Malo okoli po svetu …
Oh ančka, ančka ….
Živimo v digitalnem svetu. res misliš da bom na netu puščal svoje osebne podatke? Po pravici povedano nisem niti gledal, ko sem se prijavljal na to stran, da moram vpisat r.d. Očitnno je računalnik sam izbral (random ? ) varianto.
Kdo sem in če se splača iti z menoj po svetu je bolje spoznati preko mejlov, chata ali pač staromodno – na kavi, se ti ne zdi 🙂
A potem si ti ribica , stara 23 let?
hmm.. indigo generacija … , realnost in navidezna resničnost postajata eno?
No potem sem jaz malo starejši …
.. ampak to sploh ni pomebno
TOREJ! Ali kdo gre v tem času na kakšno podobno pot okli sveta?
In da je starejši od 10 let 😉
Sunyboy moj sin bi bil kmalu perfekten sopotnik – star je več kot 10 let, rad potuje in raziskuje, vendar se trenutno zanima za vesolje…..Zvečer ga prizemljimo, da nam ne uide.
Zdaj moram take čitat!!! Ja kje ste bili pa petnjajst let od tega? Bah, vedno se rodiš z napačnim datumom – predvsdem ženske.
Bodi mi lepo, ko boš naokoli.
Ja, se z vsem strinjam… sem pa preverila zato, ker me je zanimal, če si oz. je za tako pot kakšen pubertetnik, ki misli, da vse ve… Kar se tiče mojih podatkov o rojstvu, so pravilne, ker ne vem, kaj bi lahko oseba, ki želi bit zlobna, s tem počela…
Če bi mela čas in denar, bi šla prav z veseljem s tabo okoli sveta… sevede bi se prej zmenila na kavi 🙂
LP, anka
Forum je zaprt za komentiranje.