Najdi forum

Malinska

Mene pa zanima, če je bil že kdo od vas v Malinski na Krku. Se nekako odločamo, da bi šli letos tja, pa nihče ne ve, kako je tam, tako da če je kdo že bil bo vsaka informacija zelo dobrodošla.

Bila sem na morju v Malinski in mi NI bilo všeč ker nimajo na plaži,če jo lahko tako poimenujem, niti tušev,plaža je betonska, parkirišče je zelo majhno,nekam gor v hrib.
Voda je kalna,ko stopiš vanjo,te zajema mivka in ni prijeten občutek.

Lepa plaža je v kraju Novigrad,primerna za otroka.

Jst ne vem, kje si ti bila, ampak na plaži v Malinski, kjer sem bila jaz, je bilo zelo lepo, majhni kamenčki, dosti sence, primerno za otroke, voda pa je bila tudi zelo čista, do plaže pa smo imeli 50m nič v hrib. Po mojem je odvisno, kje si.

Hmm 2 tako različni mnenji, da sta me še bolj zmedli. No saj Malinska ni tako velika konec koncev. Mi bomo v nekem apartmajskem naselju, če se odločimo, 1km do Malinske. Na slikah se vidi lepa plaža. Je že kdo bil tam oz. ima še kdo mnenje o tam, da se lažje odločimo?

Ali se v Malinski kaj dogaja. Tudi mi gremo namreč tja z dvema najstnikoma.

Mi smo na krku ponavad v Šilu, sam se gremo pa ksn dan tud kam drgam kopat. Pa men se zdi v Malinski cist fajn plaza. Pa tud zmeri je dost druzin z otroki. Pa kokr se jst spovnm majo tud tuse…

v Malinski je vsako leto caga, mislim da konec julij/zacetek avgusta, v mestu Krk pa prvi vikend v avgustu.
Ce ne najdes v Mal. plaze s tusem, se pelji naprej v vas Vantacic ali Porat in jih bos sigurno nasla, vsaj vceraj je se bilo tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close