Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Mali Lošinj-mnenje, pot, …

Mali Lošinj-mnenje, pot, …

Ojla,

prosim vas za pomoč.
Zanimajo me vaše izkušne z dopustom na Malem Lošinju, h.Aurora li pa Vespera, lahko tudi kakšen drug hotel. Smo malsa družina, 2 majhna otroka, zaminajo nas cenovno ugodne počitnice na morju.

Mamica bi bila rada vsaj 1 teden v letu prosta kuhanja, vsi pa bi se radi nakopali in spočili na lepem kraju. Izkušnje imamo s Pagom, letos pa si želimo bolj “zelene” počitnice.

Aja, pa še najkraša pot?

LP,

Lošinj je res lep, zelen, morje čisto, a dopust tam ima tudi nekaj pomanjkljivosti – Aurora je bila vsaj pred nekaj leti (morda so jo obnovili?) kar znucana, sobe s pogledom na morje brez rolet ( ponoči peklensko vroče!), hrana pod kritiko (‘menza’), majhna peščena plaža natlačena do zadnjega kotička, problemi z ležalniki in marelami, kotički po skalah pa težko dostopni, tako s kopnega kot z morja.
Lepi so večerni sprehodi ob morju, pogrešali pa smo ‘lajf’, saj ni v bližini hotelov ničesar, do mesta je pa kar daleč.
Morda je Lošinj najlepši zdaj.

Ja, Lošinj je res najlepši spomladi. Plaža pri Aurori in Vesperi ni primerna za majhne otroke, razen dveh majhnih zalivčkov, kjer pa je seveda temu primerna gužva. Hotela sicer počasi nekaj obnavljajo, ampak glede na ceno so sobe res zelo skromne. Kar se pa hrane tiče – meni se ne zdi ravno pod kritiko, odvisno, kaj pričakuješ.
Sama sem sicer zaljubljena v Lošinj, tudi v Aurori sem stalni gost, ker mi pač na dopustu več pomenijo druge stvari kot ne vem kakšne sobe, ampak poleti sem bila tam samo enkrat in nikoli več.

Če imate male otroke, se obvezno zapeljite z ladjo na Susak. Tam je peščena plaža, kjer je voda odraslemu le malo čez gležnje – in to še zelo daleč od obale. Prav te dni smo capkali po njej, pa je bilo morje že takoooo toplo.

Kaj pa kje drugje na Malem lošinju?

Dobro vem, da pa malo denarja pomeni malo muzike. Kljub temu bi radi imeli lepe in težko zaslužen počitnice. Dopust si privoščimo pač le enkrat letno.

Morda katera ve za kakšno privat vairanto z možnostjo morske večerje?

S tem mislim kakšen privat apartma z morsko hrano. Lahko tudi na Pagu ali pa Rabu, Krk, …. Destinacija Kvarner.

Hvala, LP

Mi pa ne zamenjamo Paga,kljub temu,da ni preveč zelen.

Ali veš za kakšen APP v prvi vrsti ob morju, s plažo primerno za otroke?

Sem turistična delavka, tako da lahko mogoče tudi svetujem glede Lošinja.

Hotela Aurora in Vespera, glede na to, da imata 3* si jih ne zaslužita. Sobe so še zelo stare in niso nič obnovljene imajo pa TV (zato mislim, da še ostajajo na 3*). Cenovno dosti draga hotela.

Priporočam hotel Helios 1*. Res, da ima samo 1*, sobe skromne-stare, hrana dobra (samopostrežni zajtrk in vecerja), nekatere sobe z balkonom (odvisno kaj plačaš). Je cenovno zelo ugoden hotel, v samem zelenju in tudi plaža zelo primerna za otroke. Hotel se nahaja v Čikatu.

Hotel Vespera-katasrofa, mi smo bili lani z 5mesečno punčko,totalno zanič, piha na plaži ful, ne priporočam!Zelo razočarani smo šli domov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close