Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice MALI LOŠINJprvič

MALI LOŠINJprvič

Pozdravljeni

Prosim brez komentarjev, kako smo pozni….
ampak mi še zdaj ne vemo, kam na dopust. res je, da nam je načeloma dokaj vseeno kdaj, ampak treba bo zavihati rokave.

Se pravi z dvema ne še trieltnikoma in mogoče ena babica.

Naše želje so, da bi se lahko kopali v morju (za mali lošinj v septembru ne vem ali je še dovolj toplo).
Odločeni smo, da če gremo na dopust, ne kuhamo!, se pravi ali polni penzion, polpenz., ali pač hrana zunaj.

Prosim svetujte ali imate kako fino mesto, po možnosti ob morju (se pravi mali lošinj), da je na plaži možno najti senco, in da se lahko otroka igrata-ni skalnato.

Pod borovce nas vleče ker so se nam v zadnjem času nakupčkala respiratorna obolenja.
Hvala za predloge

Mi smo bili letos za prvi maj na Malem lošinju v Čikatu hotel belluve. Nam je bilo super. In tudi ni predrago. Samopostrežni zajtrk in večerja na pol. Predjedi so samopostrežne glavno jed si pa en dan prej izbereš iz 5 menujev.
Plaža je tudi super je mivka in septembra ne bo več take gužve je tudi senca in igrala sozdraven.

Pa tudi zrak je super. Smo šli ravno mi zaradi tamale ker je astmatik in alergik.

tudi jaz še kar razmišljam o septembru, le da ne vem, kako bo morje-če se bosta lahko malčka kopala v njem dalj časa.
bom poskala hotel. hvala

http://www.tz-malilosinj.hr/

Tukaj si mal poglej.

Lani septembra sta bila sodelavka in mož tam okrog 10 septembra mi smo imeli slabo vreme ona dva sta imela lepo ne tako kot julija ma sta se tudi v morju kopala in je rekla da je blo super.

Sej tudi par let sedaj je že v avgustu kriza. Leto pa slabo kaže tudi za junij. Tako da ne moreš več bit pameten kdaj iti na morje.

Prijatlji so sedaj na Korčuli so šli ta teden in imajo krizo kot tle.

LOŠINJ_ČIKAT_HTL KREDO

Sami se v našem 4 mesečnem potepanju po Lošinju vavraciji diretno na m posezoni – nov, marec in april poslužujemo tega Htl Kredo. je privat.

hrano imajo v restavraciji direktno na morju. Tudi Htl ima fantastično lego in pravzaprav iz sobe špuknete v morej. Radi imajo Slovence. V htl boste v sept. našli prosto mesto.

Lahko pa inf. posredujem naprej. Mi smo namreč od naslednjega tedna non-stop na LOŠINJU!

Zrak pod bori in ogromno otrok, ki na Lošinj prihajajo po svež zrak in zdravje je res ogromno. Vajini otroci bodo imeli kaj za počet. Zraven htl. so tudi dva otroška igrišča in zaliv – pesek. Raj za otroke.

kamorkoli boste šli vse je peš!!!! Zelo pomemebno. Povsod kamor boste šli samo bori! Noro.

LP

Gregorij, skorajda si nas prepričal-oziroma si nas. Hvala! zadeva zgleda kičasta, hvala za pomoč-zaenkrat.
V prihajajočih dneh bomo vzpostavili kontakt s hotelom.
lep dopust.

Men se zdi to na Malem Lošinju zelo znano. Kje je to točno, koliko je oddaljeno od mesta Gregorij.

Ta hotel kredo je v kampu čikat prov prav pri morju.

ja tudi mi smo bili lansko leto na lošinju!!

lahko rečem samo to SUPER SUPER SUPER!!!!

bili pa smo v čikatu v tisth malih modrih hišicah in polpezion smo imeli v hotelu helios! blo je super zajterk in večerja, palže odlične, so tako sklante ali mivka ki je primerna za otroke , skratka smo uživali!!!

če greste tja vam zagotovo nebo žal!!

pa lep dopust!!!

a mi lahk malo več napišeš o teh hiškah in kje so in če imaš kak link. in pa seveda kakšna je bila cena.

hvala

ammmm,…. kaj naj ti rečem , hiške niso nič kaj posebnega v njih je samo postelja , wc, tuš in umivalnik je pod borovci je vedno senca , hiške res da niso nevem kako urejene samo zame je bilo odlično , itak pa samo rabiš za spat in umit, tako da jst v teh hiškah nisem čisto nič pogrešala!

ja so pa v čikatu zeloooo blizu skalnate plaže ali mivke, tudi do hotela helios kje smo imeli zajterk in večerjo je blizu 100m!
ja meni je bilo zelo všeč res primerno za družine!!

mi je kar malo žal da negremo letos spet tja!!!

Ma kaj je ta hotel tam ko greš od hotela Bellevue proti kampu čikat. Plažo ima skupno s tem hotelom kot smo bili mi. Da so otroci lahko na mivki.
No mismo bili v tem hotelu in mi je blo tudi super.
Je pa res da je teh vil in hotel tamna kupu tako da niti nismo dosti gledali kako se imenujejo.
Sem mal zdi kateri bi lahko bil sam nisem glih 100%. Je bila pa če je ta ta hotel kot se meni zdi za prvi maj letos še zaprt.

Hvala za odgovor.

Imam apartma na Velem Lošinju, sicer je do 23.8 zaseden, naprej od tega datuma pa je še prost. Apartma je lep na novo urejen in sprejme do 4 osebe. Sicer pa si lahko pogledate mojo web stran http://losinj.polzek.net/

Cena skozi glavno sezono je 55 eur na dan v septembru pa 45eur na dan.

Kar se vremena tiče je ponavadi september topel, sloh pa na lošinju saj je ta otok praktično brez padavin čes poletje in morje je še vedno toplo saj ga tudi kak dež nemore kar tako shladiti.

Mene zanima če je že kdo letoval v vili bianca blizu hotela Helios.Tja grem prvič,in me zanima kakšne so sobe,da ni preveč staro,kakšna je hrana v hotelu?Če je že kdo bil tam,naj prosim odgovori!

LP Andreja

Tudi jaz imam eno vprašanje zate Gregory 🙂 Prejšnji teden sem bila v kampu Čikat in ker smo bile z prijateljicami full zadovolnje smo se odločiel, da gremo konec avgusta ali začetek septebbra še enkrat v kamp Čikat.
Videla sem tudi hotel Kreda in me zanima ali je ta hotel privat?
Že v naprej hvala za odgovor!

oi a res noben nima nobene informacije v zvezi s hotelom helios na malem lošinju. mi gremo tja v soboto pa nihče ne ve kam se sploh podajamo.

prosim za nasvet- kaksne so plaže, hrana v hotelu, je kaj sence,…

hvala in lp

Evo takole, mi smo bili v tem hotelu nekaj let nazaj. Kvaliteta res ni nekaj posebnega, mislim na sobe, ki so precej skromno opremljene, veliko jih je brez balkona. Ampak ostalo je vse res ok. Hrana je dobra in jo je veliko. Osebje je nadvse prijazno. Plaža je krasna, ogromno sence in mislim, da je tukaj edina mivka na vsem Lošinju, tako na plaži kot v vodi. Imaš pa seveda potem tudi skale za sončenje, drugačne dostope do vode…
Do mesta je slabih 15 minut krasne peš hoje, brez cest in avtomobilov, skoraj v glavnem. Ta del Lošinj je itak znan kot zdravilen del, zrak je resnično božanski. Okoli obale imaš kilometre in kilometre sprehajalnih poti, v eno smer do avtokampka Čikat, kake 10 min, na drugo stran do hotela Aurora, tu je malo dlje, ampak res skozi potka ob obali. Fantastično. Podajate se v krasen zrak, okolje za bogove. Upam, da je pomagalo. Če so še kakšna vprašanja, na voljo.
Aja še to, tale del je zelo miren, če na drugem koncu Lošinja valovi sto na uro, je tukaj morje gladko in mirno…

hvala za odgovor in lep pozdrav

komaj čakam soboto wiiiiiiiii:):)

Mi gremo sicer na Rab, ampak sam zato, ker nisem najdla nič pametnega na Cresu ali Lošinju, kamor me res vleče. Upam, da mi drugo leto uspe.
A kdo pozna kako pametno varianto, fajn je, da je privat apartma ali bungalov za 4 – 5 oseb, sami kuhamo, plaža fajn za otroke, torej ne skalnata, pa zelo blizu, senca je pa tudi zaželjena. Sej sem zahtevna, ampak tko naj bi bilo za dober dopust. Cenovno pa… čim ceneje…

Hvala za info!!!

Oj mi smo bili na Lošinju za prvi maj letos. Meni je blo super ful sprehajalnih poti svež zdrak res super. Edino kar me je motlo plaže. Ful malo urejenih plaž. Le tam kamor so hoteli in še to male plaže da ko je gužva si kot sardela na plaži.

In drugot so pa same skale. PLaže so vsaj kar smo mi videli kriza. Drugače mi je blo pa ful lepo. mI bomo šli še na Lošinj. Pa upam da dobimo kak apartma s super plažo. Letos smo šli prvič upam da drugo leto ko bom šli za par dni dobimo kak dober apartma z lepo plažo.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close