Mallorca (novo leto)
Bila decembra, ampak pred počitnicami. Odvisno, kaj te zanima. Hoteli so polni Nemcev, vse je prijerejeno njim. Bolj grdega in neuporabnega letališča, kot je na Mallorki, še nisem videla, pa sem prepotovala ful.
Midva sva rentala avto in hodila okoli. Če že izbereš hotel z bazenom (in ga želiš uporabit), potem naj ima ogrevano vodo, ker je nimajo vsi.
Na Mallorci sem bila dvakrat, obakrat maja, tako da nimam izkušenj z zimo tam. Mallorca je zelo lepa, samo če jo hočeš zares videti. Res je najbolje najeti avto in jo raziskati po dolgem in počez. Nemci in ostali me ne motijo, saj se ne zadržujem tam, kjer so oni.
Ampak Topsy, tale o letališču je pa malo za lase privlečena – ne razumem, kaj naj bi bilo tako grdega in neuporabnega na tem letališču? Meni se zdi kot vsako drugo letališče; tisto uro ali dve pa že preživimo, na te.m ali katerem drugem
Pozdravljena !
Vse je odvisno kako si sama organiziraš potovanje ! Mallorca je v novoletnem obdobju prepolna Nemcev in v zadnjem času je vedno več Rusov !
Imaš razkošna silvestrovanja v hotelih, v diskotekah/klubih in najde se tudi nekaj na trgih ! Mi smo zmeraj imeli najet appartma in organizirali silvestrovanje v lastni režiji.
Temperature so prijetne in splača se ti malo v potepanje po otoku !
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.