Najdi forum

maldivi

Živjo.
Ja, morda še malo zgodaj ampak jaz že razmišljam o potovanju naslednje leto, tam enkrat junija ali julija. Ja, pa razmišljamo o Maldivih. Gledam slikce, noro lepo, bungalovčki zraven plaže oz. na plaži. Se budiš in stopiš v morje, res lepo, lepo in še enkrat lepo. Vidiš ceno pa te kap, cca 2000€!! Ok, res mal preveč. In tukaj rabim vašo pomoč!!
kako na Maldive, najceneje in najlepše? kaj svetujete?? Jaz sem bolj za agencije, da je zihr?

prosim pomagajte in svetujte!!

Že vnaprej hvala.

lp

…in z agencijo bo verjetno najceneje. Itak pa brez agen. aranžmaja praktično ne moreš priti na otočke. Seveda pa to še ne pomeni, da moraš do prve SLO agencije 😉
Časa je dovolj, da si na netu preštudiraš kateri otok ti je najbolj dostopen, potem pa zraven prištej še ceno poleta (če dobiš kako ugodno ponudbo do Sri Lanke, se ti celo splača potem od tam urejati). Pazi le še na ceno prevoza do otoka, ki je včasih vse prej kot zanemarljiva.

Sam sem Maldive združil s potepanjem po Sri Lanki. Vnaprej sem vedel kateri otoček je zame pravi ($$$), potem mi je pa aranžma in letalsko karto uredila ena agencija po enakih cenak, kot so bile na netu.

Velikokrat so pa aranžmaji iz EU še ugodnejši. Nekaj ur tip(k)anja in ti bo vse bolj jasno.

Kakorkoli pa – dvomim, da boš dobila kaj ceneje od 2000€

Lanskega oktobra me je 9 dni polpenziona z odhodom iz Münchna prišlo cca 1000€ z vsemi stroški tudi na poti. Res je da se vedo manj čuti vpilv cunamija na cene, vendar mislim, da za kakšnih 1000-1500€ boš že še kje našla, vendar ne gledat ponudb Imperial Travel-a ali kakšnih drugih “fensi” slovenskih agencij.
Mi smo šli preko te nemške agencije , katere aranžmaje prodaja tudi ena slovenska agencija.

Aja, pa še nekaj… predlagam ti raje oktober, ko se konča poletni monsun in preden se začne sezona na maldivih, ali pa pozno pomlad. Boš pa poleti verjetno res imela najugodnejše cene, vendar pričakuj vsako popoldne kakšno uro, dve dežja.

Joj, kako lepo je bilo… Bola sem julija, monsunsko obdobje. dežja smo imeli sicer le za vzorec, a lepih dni s plavim nebom prav tako. Na to nas ni nihče opozoril! Zato ti predlagam, da spremeniš termin!
Brez agencije boš pa res težko prišla- morda na Male, naprej boš mogla pa dobit organizatorja…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close