Makeup za celo noč
Ko sem dalj časa zunaj, in je treba bit lepo urejen, se pojavi problem pri makeupu. Koše sicer nimam mastne, nimam mozoljčkov, ampak ko nanesem puder, se mi zdi, kot da se mi začne mastit. Puder mi potem ostane na obleki, plašču, pa si ga sploh ne nanesem veliko. Pa oči se mi začnejo solzit. Posledično se potem razmaže make up še na očeh. Tako, da zgledam grozno. Predenj nanesem puder, včasih tudi obarvano kremo, nanesem spodaj kremo (od Vichy, thermal S1 se mi zdi… ni za čist suho kožo), čez puder nanesem še puder v prahu. Pa je vseeno isto.
Drugače ne uporabljam make-upa, to govorim za posebne priložnosti, ko pač moram napacat nase vse te stvari (sam vseen ne pretiravam). Kaj naredite ve?
Živijo
Ker se ti šele napudrana koža začne mastit in te začnejo pečti še očke mislim, da nagaja puder. Katerega pa uporabljaš? Glede nanosa je dobro, da spodaj naneseš hidrantno kremo, obarvane kreme pa raje ne, ker se lahko pojavijo madeži. Ker ne vem kateri puder uporabljaš, ti tudi glede pudra v prahu ne znam svetovati, če je dobro da ga naneseš ali ne, nekateri pudri ne rabijo čez še prahu.
Jadranka
Jaz ti priporočam revlonov puder colorstay. sama ga uporabljam poleti in pozimi ker spada v kategorijo zelo močnih in prekrivnih pudrov. pozimi ga dam več poleti pa manj vendar se vedno prilagodi koži, tako da ga brez skrbi lahko uporabljaš tudi poleti. Pazi samo pri nanašanju ker je želo prekriven in če ga naneseš preveč se lahko svetiš..puder uporablja že najmanj 5 let in naj te opozorim da ko se enkrat namažep pudar ne popravljaj več cel dan…ker ko se spodnji sloj posuši ne moreš več nanašati pudar ker se spodnji sloj spacka in nastaneš flekast in rdeč po celotnem obrazu in potem moraš dati vse skupaj dol…verjami pa da ta puder naredi daleč najlepšo kožo in je primeren za vsakodnevno uporabo. Samo poskusi kako se namazati ker je hitro sušec in mnogim na začetku povzroča težave…pa srečno..papa
Forum je zaprt za komentiranje.