Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice malezija januarja

malezija januarja

Kakšno je vreme januarja v Maleziji. Konec deževnega obdobja je konec januarja – začetek februarja. Zato me zanima ali so padavine v januarje še znosne al je …….. better not to be there.
Ogledala bi si KLL, Perhentian I. in zahodnji del polotoka. Za Bruneiiii že vem da odpade.

Hvala,

p

mi smo bili aprila v maleziji … vzhodna obala Terenganu /Marang … pa je ves teden deževalo skoraj brez prestanka … 🙂 čista romantika 🙂

v KL-u pa nas je (tudi aprila) zajela taka nevihta … da odtoki niso požirali vode sproti … na cestah je bilo 20 cm vode … kaj podobnega še nisem videla … super je blo 🙂 … takoj mi je bilo jasno zakaj ves folk tam nosi pvc opanke :)))
singapur ima vsak dan po več hudih neviht … v načeloma sončnem dnevu.

drugač pa ti predlagam da si vzameš malo časa tudi za vzhod … je velik bol Malezija kot zahod 🙂 .. sem ti pa fouš 🙂 .. Malezija je meni ostala v najlepšem spominu…

B.

Barbara hvala.

Ne morem verjet. Aprillaaaaa? hm hm. Kaj bo šele januarja.
Tud mene mika vzhodnji del pa sem nekako brala da je ravno od novembra pa do konca januarja prav v teh obmorskih mestih nevzdržno. Da pzaprejo vse stacune in lokale. Baje prav iz tega konca prihaja neurje. Ne vem no.

Zato sva se s prijateljico nekako odločil da greve za začetk po zahodni strani in pol za konec Perhentian…..pa direkt nazaj dol. Nimave še točno začrtano….

Kje ti je bilo pa najbolj všeč.

Malezija je zame nekaj čist posebnega … zaradi ljudi, ki sem jih tam spoznala … živela sva namreč tam nekaj časa z eno klapo domačinov .. bilo je res nepozabno… in v Maleziji sva se znašla čist slučajno … zato o njej nisem vedela nič … vse je bilo eno veliko pozitivno presenečenje.

bila sva na Penangu, KL-u, Cameron highlands (to je super .. deževni pragozd), Singapore, Marang, Kota Baru … povsod je bilo nepozabno … tam sva bila slab mesec .. sva morala iz Tajske .. pa sva se potem vračala nazaj na Tajsko.

Malajci so ful odprti … vsi … govorijo angleško in zahod je ful razvit … velik bol kot slovenija… vzhod pa je še tipično ‘zastarel’ in res se splača it pogledat … midva sva bila tam čist na blef in doživela najlepše dneve najinih potovanj 🙂 .. kljub dežju 🙂

če še nisi … pejt pogledat na forum LP … čaki … .. evo link … tuki boš zvedla vse kar rabiš … pa še vprašaj za kaj konkretnejšega…pa .. naj te vreme ne zmoti ..

B.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close