Mal se hecajo kajne? Ja pa vi povejte, kaj se dogaja…
mijav mijav, 30.12.2021 ob 11:35
ja saj si že videl kakšen posnetek princese Diane, ko je izvedela, da jo Charles vara. 100% so jo ujeli točno v tistem trenutku………………………….
Lej muca, če delaš prispevek za TV in bo gledalo ogromno ljudi potem pa ropotaš o nekom zadaj pa namerno prikazuješ neko zadevo v povezavi s tem le da slika nima nobene veze dejansko pomeni da zavajaš ljudi, ki ne bodo dovolj pozorni in bodo dobili napačno sliko, mnenje o tem kar gledajo. No ampak saj to se ves čas počne.
Mi, tisti, ki pa kdaj kaj takega delimo pa samo malo opomnemo na to, da je potrebno biti pozoren, da te ne naredijo vosla.
Pustva raje to, če ne razumeš. Si danes mleko že popila… Naj ti kdo malo mlekeca nalije da ne boš žejna.
darwindarko, 30.12.2021 ob 11:40
Lej muca, če delaš prispevek za TV in bo gledalo ogromno ljudi potem pa ropotaš o nekom zadaj pa namerno prikazuješ neko zadevo v povezavi s tem le da slika nima nobene veze dejansko pomeni da zavajaš ljudi, ki ne bodo dovolj pozorni in bodo dobili napačno sliko, mnenje o tem kar gledajo. No ampak saj to se ves čas počne.
Mi, tisti, ki pa kdaj kaj takega delimo pa samo malo opomnemo na to, da je potrebno biti pozoren, da te ne naredijo vosla.
Pustva raje to, če ne razumeš. Si danes mleko že popila… Naj ti kdo malo mlekeca nalije da ne boš žejna.
novinarji pa res ne zavajajo no………………………………………..
darwindarko, 30.12.2021 ob 14:28
Sicer res ne vem trenutno o kateri sceni razlagaš je pa vidno, da se norčujejo ves čas.
Govoril sem o tej sramotni sceni. Od 27. minute naprej. Takšnih zlaganih posnetkov je ogromno.
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=918149112420704
Forum je zaprt za komentiranje.