Makarska
Mi smo bili tam l.2005 in smo bili zadovoljni. Hrana ok, sobe ok, bazen tudi. Takrat je bil ta manjši star eno leto in pol in so nas zaradi tega motile le neskončne stopnice od hotela do plaže oz.bazena.
Animacije se ne spominjam če je bila.
Bil pa je mir, kar se je nam dopadlo oz. smo takšno destinacijo tudi iskali. Tako da se tam ne dogaja ničesar, ker je to v bistvu hotelski kompleks v enem zalivu, če hočeš kam it moraš obvezno z avtom
Če te kaj zanima, kar vprašaj. Skratka, mi smo bili zadovoljni.
Aja, smo se pa enkrat peljali še malo dlje od Brele na kopanje. Plaža božanska. Voda prav turkizna, čista…
Mi smo bili.To je manjše mesto, ni Makarska.Hoteli so na vzpetini.Do morja in bazena se gre po stopnicah.Nam niso bile težke.Bazen pa je ob morju-samo sprehajlna pot vmes.Morje je čisto.Hrana nam je bila super-imeli smo vse vključeno.Šli smo tudi zaradi cene, pa nam je bilo kar všeč,kar pa ne pomeni, da bo tudi vam.Vsak večer je bila animacija in muzika v živo, ob bazenu,pijača je bila vključena tudi zvečer.Včasih je zamnjkalo lažalnikov ob bazenu(več jih ne gre).Sem šel malo prej-zgodaj zjutraj pa sem dal gor brisače.Toliko.
No, tudi mene zanima Makarska. Sem že najdla en ful lušten APP, pa še celo pse dovolijo. Jupi :-)))
Ima kdo izkušnje iz predsezone – recimo sredi junija. Kakšne so kaj temperature vode, zraka? To, da se ne bom kopala, mi je že nekje jasno (sem bolj zmrzljiva), ne bi pa rada, da me še zebe na sprehodu. :-)))
Lp, Petra
Bacek, da te potolažim, tri leta nazaj sva bila z možem v Igranah, to je zadnja vas pred Živogoščem. Letovala sva od 20. maja in ti povem, da sva imela tako prekrasno vreme, da ne moreš verejti, prve dni je bila temperatura ok. 24, potem pa ves čas ok. 30, kar meni, ker sem bila noseča ni preveč ustrezalo. V morju sva se tudi kopala ves čas. Predlani smo bili pa sredu junija in smo imeli strašno smolo z vremenom, tiste par sončnih dni smo se tudi kopali, večinoma pa je deževalo in bilo oblačno. Čisto odvisno kako narajmaš:).
Ni boljšega od Makarske..
En dan se greš lahko kopat do Brele – cca. 5-10 min z avtom, en dan greste lahko s trajektom na Brač, ker trajekt vozi iz centra Makarske.
Res ful lušno. Edino kar ne priporočam je to, da greste v višku sezone, ker je ful gužva. Drugače pa fenomenalno.
Mi gremo vsako leto najmanj 2x.
Forum je zaprt za komentiranje.