mali lošinj-nerezine
morje je zelo lepo, primerno za otroke (čisto, na enem mestu je kar nekaj časa plitva voda, pa še mivka je tam na dnu), plaža je betonirana, v treh ˝stopnicah˝, skalnata (večje skale, tako da na njih lahko ležiš), potem si lahko na kakšnem pomolu… na drugi strani pa je tudi prosnata. tam pa je tudi otok, ki naj bi bil predvsem za fkk, vendar sem lani tam videla tudi nekaj posebnežev, ki so tam bili v kopalkah….
aja… glede nočnega življenja… odvisno, kdaj se odpravljaš… v predsezoni in posezoni ni popolnoma nič!!!!! sam dolgčas… drugače pa so med šolskimi počitnicami tam vedno kakšne naše slovenske skupine, ki igrajo naše (in tudi tuje) pesmi. predvsem takšne, da se lahko na njih pleše, včasih je tudi kakšna skupina, ki zaigra tudi kakšno narodnozabavno muzko… te so tud fajn za plesat!
drugače pa greš lahko ob morju prav do nerezin, kjer je nekakšen trg in kjer lahko kupiš kaj iz stojnic s sadjem in zelenjavo, pa nekaj trgovin je tam, pa nekakšne picerije, sladoled… verjetno ti bo marsikaj prav prišlo od tam, saj v naselju ni ravno veliko izbire glede v trgovini…
meni se tam še najbolj dopade morje samo, ki je res zelo lepo, lepe barve…
lepo se imejte!
petra
plaža je bolj za silo, morje kristalno čisto, nočno življenje pelji s sabo. men je zelo všeč samo mesto mali lošinj, peljali smo se z ladjo na susak, najvišji vrh telavrin 200 m ( pazi se škorpijonov ) z čudovitim razgledom, pa tist kraj na prehodu med lošinjem in cresom je čudovit, tam nekje skušaj izvohati neko čudovito plažo, samo ne vem točno, kako se pride do tja.
l.p.
Helena
Zdravo
nam je bilo tam super,prekrasni borovci,potke,prekrasen ambijent ob vstopu v poč.naselje, plaže urejene sicer bolj malo, nočno življenje-bolj mirno ampak nam je bilo vseč, bi še šli tja, vendar ne dobimo. Kako si ti dobila, kakšna je cena? Še kaj podrobnosti ti lahko sporočim če želiš,
lepo se imej
metka
prosim te, da mi sporočiš na moj privat e-mail sandej@email.si preko koga si dobila rezervacijo (mi smo bili tam kr nekaj let in sicer preko firme, ki je zdaj ni več)
LI!
Mi smo že kar dostikat bili v Nerezinah in smo bili zadovoljni. Bili smo v naselju z počitniškimi hišicami, ki so v senci borovcev. Plaža je posejana tako z drobnimi kamenčki, kot z betonirano plažo, na drugi strani pa je tudi otoček, ki ima kamnito plažo in je namenjena za nudiste. Nam je bilo zelo všeč, saj je to naselje primerno predvsem za male otroke. V samem mestu se ne dogaja kaj dosti, tako, da je fine, če imaš avto in jo zvečer mahneš kar v Mali ali Veli Lošinj, saj boš le tam imela kaj od ničnega življenja. Še to, na sami plaži me je motilo le to, da ni tuša.
Baj od NLP
kam točno v Nerezine se odpravljaš. Naselje počitniških hišic, ki ga večina opisuje (peščena plaža, borovci, otoček z fkk plažo) je v naselju Bučanje. Pred Nerezinami je tudi naselje in kamp Lopari. Tam so enonadstropne hiške (apartmaji )v borovem gozdu, plaža je betonirana (terase – vmes pa je pesek). Obala v tem naselju ni bogvekaj.
Forum je zaprt za komentiranje.