Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Malce sem jim fouš

Malce sem jim fouš

Tistim, ki živijo čisto blizu Italije: malce sem jim fouš, ampak tako- dobronamerno…Znajo dobro slovensko, dobro italijansko…Lahko izbirajo trgovine v Sloveniji ali v Italiji….Lahko delajo v Sloveniji ali v Italiji, si tam za pol cene kupijo stanovanje, pri nas je veliko dražje kot berem recimo v Kopru, kot pa v Trstu…..še ta naglas na Obali mi je strašno všeč…

In kaj te ovira da ne živiš tudi ti tako in tam?

jp.., tega  Primorca na vladi se da poslušat, čeprav je brezvezen…., tistega pacienta z naglasom, ki je prišel na aablast s prevaro volivcev pred njim, se pa ne da poslušat, tud v teoriji ne, kaj šele v reali…

Če si kupijo stanovanje v Italiji, potem tako ne živijo več v Sloveniji oz. čisto blizu Italije. To pa lahko narediš tudi ti in potem delaš in nakupuješ na eni ali drugi strani.

Odgovor na objavo uporabnika
OMG, 08.09.2025 ob 11:50

Tistim, ki živijo čisto blizu Italije: malce sem jim fouš, ampak tako- dobronamerno…Znajo dobro slovensko, dobro italijansko…Lahko izbirajo trgovine v Sloveniji ali v Italiji….Lahko delajo v Sloveniji ali v Italiji, si tam za pol cene kupijo stanovanje, pri nas je veliko dražje kot berem recimo v Kopru, kot pa v Trstu…..še ta naglas na Obali mi je strašno všeč…

italijani so najbolj odvratna in nekulturna nacija..tko da ja..vi slovenci glih pašete k njim..ste ravno tam tam vsi glede kulture in obnašanja.ni čudno da te vleče k makaronarjem.. to je ena sama golazen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close