Najdi forum

make up

Zadnja leta nisem uporabljala make-up, nič razen maskare. Zdaj bi potrebovala vse od A do Ž, kar je precej drago. Stara sem 38 let, gubic nimam niti malo, imam prej mešano kot suho kožo, nimam aken, ampak samo pore in hitro se svetim. Torej kaj mi priporočate, kaj uporabljate, predvsem za zmerno/poceni ceno? Kaj vse potrebujem, puder, gloss, črtalo?

Moje mnenje je, da kupuj postopoma in tisto kar boš oz. znaš uporabljati.

Če si čisto neizkušena, pa prvo investiraj v en individualni tečaj ličenja, kjer ti bodo svetovali tako odtenke kot znamke ličil.

Drugače pa lahko uporabljaš 4 (puder, maskaro, senčilo in glos) izdelke, ali pa 10 ali več različnih izdekov (še razna črtala, obrobe, senčila za obraz, različne barve senčil za oči, puder v kamnu, fiskirji …) po izbiri.

DM, znamke: s-he, essence,… So poceni, in kar kvalitetne. Se pa splača kupiti malo bolj kvaliteten puder.

Zakaj pa taka sprememba? Komu bi rada bila všeč?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Hehe, ne gre za to, da bi bila komu všeč, ampak mi je letošnja zima pustila siv obraz, začenjam pa novo službo, na delovnem mestu, kjer se spodobi make up…

Za puder me zanima, kakšen naj vzamem. Pred leti sem uporabljala tekoči in čez njega v kamnu, danes je precej novosti med pudri. Kaj za kožo, ki se hitro sveti, ni pa vidno mastna in nima aken?

Super, lepo je, če človek naredi nekaj zase….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

In zdaj, ko je nova služba, je treba nov look?:) Pol ni kriva letošnja zima:)).

Glede pudra je fajn, če dobiš kakšne vzorčke, predno se odločiš za nakup. In glede na to, da nisi nkol prakticirala ličenja, prvo probaj doma, vprašaj za mnenje nekoga, ki ti je blizu:). Ker najhuje je, ko vidiš, kako se ene nališpajo in mislijo, da so zdaj pa fancy:).

In seveda načelo…manj je več:).

Poglej na strani http://www.mineralnalicila.si , jaz ful zadovoljna, cene dostopne, lahko se pa zmeniš tudi za preizkus….edini pudri, ki jih moja koža prenese….

Par idej:
http://www.youtube.com/results?search_query=clio+make+up&sa=X&spell=1&search=Search&oi=spell

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close