Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Malica v proizvodnji

Malica v proizvodnji

Pozdravljeni. Začela sem delati v proizvodnji kovinskih delov za pohištvo. Ker sem ponavadi do zdaj delala v vrtcu in domu ostarelih, je to zame čisto druga izkušnja. Zjutraj vedno obvezno zajtrkujem, ker brez težko delujem in mi dela slabo, če ne jem. Torej, urnik je dvoizmenski: 6-14 in 14-22. V prejšnjih službah je bilo za jest vse na delovnem mestu, ker so tam imeli tudi kuhinjo, pa si nekako kadarkoli lahko kaj čopnil. Tukaj v proizvodnji tega ni in jaz sem ponavadi zmeraj lačna med delom. Čas za malico je ob 10h in samo 30 minut vse skupaj. Kaj mi predlagate, kako naj imam s sabo konkreten topel obrok? Kako imate ostali to urejeno? Danes si grem kupit kako termo posodo, mislim, da mi bo prišlo prav. Omenim naj še, da v bližini delovnrga mesta ni trgovin, gostiln, ki bi nudile malice.

Hvala vnaprej, lp

Torej ti je v vrtcu ali DSO glede na tvoje potrebe bolj ustrezalo?

Povsod kjer sem delala je malica 30 minut. In to s prijavo na odmor in odjavo. Vsako minuto prekoračitev malice je bilo potrebno oddelati.

Trgovino sem imela vedno blizu. Enkrat sendvič, enkrat burek, včasih sem prinesla hrano s seboj.

Kakšen carski prazenec in čežana posebej, kakšno pohanje od prejšnjega dne, rižoto… ni bilo pa za pogrevat in tudi hladno sem vzela od doma.

Nisem vedela da v vrtcih in dso ni omejenega časa za malico?

Pred res dolgimi leti, ko sem kot dijakinja še delala počitniško delo v proizvodnji, so imeli ravno tako samo polurni odmor za malico, drugače si bil na delovnem mestu (delo na normo). Res pa so imeli menzo,.kjer si dobil malico,.pač tisto, kar je bilo tisti dan na jedilniku, ni bilo izbire.

Zjutraj zajtrkuje, za malico pa ti ne preostane kaj drugega, kot pa da si pripraviš doma in neseš s sabo. Pa za malico (če nimaš res težkega fizičnega dela) je dovolj kak sendvič in jogurt, testeninska/riževa solata, dodatno pa še nekaj sadja, saj boš po službi imela doma kosilo. Pa malo poglej in preveri, kaj in kako malicajo ostali.

Ah, seveda imajo tudi vrtci in šole omejen čas za malico – za polni delovni čas je to pol ure, vnaprej določene, kdaj.

Seveda pa v vrtcu kaka malica od otrok ostane, pogosto je na voljo kako sadje, lahko si greš vmes po kavico itd. Šola že ni več tak sistem. Ima pa oboje možnost vsaj nekega štedilnika, to pa res.

Pač delaj si svoje obroke in jih nosi od doma – če želiš toplo, naredi že prejšnji dan in si zjutraj pogrej, nato pa v termos, drugače pa kaki sendviči itd. Ne razumem, zakaj je to tak problem, sej tudi v šoli nimaš nujno malice (lahko še odjaviš, če ti ni všeč – jaz sem se in si nosila svoje).

Saj ne morem verjet , kakšno kompliciranje. Kakšno toplo malico pa rabiš?? Topla.hrana se je za kosilo. Za malico pa sendviče pa sok kot vsi drugi. Koliko kg imaš, da moraš tolko jest? Ne razvajaj želodca s kuhano hrano več kot je potrebna, ker se samo zelodec razširi in se zenske v roku leta ali dveh let grdo zredite. Jej zjutraj in za malico in doma naprej. Pa malo več pij kakšne pijače za moč kot je izotonični  aritmija, mala proteinska čokoladia za moč in kozarec kokakole. Itak to vse porabiš .

Mislim pa da taksno delo ni zate, ker jamraš zarad hrane.

Inja869

inja, jaz ti bom povedal po resnici kot vedno.  bom prijazen, ker te ne poznam, in ker sklepam da glede na to da nimaš neke pametne šole, nisi sama kriva. torej si sama kriva ampak jaz vem kako težko je sam neki ustvarit brez usmeritve staršev. če starši niso nič vredni al iso vplivni pa niso nič vredni.  zato bom prijazen. ker te ne poznam.   proizvodnja jer suženjstvo. to ponavadi znmore mlad moški.  ženska , zel oredko kera.   ponavadi če že, je to kakšna suha zel oatletska lezbika, kmetica.  ki ej navajena delat in je  bolj robustna umazanka.  to pač ni zate.  simpl.  nobena posoda ne bo nič rešila. ker imaš 30 min. ne moreš si ničohladitn e segret ne nič.  to je poltika.  SENDVIČ NA HITRO PA ŽE GREŠ NAPREJ.  to je njihova politka. verjetno se firma komu drzi z glavo nad vodo. šparajo povsod. in ljudje smo samo  potrošna roba. kolikor časa boš boš. tudi če boš trpela prek osvojega zdravja, ne boš dobila nobene medalje za to.

kaj si pa bila v domu? negovalka? čistilka? 3 letna šola?

to je to  kar jaz tukuaj govorim ampak ženske femisntike rpeveč šolane nikoli ne probajo takega dela i zato tudi nimajo pojma in mislijo, da jaz sovražim ženske.  sam one nič ne vejo.  ti si sedaj probala malo suženjstvo.

če si negovalka, al tista medc. sestra z 3 letno šolo,  idi to raje nazaj delat. idi za čistilko.  jaz ti tko povem.  idi za čistilko na neko univrezo, šolo, vrtec,  in bodi pridna ko dobiš.  ne kregaj se več. delaj svoje delo.  ker tukaj vidiš da ne gre.  v avstriji pai majo za takodelo 10 min in pol 20 min pavze. ni to slovneija, ni to jug.  to je hladen severjnaški kepitalizem, kjer je človek samo sredstvo zadelo.

kam boš dala to posodo za hrano?  kako boš prišlado omarice in sito pripravila za jest. to bo ze konc malice pa še wc  in roke umit pa siadijo. pa še začela nisi jest.

povej mi kero šolo imaš , koliko leti maš, kaj si po izobrazbi, maloveč mi povej o sebi. da ti lazje svetujem če želiš.

če si pod 30 idi v vojsko. vojska je sedaj taka zelo lgbt femistična zalega ugabna. ampak za žensko  je super.  idi v varovanje.  idi  zanavadno čistilko nekam. idi za negovako v avstrijo.

malo pa moraš titudi razumet, da je kriza zunaj. težko je dobit fancy sluzbo.   to kaj bi tirada je ministrstvo. to je  pravnafakuleta in močne družinske politične veze.  tam lahko imaš dostojno. normalno.

to je to kaj ajz cel čas govorim.  da je za žensko družbosljovje brez veze, če nima družinskih političnih vez.  ker ni nič vredno.  če bi ti bila pa recimo  4 letna , 5 stopnja kemika pa bi imela reltaivno sexy službico.  ne super, ampak boljso kto sedaj defintivno.  a merzaumeš?   naredi neko šolo 3+2 naravoslovje. kemijo, farmacijo.  če imaš možnost recimo it za kemika, idi.  to jevedno ok.

sam jaz baje nimam pojma.  te babe tukaj govorijo da sme jaz desni fašsit. pa janšist.   jaz povem tako kot je po resnici.  tukaj enboš mogla delat in en živet.  jaz sem delal v takih sluzbah. sam jaz sem moški pa sem relativno zel oateltski in močan in navajen. insme ime ldrugo motivacijo.  ti nimaš tega.

ti sisamica. rabiš. wc. rabiš mir, rabiš redno hrano.  rabiš in želiš malo udobja.  ti verjetno prideš domov – adijo.  gotova.  lačna utrujena umazana sitna zaspana naveličana sfukana.  pol pa še doma delat, magari samo zase.  in pol še denarja nimaš nič.

in pol ti femisntike druzboslovke solijo pamet. neke socijalne delavke pofukae po vezah zaposlene.  pa nek polcajke, pa neke pravncie ugabnice pa neke učiteljice ničvredne.  saj jaz dobro vem kako je.

težko je le si navajena zjutraj jest pa ne moreš. lačna pa nemorš delat.  pa niaš časa niti za srat in hcat.   pa ne na zrak it.  samo delaš ko svinja navadna, ko cigan.  pol pa gledaš te učiteljice kako jokajo.  pa policistke. saj jazto fse vem kako je.  brez skrbi.

če si  še dovolj mlada,  moraš imet jajca in prerosto se drzi tega kaj si.  ne probavaj novo nič.

če si sexy, mada, to izkoristi. če lahko.  probaj  telo vnovčit. če si lušna, izkoristi, če je šefica lezba ji liži pizdo.  če je šef direktor uporaben mu daj da si sprazni jajca.  tko pač je. kruto je.  jaz sme videl že fse.   na univerzahe se fukajo prodavatlejice z temi dekani ker segre za sluzbo isto,. druge pa zaradi tegaker so prasice.  in pol se ti, ki si na dnu druzbe ne bi??  zakaj ne?   pač tako je.  če si smska, še mlada pod 30,  tu nekje, imaš moznost če si recimo  doma v rušahv mb idi tja na srednjo šolo in vmes pač  dleaj kto čistilka ali pa pač  daj fukat za denar.  tolko časa, da narediš šolo za kemika. in pol naprej.

ne imet  neke morale. nadenarju en piše od kje je.  in fse babe so kurbe, fse se fukarijo zadenar. pravnice, uliteljice, vzgojiteljice, odvetnice, policistke, fse se fukarijo za denar. tako ali drugače.  ogoče se neka pravnica nefukari z  moškimi kot jih ti poznaš so v tvojem zivljenju. ampak pač z takimi kiso v poltiki in nekih upravah velikih podjetji.  osnova pa je ista.  pizdo , da za resurse. kurba po domače. fse so kurbe.  vrjami mi.

naredi fse kaj moraš , da se rešiš. preden dobiš raka.  probaj bit na tej malo fsaj moralna in ne it preko trupel ampak pač se bo treba borit.  treba bo preživet.  ne morešp moških uničevat z to.  daš pizdo on tebi denar.  fer – fer.  pač tako je.  to ježivljenje.  moraš neki požret, da lahko neki imaš.

moški moramo od rojstva naprej, gradit neki. delat neki, trenirat. se moramo dokazat. ženska ne rabi nič. inedino kaj mora naredit je vodeno izborazevanje. ničdruzga. in pol misli neka  uni praqvnica,  dipl, medicinka, neka  kurčeva ulčiteljica da bo meni in moškim vsilila sebe??!!  resno??  še zapofukat ni kurba,.  morala se boš borit, druge ni.  mogoče imajo v tej sluzbi kajdobrega zate. ne sekr predat.  pač če boš delala zase dobro, čeboš trenirala, doma,  ti bo bog dal srečo. če, boš crknila.  če tida bog fajn moškega,. običnega fajnega, kite ima rad imanekopač nekosluzbo,  ga psrejmi in bodi zvesta.  ne išči  takega kot sem jaz. to ne bo šlo.  navden moški, obične pameti, mehanik, električar, bilo kaj.  obično telo, običnapamet. imaš doma  navadnega človeka.  zelo simpl.   če pa boš psolušala uliteljice, profesorce, druzboslovke pa se kr pripravi na  pomirejvala in avtanazijo.  ker one vejo da ne želijo tegadelat kaj ti trenutno. in bodo tebe drzale tam do smrti.  da one ne bodo rabile kje slučajno.  ja??   babe so prasice zapomni si to.

Mislim, da si kar pametna punca, da želiš imeti zdrav obrok malice. Bravo!

Ne posegaj po nekih “pakiranih” energijskih zadevah, ker to je vse umetno in polno dodatkov!

Če boš imela termo posodo bo super za:

-razne testenine z omakami in dodatki po želji

-različne rižote

-enolončnice

-meso/ribo in zelenjavo

-vse kar ostane od prejšnjega dne

Ko ne bo nič takega in se ti ne bo dalo kuhat, pa lahko še vedno neseš razne solate, sendviče, jogurte z granolo/musliji, sadje, zavitke,…

Haha 3469 , precej razširjeno povedano in vse v skladu z današnjimi družbenimi razmerami, ampak si zadel !

Avtorica, jaz ti pravim, da bodi pametna in da se ne matraj predolgo v proizvodnji, ampak išči drugo delo in vzemi s seboj 2 sendviča in ne samo 1, da zdržiš do kosila, dokler delaš  tu za trakom..

V proizvodnji je ponekod tudi menza + kuhinja, štedilnik, hladilnik. Lahko bi se tudi pozanimala, vprašala. Sedaj pa pač lepo zajtrkuj doma v miru, tisto, kar da nesti s sabo, pa nesi.

inja poglej zdaj to.

komentar od ene ki očitno dela isto kot ti.  ja?  glej kaj tije napisala.  da si razvajena, lena, da ti ni do dela. bla bla bla.   zakaj. kerje mogoče ona kakšna šefica, je veliko let tko delala , trpela.  in sedaj rabi zapsolene revice, kere z veseljem bula in  pere.  in kr vidiš kako piše.  da ti vlivaslabo voljo,  ti vliva  poraz in  dolg, ti vliva  SLABO VEST.  da si ti slabič. da s iti problem.

vidiš če boš take  samice poslušala, je konec. pol si adijo.   ona vidiš se je predala. stara je , sprefukala se je , ločenka je,.  fse je že zafurala.  fse kar ima je ta sluzba, ki jo ima.  kurca že dobi kakega da si sprazni jajca v njo. drugače pa je mogoče  celo lezba, taka  kvazi alfa prasica, ki je kao nadrejena neki.  hahahaa  tko je.

lezbična feminsitkka buli varjanta, ki ej tam, ker so uziva v bulanju in si doma svojo pohcano pičko drka na to ,da je nek delovodja v neki izmeni. haahahah  mislim. užas.

ne poslušaj takih samic.  ker one rabijo- tebe.  nujno.  ker ni delavcev.  in če ne boš ti delala za njo, bo morala onasama bit delavka spet.  ker pa je sprobala bit delavka, ne bo nikoli več.  in bo fse naredila, da bo neka izemno vodja v neki proizvodnji.  a razumeš?    ne poslušaj takih samic.  mene raje poslušaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 12.09.2025 ob 10:59

Inja869

inja, jaz ti bom povedal po resnici kot vedno.  bom prijazen, ker te ne poznam, in ker sklepam da glede na to da nimaš neke pametne šole, nisi sama kriva. torej si sama kriva ampak jaz vem kako težko je sam neki ustvarit brez usmeritve staršev. če starši niso nič vredni al iso vplivni pa niso nič vredni.  zato bom prijazen. ker te ne poznam.   proizvodnja jer suženjstvo. to ponavadi znmore mlad moški.  ženska , zel oredko kera.   ponavadi če že, je to kakšna suha zel oatletska lezbika, kmetica.  ki ej navajena delat in je  bolj robustna umazanka.  to pač ni zate.  simpl.  nobena posoda ne bo nič rešila. ker imaš 30 min. ne moreš si ničohladitn e segret ne nič.  to je poltika.  SENDVIČ NA HITRO PA ŽE GREŠ NAPREJ.  to je njihova politka. verjetno se firma komu drzi z glavo nad vodo. šparajo povsod. in ljudje smo samo  potrošna roba. kolikor časa boš boš. tudi če boš trpela prek osvojega zdravja, ne boš dobila nobene medalje za to.

kaj si pa bila v domu? negovalka? čistilka? 3 letna šola?

to je to  kar jaz tukuaj govorim ampak ženske femisntike rpeveč šolane nikoli ne probajo takega dela i zato tudi nimajo pojma in mislijo, da jaz sovražim ženske.  sam one nič ne vejo.  ti si sedaj probala malo suženjstvo.

če si negovalka, al tista medc. sestra z 3 letno šolo,  idi to raje nazaj delat. idi za čistilko.  jaz ti tko povem.  idi za čistilko na neko univrezo, šolo, vrtec,  in bodi pridna ko dobiš.  ne kregaj se več. delaj svoje delo.  ker tukaj vidiš da ne gre.  v avstriji pai majo za takodelo 10 min in pol 20 min pavze. ni to slovneija, ni to jug.  to je hladen severjnaški kepitalizem, kjer je človek samo sredstvo zadelo.

kam boš dala to posodo za hrano?  kako boš prišlado omarice in sito pripravila za jest. to bo ze konc malice pa še wc  in roke umit pa siadijo. pa še začela nisi jest.

povej mi kero šolo imaš , koliko leti maš, kaj si po izobrazbi, maloveč mi povej o sebi. da ti lazje svetujem če želiš.

če si pod 30 idi v vojsko. vojska je sedaj taka zelo lgbt femistična zalega ugabna. ampak za žensko  je super.  idi v varovanje.  idi  zanavadno čistilko nekam. idi za negovako v avstrijo.

malo pa moraš titudi razumet, da je kriza zunaj. težko je dobit fancy sluzbo.   to kaj bi tirada je ministrstvo. to je  pravnafakuleta in močne družinske politične veze.  tam lahko imaš dostojno. normalno.

to je to kaj ajz cel čas govorim.  da je za žensko družbosljovje brez veze, če nima družinskih političnih vez.  ker ni nič vredno.  če bi ti bila pa recimo  4 letna , 5 stopnja kemika pa bi imela reltaivno sexy službico.  ne super, ampak boljso kto sedaj defintivno.  a merzaumeš?   naredi neko šolo 3+2 naravoslovje. kemijo, farmacijo.  če imaš možnost recimo it za kemika, idi.  to jevedno ok.

sam jaz baje nimam pojma.  te babe tukaj govorijo da sme jaz desni fašsit. pa janšist.   jaz povem tako kot je po resnici.  tukaj enboš mogla delat in en živet.  jaz sem delal v takih sluzbah. sam jaz sem moški pa sem relativno zel oateltski in močan in navajen. insme ime ldrugo motivacijo.  ti nimaš tega.

ti sisamica. rabiš. wc. rabiš mir, rabiš redno hrano.  rabiš in želiš malo udobja.  ti verjetno prideš domov – adijo.  gotova.  lačna utrujena umazana sitna zaspana naveličana sfukana.  pol pa še doma delat, magari samo zase.  in pol še denarja nimaš nič.

in pol ti femisntike druzboslovke solijo pamet. neke socijalne delavke pofukae po vezah zaposlene.  pa nek polcajke, pa neke pravncie ugabnice pa neke učiteljice ničvredne.  saj jaz dobro vem kako je.

težko je le si navajena zjutraj jest pa ne moreš. lačna pa nemorš delat.  pa niaš časa niti za srat in hcat.   pa ne na zrak it.  samo delaš ko svinja navadna, ko cigan.  pol pa gledaš te učiteljice kako jokajo.  pa policistke. saj jazto fse vem kako je.  brez skrbi.

če si  še dovolj mlada,  moraš imet jajca in prerosto se drzi tega kaj si.  ne probavaj novo nič.

če si sexy, mada, to izkoristi. če lahko.  probaj  telo vnovčit. če si lušna, izkoristi, če je šefica lezba ji liži pizdo.  če je šef direktor uporaben mu daj da si sprazni jajca.  tko pač je. kruto je.  jaz sme videl že fse.   na univerzahe se fukajo prodavatlejice z temi dekani ker segre za sluzbo isto,. druge pa zaradi tegaker so prasice.  in pol se ti, ki si na dnu druzbe ne bi??  zakaj ne?   pač tako je.  če si smska, še mlada pod 30,  tu nekje, imaš moznost če si recimo  doma v rušahv mb idi tja na srednjo šolo in vmes pač  dleaj kto čistilka ali pa pač  daj fukat za denar.  tolko časa, da narediš šolo za kemika. in pol naprej.

ne imet  neke morale. nadenarju en piše od kje je.  in fse babe so kurbe, fse se fukarijo zadenar. pravnice, uliteljice, vzgojiteljice, odvetnice, policistke, fse se fukarijo za denar. tako ali drugače.  ogoče se neka pravnica nefukari z  moškimi kot jih ti poznaš so v tvojem zivljenju. ampak pač z takimi kiso v poltiki in nekih upravah velikih podjetji.  osnova pa je ista.  pizdo , da za resurse. kurba po domače. fse so kurbe.  vrjami mi.

naredi fse kaj moraš , da se rešiš. preden dobiš raka.  probaj bit na tej malo fsaj moralna in ne it preko trupel ampak pač se bo treba borit.  treba bo preživet.  ne morešp moških uničevat z to.  daš pizdo on tebi denar.  fer – fer.  pač tako je.  to ježivljenje.  moraš neki požret, da lahko neki imaš.

moški moramo od rojstva naprej, gradit neki. delat neki, trenirat. se moramo dokazat. ženska ne rabi nič. inedino kaj mora naredit je vodeno izborazevanje. ničdruzga. in pol misli neka  uni praqvnica,  dipl, medicinka, neka  kurčeva ulčiteljica da bo meni in moškim vsilila sebe??!!  resno??  še zapofukat ni kurba,.  morala se boš borit, druge ni.  mogoče imajo v tej sluzbi kajdobrega zate. ne sekr predat.  pač če boš delala zase dobro, čeboš trenirala, doma,  ti bo bog dal srečo. če, boš crknila.  če tida bog fajn moškega,. običnega fajnega, kite ima rad imanekopač nekosluzbo,  ga psrejmi in bodi zvesta.  ne išči  takega kot sem jaz. to ne bo šlo.  navden moški, obične pameti, mehanik, električar, bilo kaj.  obično telo, običnapamet. imaš doma  navadnega človeka.  zelo simpl.   če pa boš psolušala uliteljice, profesorce, druzboslovke pa se kr pripravi na  pomirejvala in avtanazijo.  ker one vejo da ne želijo tegadelat kaj ti trenutno. in bodo tebe drzale tam do smrti.  da one ne bodo rabile kje slučajno.  ja??   babe so prasice zapomni si to.

bedak

XXL 182? Poišči si strokovno pomoč.

Hvala za odgovore, predvsem od takih, ki ste me razumeli. Naj povem o sebi, da bi lahko delala tudi kakšno drugačno delo, a ne bi imela stabilne pogodbe. Živim v obmorskem kraju, kjer so najemnine ogromne, dela povečini turistična z neurejenimi urniki, pogodbe forsirajo podjemne ali s.p., ostalo pa so take službe kot ta zdaj. Ker se šolam, je tudi treba plačevati šolnino…plus še ostalo, kar je stroškov v življenju. Potrebno bo menjati gume na avtu, registracija, ostala samorealizacija… Res sem srednje starejša generacija, a poti življenja so spremenljive…zelo sem vesela zase, da se samoureničujem, a potrebno je imeti tudi finance. Zato sem iskala službo s kriteriji: dolgotrajna pogodba, urejen delovni urnik, prijetna ekipa, redni dohodki…tu mi ta služba nudi to potrebno stabilnost, čeprav ni po mojih idealih, a te svoje ideale ustvarjam prav s pomočjo te zaposlitve. Tako da, do vsega pridem sama, pa čeprav delala tudi kaj izven svoje profesije, denar je čist in moja duša mirna. Po ekonomiji, sedaj študiram psihologijo in mi rabi samo delovni mir, redni zaslužek, proste misli za učenje in čas za prakso.

Hvala za posluh, lp

Daj prosim te, ne bluzi. Če imaš delovnijk 6:00-14:00 imaš malico 10:00-10:30. Ob desetih dopoldan pač ne rabiš toplega kosila. Za malico pojej sendvič, sadje, pašteto in kruh, jogurt in podobno. To je MALICA.

Kosilo boš imela doma, po službi.

Ko delaš v popoldanski izmeni imaš doma ob 13:00 kosilo, v službi pa malico ob 18:00-18:30, kar je v bistvu večerja, torej spet, jogurt, sendvič, sadje in podobno.

SIcer pa, glede na to, da si opisala da prihajaš iz obmorskega mesta in v kakšni proizvodnji si se zaposlila, vem kje delaš in ti lahko povem, da imajo tudi menzo.

Te razumem. Sem imela s.p., takoj ko je bila možnost, sem se zaposlila na delovno mesto z zahtevano dosti nižjo izobrazbo, pa sem na koncu dobila vsaj finančni mir.

Tak je primer: https://www.careerjet.si/jobad/siecd224eaa30972b728c64d4295ba71ba

Iz zasebne pedagoške prakse v proizvodnjo.

Inja869

inja začni poslušat kevin samuel.   vedno ko samska, ločenka samica, ne ve kaj naredit, gre nazaj v šolo!!   kaj boš z to diplomo ničvredno!!   jaz poznam, no poznam sem spoznal v celem laifu to je veliko let, eno samo skulirano psihologinjo pa še ona dela v privat zd. kliniki.  študiji psihologije ne bo nič rešil. edino vzel ti bo denar.  fse kaj boš imela, je majn denarja.  in samo viška špričakovanja za dobit noevega moža.

saj se je meni zdelo, kako ej v resnici.  saj sme vedel evo.

ti moraš  postat žena.  ne pa psihologinja. ti rabiš moškega. da bosta dva plačevala stroške.  ne pa sama z pesom in mačko.

psihologija je skrjno levo fašitična politična pralnica.  nobena psihologinja ni desničarka. večini ej zlorabljenih, posiljenih, pretepnih, lezbzik in luzerk.  študi te bo stal  12 000 evrov. min. pol pa še prevozi pa gradico, pa izpiti pa diploma, pa prevo v šolo itd.   hrana, potni stroški.  to bo skupi na koncu 15 000 evrov, vločena energije, čas volja in en bo nič od tega.   popolnoma nič.

za ta denar ti raje naredi  fse glavne računalniške tečaje  in se uči to.  in greš pol delat neki z računalniki, magari tipaknje  nadrkaj. pa boš tipkala neki.  če si na morju idi za kenlarco.  idi  v šolo pa pizze pečt. idi za slaščice. če si umetnica delaj neki z racunabnikom.

torej če te razumem si bolj umetniki tip?  kaj ti misliš da ti bo delo v tako slabi nizkotni zastareli proizvodnji naredilo s teboj??  a je že kdo iz proizvodnje postal ful nek pisatelj, inovator?   ni ne.  ker proizvodnja je usmerjeno tehnično delo, torej neki kar je naprej  definirano. najbolj racinalno, gibi, premikanje,  načini, varnost, itd.  torej nič ne moreš sama iznjdit. fse je določeno. torej 4 leta tega pa boš robot.  fukjeni robot.  proizvodnjan i znana po fleksibilnosti.

pogej za stran zavoda za zaposlovanje.   koliko je dlovnih emst za psihologa, druzboslovce. in zdaj poglej koliko za kemike, inezinerje in strojnike.   koga več rabijo, kdo ej bolj cenjen.

zdaj pa tko, rečiva da si ti psihologinja in imas svojo ordinaricjo. kaj si ti želiš- seveda. zasedelat in se afnat.  logično. to bi vse lezbike rade.

in kako boš ti sebe predstavila???  v nagovru.  sem ločena z otroci in sem zadnjih 5 elt delala v proizvodnji.   to pa bo ful magnet?  proizvodna delavka z nedokončano oš.  ki ima konkurenco  od jugovičev,  kitajčkov filipinčkov bo sedaj reševala  nekim ljudem z denarjem probleme???

kako?  kdo bo to plačal?   prej te j gledal v proizvodnji in na ugben wc ju. zdaj pa bi rada po zvezdah tolkla?? kdo te bo najel??

če še zase ne znaš poskrbet.  ti si  raje plačaj da pridobiš pravo znanje. praktično.  pa bodi ŽENA.   ne pa psihologija.

Kaj ti nabijaš model?

Ti pa si ženska, ki ima veščine in si najdi programerja itd…

Doma pomagaš s opravili in najdeš vir dela, kjer delaš doma in širiš biznis.

Kaj boš garbala, ker ti ni treba.

To moramo mi. Pa še žensk ni in ne za taki denar.

Ti pa se lahko znajdeš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close