Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mala živilska trgovina, ki ni v lasti veletrgovcev

Mala živilska trgovina, ki ni v lasti veletrgovcev

Ali je kje v Ljubljani privatna živilska trgovina, ki ne spada pod razne Špare, Tuše, Hoferje in podobno?

Trgovina Rž na Celovški (imam namen enkrat it), Rifuzl (že bila, zelo priporočam).

A je to tista trgovina za reveže?

Seveda so. Od večjih recimo Kalček, Vita Care…potem imaš manjše običajno specializirane trgovine, pekarne ipd.

Robi v šiški.

Odgovor na objavo uporabnika
seveda916, 01.11.2021 ob 07:55

Seveda so. Od večjih recimo Kalček, Vita Care…potem imaš manjše običajno specializirane trgovine, pekarne ipd.

Bio, eco trgovinice, ni pa neke klasiče privat z živili.

Sandi pri Zupančičevi jami.

Imaš pa tudi zelenjadarje, ki notri prodajajo VSE živo, in pekarne, ki tudi notri prodajajo vse živo.

Nič bio/eko. Pa pogosto so taki tudi ob praznikih. + potem imaš Petrol (to avtorice najbrž ne zanima)

In pa seveda Pošto. 😀

Robi ima celo Wolt dostavo.

Odgovor na objavo uporabnika
kar nekaj jih je, 01.11.2021 ob 08:08

Robi ima celo Wolt dostavo.

Robi ima Mercatorjeve izdelke in je skoraj 2x dražji! Kar naj jih imajo

V Bitnjah pri Kranju je trgovina Štacunca. Imajo svoje sezonske pridelke in pridelke kmetov (sadje, zelenjava, domače marmelade, sokovi, muesliji, jogurti, mleko, siri, pašta, olje, vino, žganica itd itd). Trgovina ni povezana z nobenim trgovskim centrom, samo s kmeti.

Dobro in super je, da se ljudje znajdejo po svoje kljub ustrahovanju in zapiranju. Sem tudi jaz slišala, da je ob nedeljah odprta ena trgovina v Župančičevi jami v Lj, včasih se mnogi šlepajo tudi na Petrolu, je pa v Savljah v Ljubljani veliko mali trgovinic-domačih prodajaln z domačo zelenjavo in domačimi izdelki, na kmetiji, kjer si stranka sama ogleda, stehta in plača, v naravnem okolju, brez pogojevanja za cepljenje. V Mercator pa pri nas ne hodimo že od lani. Sem in tja Hofer. Lp

Je ena. Mislim da se imenuje Pasja radost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close