Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mali joški in široka ramena

mali joški in široka ramena

Imam v naslovu opisano postavo. kako naj se oblečem, da bo to nesorazmerje popravljeno?
Drugače sem skladnega telesa, dolgih nog, kile so tudi OK, le to me zelo moti.

Male prsi komot danes povečaš za številko ali dve, z dvojno, trojno podloženimi modrčki, pushupi. V Intimissimi imajo sedaj en tak model…

Kar se tiče širokih ramen jih pač ne povdarjaš, si zelo pazljiva pri izbiri majčk brez rokavov (če jih sploh nosiš). Težko je tako ‘na uč’ svetovat kaj naj ne nosiš.

Sicer pa lahko z majhnimi detalji odvrneš pozornost s širokih ramen, recimo da imaš ozek pisani pas, ali pa veliko pisanih širokih zapestnic, kakšne posebne čevlje, ozke skinny hlače, chic torbico, skratka, vse kar odvrne pozornost od ramen…….

Moje mnenje je, da se preprosto nehaj sekirat glede tega. Imam namreč identično postavo- široka, atletska ramena, male joške. Nikoli se nisem zaradi tega sekirala, pač oblečem tisto kar mi je všeč in se dobro počutim tako. Da bom zdaj razmišljala, kaj bom na sebe navlekla, da bo kao odvrnila poglede od svojih širokih ramen in majhnih jošk??? Ma kje! Mi niti na pamet ne pade. Če koga to moti, me naj ne gleda, pa je 🙂 Če druge moti, imajo oni problem, ne jaz.

Ne sekiraj se, jaz bi pa takoj imela tako postavo. Mi je všeč športen izgled.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close