potem ta občutek veselja kmalu izgine a ne in kmalu vse kar narediš zanj, narediš z muko.
no srce..vem na kateri strani sem in sem spraševala za mnenja ne pa za take odgovore kot so tvoji…ker me dobesedno zaj…. a ne… ko bom pa rabla kak nasvet naj te ne skrbi, te ne bom matrala[/quote]
a ne poznaš tistega: kar pošlješ naokoli se ti vrne … (da ne pišem še kaj v tujih jezikih)
in če si tudi doma tako ihtava, vse VEŠ (wtf???) kaj kdo misli, hočeš biti RAZUMLJENA pa ne poveš kaj te teži …. bodi vesela, da ti še kakšnih otrok s tretjo ne pritroga domov v oskrbo[/quote]
ti nisi normalen majkemi…če bi vse vedla ne bi spraševala…PROSIM NE KOMENTIRAJ VEČ MOJIH OBJAV, KER MI JE SLABO, KO JIH BEREM…ADIJOOO…ODKLOP
in če si tudi doma tako ihtava, vse VEŠ (wtf???) kaj kdo misli, hočeš biti RAZUMLJENA pa ne poveš kaj te teži …. bodi vesela, da ti še kakšnih otrok s tretjo ne pritroga domov v oskrbo[/quote]
ti nisi normalen majkemi…če bi vse vedla ne bi spraševala…PROSIM NE KOMENTIRAJ VEČ MOJIH OBJAV, KER MI JE SLABO, KO JIH BEREM…ADIJOOO…ODKLOP[/quote]
sine … tudi tej ne morem odpustiti, ker sama tega odpuščanja grehov noče
Zato, ker je tako navajen od doma. Ker misli, da mu vse to pripada, brez da se za to potrudi. Ker misli, da mu avtomatsk pripada, ne spoštuje. In ti mu še naprej daješ to “potuho” in mu delaš vse, kar misli, da mu pripada. Zato mu niti ni potrebno spoštovati.
Občutek imaš, da moraš odraslega človeka vzgajat, ampak tudi ti se do njega ne vedeš kot partnerka, temveč kot mama, kar spet ni preveč zrelo. Ok, če uživaš v tem, kar narediš zanj, prav, to je super. Ampak, če tega ne spoštuje, potem ta občutek veselja kmalu izgine a ne in kmalu vse kar narediš zanj, narediš z muko.[/quote]
opravičilo sprejeto, sej mi ni blo nič jasno 😀
ja res je, mi zgleda kot, da bi bila njegova mama…
prav si zamislim dan…pride domov in vpraša kaj je za kosilo…jaz pa samo rečem, tam je hladilnik haha…zdaj pa to izpeljat hmmmm…nekje bo res treba začet 🙂
Ja vedno bo tako, vedno! In še slabše bo! 🙂
Oz vsaj do takrat dokler se boš ti tako obnašala, da bo on lahko to počel tako kot tebi ni všeč….
Ps
NM3w ima res malo čuden način pisanja/izražanja, samo tokrat ne brca tako mimo kot se ti zdi na prvi pogled 😉
Oz vsaj do takrat dokler se boš ti tako obnašala, da bo on lahko to počel tako kot tebi ni všeč….
Ps
NM3w ima res malo čuden način pisanja/izražanja, samo tokrat ne brca tako mimo kot se ti zdi na prvi pogled ;)[/quote]
tega NM ne razumem niti najmanj…prvo hlačke nimajo nobene povezave v takem smislu kot on misli…ne vem kdaj v življenju nisem dala več kot sem mela…in ne kapiram kaj ma zdaj druga ženska z otroci vmes…od malenkosti smo že pri prevarah oz.pri skrivnostih???
žal ne razumem …
Zakaj ti to vrača z nespoštovanjem? Ja ker se sama ne spoštuješ! Sej ti je že zgoraj povedala, kaj naredi da bo boljše, ampak nočeš razumeti. Odločila si se za trpljenje in jamranje in tega se držiš. Pametnih nasvetov nočeš razumeti in na eno takšno trapasto sporočilo se razburjaš kot da je konec sveta. Malo se pomiri in delaj še tako v vajini vezi-če to sploh je veza-da bo tudi zate dobro. Ja in to dosežeš samo tako da delaj z njim kot odraslim in NE delaj njegovih stvari. Če veš da ni skuhano, pejt na kosilo, pa kaj te briga ali je on jedel ali ne. Nisi njegova mama, on pa tudi nima 2.let.
Če hočeš da nekaj naredi takoj mu to povej, samo ne prinoreti do njega in z zajedljivim glasom. Je več taktik, če že ne moreš biti sproščena in normalno povedati. Pa ne čakati da naredi. Ti počni svoje stvari in pozabi na to. Če veš, da je neorganiziran, postori nujne stvari sama-vrtec pa to. Bo pa on kaj drugega. Samo ne pričakuj da se bo sam spomnil. Pa ko kaj dobro naredi, ga pohvali ali pa ga zvečer posebno nagradi-in povej zakaj je nagrajen. Verjemi, da bo naslednjič z veseljem še prej to naredil in povedal, da je že končal;)
Če se že obnaša kot otrok, ti ne preostane drugega kot, da probaš kakšna taktika pri njemu zaleže. Pač ga tako obravnavaj in ne kot samostojnega odraslega moškega. Pa s tem ne mislim nič slabega, samo tako bo tudi on razumel kaj ti hočeš od njega in videl, da v tej vezi ni samo on.
Lej meni je včeraj zimske gume menjal, jah včasih bi lahko norela, zdej se pa sejim na ta račun-moj. Nimam več časa in niti potrplenja sama s sabo, da bi se za take traparije jezila. Bolj sem sproščena, vse lepše teče in bolj sem jaz zadovoljna in ostali ljudje okoli mene.
da ne rabiš ti dr., da ti luknjo v glavi pregleda :D[/quote]
emmm – ne, ne rabim. ☺
Temo si ti odprla (na čveku ) — sama hočeš “izsiliti” neke recepte (kot za vlaganje kumaric ) … in kar dobiš nazaj ali ne sprejemaš ali/in ne razumeš.
da ne rabiš ti dr., da ti luknjo v glavi pregleda :D[/quote] emmm – ne, ne rabim. ☺
Temo si ti odprla (na čveku ) — sama hočeš “izsiliti” neke recepte (kot za vlaganje kumaric ) … in kar dobiš nazaj ali ne sprejemaš ali/in ne razumeš.[/quote]Ma ja, res je čvek le, da ona nekaj resno sprašuje in pojasnjuje svoja vprašanje ti jo pa bolj ali manj zabijaš s svojimi odgovori in si ves čas na bojni nogi za brezveze, namesto da bi pojasnil kaj si s temi umotvori želel povedat, če sploh kaj…. :/
Ps
NM3w ima res malo čuden način pisanja/izražanja, samo tokrat ne brca tako mimo kot se ti zdi na prvi pogled ;)[/quote]tega NM ne razumem niti najmanj…prvo hlačke nimajo nobene povezave v takem smislu kot on misli…ne vem kdaj v življenju nisem dala več kot sem mela…in ne kapiram kaj ma zdaj druga ženska z otroci vmes…od malenkosti smo že pri prevarah oz.pri skrivnostih???
žal ne razumem …[/quote]Ja tako se začne, to je podlaga za prevare in ostale “nebodigatreba” v zakonu.
Tako oba nerazumljena v svojih željah splezata vsak na svoj hrib ponosa s katerega nihče noče več niti koraka dol, ker bi ga drugi lahko izkoristil…..
Takrat smo osamljeni in kot nalašč pride nekdo mimo, ki je razumevajoč, ljubeč, pozoren, duhovit simpatičen, ustrežljiv…. ni da ni, pravo nasprotje partnerja…. hja kdo ne bi menjal za tistega domačega nergača…. 😉
Praktično izkazovanje ljubezni poteka po nekem (nezavednem?) principu. Tisti, ki nekaj praktičnega naredi v odnosu (kot so vsakdanje stvari, ki jih naštevaš), je s tem partnerju izkazal svojo ljubezen
emmm – ne, ne rabim. ☺
Temo si ti odprla (na čveku ) — sama hočeš “izsiliti” neke recepte (kot za vlaganje kumaric ) … in kar dobiš nazaj ali ne sprejemaš ali/in ne razumeš.[/quote]Ma ja, res je čvek le, da ona nekaj resno sprašuje in pojasnjuje svoja vprašanje ti jo pa bolj ali manj zabijaš s svojimi odgovori in si ves čas na bojni nogi za brezveze, namesto da bi pojasnil kaj si s temi umotvori želel povedat, če sploh kaj…. :/[/quote]
slabo si zastopil
peljem jo k temu, da ji na koncu rečem naj prebere svoje zapise … in se zamisli.
Če ima babnica 10% toliko razumevanja za svojega desca, kot za moje tipkanje … potem ji ni pomoči.
Arogantna, nasilna, IQ za 1/2 številke enega čevlja … občutek kot slonov podplat …
tega NM ne razumem niti najmanj…prvo hlačke nimajo nobene povezave v takem smislu kot on misli…ne vem kdaj v življenju nisem dala več kot sem mela…in ne kapiram kaj ma zdaj druga ženska z otroci vmes…od malenkosti smo že pri prevarah oz.pri skrivnostih???
žal ne razumem …[/quote]Ja tako se začne, to je podlaga za prevare in ostale “nebodigatreba” v zakonu.
Tako oba nerazumljena v svojih željah splezata vsak na svoj hrib ponosa s katerega nihče noče več niti koraka dol, ker bi ga drugi lahko izkoristil…..
Takrat smo osamljeni in kot nalašč pride nekdo mimo, ki je razumevajoč, ljubeč, pozoren, duhovit simpatičen, ustrežljiv…. ni da ni, pravo nasprotje partnerja…. hja kdo ne bi menjal za tistega domačega nergača…. 😉
Praktično izkazovanje ljubezni poteka po nekem (nezavednem?) principu. Tisti, ki nekaj praktičnega naredi v odnosu (kot so vsakdanje stvari, ki jih naštevaš), je s tem partnerju izkazal svojo ljubezen[/quote](Ups sem pomotoma stisnil oddaj)
Tako pridobiva na lastni vrednosti in je na nek način nad partnerjem, ki te ugodnosti koristi. V zameno pričakuje, da bo tudi partner naredil določene stvari zanj in na ta način izkazal (vrnil) svojo ljubezen.
Ta občutek ljubljenosti izvira iz našega zgodnjega otroštva, ko nas je mati pestovala in je naredila vse, da smo se kot otrok počutili ljubljene in nismo ničesar vračali razen nasmeha (izkazanega zadovoljstva). Z odraščanjem naj bi se otrok že zgodaj! naučil, da ta ljubezen ni samoumevna in je zanjo treba marsikaj postoriti (vloga očeta).
Tale tvoj izbranec je se je tu malo prešvercal in so ga razvajali (odsoten oče pri vzgoji-ne nujno fizično odsoten). Sedaj nadaljuje to svojo vlogo – nezavedno, ker pač nikoli ni resnično rabil se za naklonjenost potrudit. Ti s svojim načinom mu to omogočaš, čeprav si tega ne želiš. On te (nezavedno?) ujame v neke vrste čustveno izsiljevanje.
Dolgo tako ne bo šlo, ker boš preprosto izgorela, ker v tej vezi ti nihče ne vrača ljubezni, razen otroka. Praviloma se take ženske navežejo nanj (otroka), ki edini vrača čustva in iz vzgoje izrinejo očeta, ki se itak ne zna vključit zraven.
In potem se zgodba družine ponovi….
Svetujem ti da se z njim pogovoriš o tem in mu na nek način dopoveš, da te zapostavlja, da se v takem odnosu ne počutiš ljubljena. Dolgoročno se ti bo začel še seks z njim upirat in takrat takemu “moškemu” odnos ne pomeni nič več za kar naj bi se “trudil”.
On je v bistvu ostal neke vrste otrok, s katerim imaš ti sedaj otroka….
Lahko ustvariš pogoje, da bo moral odrast ali pa spokaš in greš dalje le da nimaš zagotovila, da boš kje kaj boljšega ujagala…. 😉
Ma ja, res je čvek le, da ona nekaj resno sprašuje in pojasnjuje svoja vprašanje ti jo pa bolj ali manj zabijaš s svojimi odgovori in si ves čas na bojni nogi za brezveze, namesto da bi pojasnil kaj si s temi umotvori želel povedat, če sploh kaj…. :/[/quote]
slabo si zastopil
peljem jo k temu, da ji na koncu rečem naj prebere svoje zapise … in se zamisli.
Če ima babnica 10% toliko razumevanja za svojega desca, kot za moje tipkanje … potem ji ni pomoči.
Arogantna, nasilna, IQ za 1/2 številke enega čevlja … občutek kot slonov podplat …[/quote]…takšna pač je (v tvojih očeh 😉 in ti je ne boš spremenil s svojim sikanjem, lahko ji pa kaj koristnega svetuješ kako ji bo življenje znosnejše.
Z ostalim naj se ubada njen izbranec, to nisi ti…. 😉
Ma ja, res je čvek le, da ona nekaj resno sprašuje in pojasnjuje svoja vprašanje ti jo pa bolj ali manj zabijaš s svojimi odgovori in si ves čas na bojni nogi za brezveze, namesto da bi pojasnil kaj si s temi umotvori želel povedat, če sploh kaj…. :/[/quote]
slabo si zastopil
Arogantna, nasilna, IQ za 1/2 številke enega čevlja … občutek kot slonov podplat …[/quote]
aja zdaj sem pa ze to…mislim dobra je una, ki te prenasa takega …
Iz vprasanja zakaj je moskega treba veckrat spomnit da nekaj nardi pride to da tezim…eni res nimate pojma kaj sploh sprasujem…omg…enim hvala ma eni ste pa visek…tipu ne nabijam v glavo kaj da dela…kaj ko ga cez kaka dva tedna vprasam ce je naredu uno kar sem ga prosila je to tezenje…no comment…drugace pa v zivljenju nisem rekla tipu da me glava boli ko je treba sexat ker jje to glup izgovor….niti vi nekater me niste razumeli takoj neki po svoje…ti NM pa mi ne bos govoril kaka sem, ker me ne poznas niti sekunde tako da te psiho odg zadrzi zase….
Forum je zaprt za komentiranje.