Mallorca
Zdravo.!
torej, že zdaj sva se odločila s dekletom da greva konec junija v Mallorco po countdownu različnih destinacij. Ker bi šla v lastni režiji in ker je to prvič v tem načinu me zanima, če imate kakšen nasvet. Sem prebiral forum, en okvir sem dobil, samo nisem še zadovoljen z mojim znanjem o tem. Se splača že sedaj rezervirat letalo in apartma, hotel (pač bivališče) ali naj počakava na last minute. Vsak nasvet bi mi prav prišel pri organizaciji.
hvala že vnaprej..
Jaz sem bila na Mallorci par let nazaj. Potujem vedno na varianto last minute. Če ni ponudbe iz Slovenije, je pa iz okoliških letališč.
Vzela sem rent a car za par dni, in je bilo res super. Za moje mnenje se znajo iti, pričakuj pa grume nemških turistov, pa veliko stvari je prilagojenih njim. Če ti je Oktoberfest všeč, ti bo Mallorca sigurno. Svetujem obisk Sa Calobre, pot do tja je čudovita in sam zaliv je fenomenalen.
Jaz grem na Mallorco tudi vedno na LM.
Tako, kot ti je svetovala Shira, za moje pojme je rentanje avta obvezno. Otok je zelo lep, Nemcem pa se izogneš ravno s tem, da otok prevoziš po dolgem in počez.
Videti pa je po moje treba: skrajni severni rt otoka s svetilnikom ( in se mimogrede okopati na krasnih plažah na poti tja), Valdemosso, Soller. Sa calobro, kot ti je svetovala Shira, vse plaže okrog mesteca Santanyi, glavno mesto Palmo, fino se je peljati s starinskim vlakom iz Palme v Soller, od tam pa še s starinskim tramvajem na obalo.
Mallorca ponuja res veliko, če znaš to videti.
Forum je zaprt za komentiranje.