male prsi -vam je nerodno na plaži?
Me zanima ali sem samo jaz tako smotana. Imam male prsi, po dojenjih so žal še manjše kot so bile prej 🙁
me zanima če je vam ostalim kaj nerodno, meni namreč je, in to zelo. Ko pridemo na plažo, prav vidim kak pogled v moje oprsje. če se človek malo spozna na mimiko obraza, lahko hitro prepozna začudenje, pomilovanje, posmeh. Jaz to vse opazim. Zoprno je, pa tudi vse obleke so ful prilagojene bujnim oprsjem (naramnice, globoki dekolteji, veliki izrezi, ki na meni padejo do popka 🙂
Te dni ravno iščem kake pametne kopalke, pa mi je kar slabo. Dobiš kompletek na obešalniku, modrc 75B in dalje, spodnji del kopalk pa S, maksimalno M :-)))))
ehhhh….
Tudi jaz imam neko xxxxs varianto, samo dve rahle vzboklinice podobne temu, kar naj bi bile prsi. Sicer se prepričujem da to ni nič takega, pa res ni temu tako.
Se pa ne ukvarjam s pogledi drugih, bolj me moti dejstvo, da se sama ne počutim dobro, privlačno in to je tisto, kar me bolj boli, kot to, da druge gledajo… .pa naj gledajo, telo je moje, z vsemi lepotami in pomanjkljivostmi vred.
Niti najmanj. Je pa res, da niso povešene in da imam sicer suho in bolj atletsko postavo, tako da so usklajene z ostalimi proporci 🙂
Se pa bolje počutim, če imam rahlo podložen modrček – kopalke – ne push-up, ampak tak, ki je iz debelejšega materiala in oblikovan. Ravno včeraj sem jih našla v HM (Citypark). Zgoraj 34 (75A), spodaj 36.
Evo še ena….Jaz sem že pred leti začela nosit podložen modrc, kopalke imam pa tud s podloženim, ampak že ene pet let stare, ker takih kopalk res ni velik izbire po štacunah….Kar pa se majic tiče….Imam letos težave, ampak se vseen kaj najde, pač nosim klasične, telirane majčke, kaj čmo, tud ta moda bo šla enkrat mem…
Tudi jaz imam že celo življenje kompleks zaradi 70a. Vendar mi je zadnja leta uspelo ta kompleks malo zmanjšati. Kopalke kupujem v New yorker-ju. Tu lahko kupiš spodnji in zgornji del ločeno. Modrc kupim podložen. Sem pa ugotovila, da optično zelo poveča prsi modrc, ki nima klasičnih naramnic ampak se zaveže okoli vratu. Prav tako lep dekolte na malih prsih naredijo majčke brez rokavov, ki se zavežejo okoli vratu. Preveri, ne boš razočarana. Kadar oblečem tako majčko pa še jaz z “minimalnimi” dobim kakšen lep pogled v dekolte in pohvalo. Seveda je še pomembneje od tega moje dobro počutje.
jaz imam tudi 70a, ampak sem zelo visoka in suha, enkrat rodila. so pa lepe oblike in cvrste.
vcasih se obremenjujem, modrce nosim podlozene, ker zgledajo lepo. ceprav pac moj dragi ve, da je samo opticna prevara:)
glede plaze…ja, vcasih vidim poglede, ampak predvsem zenske. enkrat je celo ena nekaj pripomnila, jo je slisal moj moski in jo napizdil.
moram reci, da se ne sekiram prevec. imam super rit, kilometrske noge, dolge blond lase in debele ustnice. vsega pac ne moremo imeti. sem prisla celo tako dalec s samozavestjo, da brez problemov na plazi oblecem brazilke in zgoraj brez. babe se vedno nesramno gledajo, njihovim dedcem pa se cedijo sline. bas me briga.
aja, kopalke pa kupujem v h&m-u, ti joske super stisnejo, ce hoces, da izgleda, da imas kaj.
Evo, jaz imam pa letos pri kopalkah prvič nepodložen modrc (se zaveže okoli vratu) in sem bila prav zadovoljna (čeprav ploh). Prejšnja leta sem vedno morala pazit (razen kadar sem bila noseča), da se ni opazilo, da so kopalke votle. Zdaj mi je pa prav vseeno. Kupila sem Skinyijeve. Ostale modrce imam iz H&M, 75a, seveda podložene. Majčke namreč precej lepše stojijo.
tudi jaz imam po porodu dvojčkov tak obupen in naguban trebušček, da se z joški ne obremenjujem…pa čeprav so mini A, sem dojila dvojčke skoraj do enega leta, tako da zelo slabe tud ne morjo bit, anee?!!…sem pa na plaži skoraj vedno zgoraj brez, ker kar malo smešno zgleda, če imam modrček, ko pa ni nič notri, he he….meni so moje prav všeč, pa mojmu dragemu tud:)))
Punce z malimi, nikakor se sekirat!!! So z leti lepše manjše kot večje (ki so bile morda v mladosti lepše za pogledat).
Sama sem žal med tistimi, ki imajo večje, c ali d košarico imam. Pa počasi (pri 40 in 2 otrocih) lezejo nižje in ni več prav lepo brez modrčka po plaži bit. Pa tudi modrčki jih vedno bolj morajo držati, zaradi česar bolijo vrat/ramena.
Ne obremenjujte se, prav res. Takšne smo in najlepše bomo, ko se bomo tudi same sprejele.
papa
Moje so tudi pri 35 bolj mini, ker sem suhcena, ampak mi je to zadnja stvar, zaradi katere bi se obremenjevala.
Vsak čevelj ima svoj par in brez skrbi, tudi tvoje prsi so lepe za nekoga …
Moj bivši je zmeraj rekel: meni velike joške niso všeč in me prav odbijajo … Vedno je imel punce z malimi prsmi tako da sem prepričana, da je tudi to nekaterim moškim zelo všeč …
Bodi kar si … takšna kot si! Če je nekomu zaradi nečesa nerodno se to prav vidi in ravno zaradi tega še bolj privlačiš takšne poglede kot praviš … Samozavestne osebe so lahko takšne in onakve, pa se praktično nihče kaj dosti ne vtika v njihov videz!
Imela sem 75 b košarico. Po 4-ih otrocih in 9-ih letih dojenja, imam aaa.
Med podprsnim obsegom in prsnim imam celih 7 cm razlike.
Podprsni obseg imam torej 78 in prsni 85 cm.
75 a me pravzaprav tiščijo, košarica pa prevelika.
Imam nekaj mišic, zato je obseg malo višji.
Najraje imam kopalke, kot so te:
torej se zadaj zavežejo. S tem tudi manjšaš košarico ali pa kje celo kak šiv narediš, če so prevelike.
Ali pa da je zgoraj samo top ali navadne “triangel” kopalke.
Nerodno mi je vsako leto manj.
Forum je zaprt za komentiranje.