malo drugače
Lansko leto sem srečal druščino , ki si je privoščila nekoliko drugačen dopust , a le v tem , da se niso potepali kjerkoli po širnem svetu , temveč samo po slovenskih kampih . Zadeva se mi zdi zanimiva , saj če sem malenkost kritičen , do sebe kaj hitro ugotovim , da svoje dežele res ne poznam , tako natančno , da bi bil prisiljen se potepati tisoče in več kilometrov po svetu , da bi videl kaj novega .
Zanima me če je že kdo od vas naredil kaj takega in kakšni so bili vtisi .
Po vikend obrokih sem nekaj poizkusil že sam a recimo 14 dni skupaj še ne , kar sigurno ni isto .
Tvoje vprašanje je malo tako-tako. Nisi namreč povedal česa bi se na teh počitnicah rad naužil, kaj bi rad videl. Nisi omenil morja, nisi omenil hribov, torej predvidevam, da tega nočeš. Kateri deli Slovenije te predvsem zanimajo?
Mogoče bi ti priporočila “tris” v teh 14 dneh: kamp Podzemelj ob Kolpi, kamp Menina na Savinjskem koncu, kateri izmed številnih kampov na Bovškem. V tem kompletu bi prekrižaril eno diagonalo Slovenije, spoznal različne konce Slovenije, možnost različnih ogledov tudi ob poti z ene destinacije na drugo itd., in se seveda tudi spočil, ker so ti kampi dokaj mirni.
Več info o teh krajih pa itak dobiš na internetu in v samih TIC-ih…
Lepe počitnice.
Forum je zaprt za komentiranje.