Makarska?
sami smo hodili v BAško vodo, tam kakšnega diskača ni maš ga pa v Breli mesto 10 min naprej. Turisti so več al man čehi, BIH pa kašni avstijci se najdejo pa italjani. Plaže so lepe prodnate veliko kafičev na plaži. Zvečer imaš pa v mestu rivo in cel kup kafičev, en zraven drugega, ponekod vrtijo muziko.
lp MAtejaK
Mesto je zelo živahno, ob plaži imaš cel kup zanimivih lokalov, pa tudi v mestu je vse nabito polno čez cel dan. V Makarski so najmanj štiri diskoteke, ki smo jih mi odkrili. Ena je posebej zanimiva, namreč je v neki pečini, mini jami tik ob morju, nahaja se med koncem hotelov in marino desno po peš potki gor na hribček oz po levi strani hribčka. Ena je na čisto skrajnem drugem koncu marine, torej moraš čez celo mesto in pa tudi v obeh hotelih (Meteor in Horizont) ter tudi ob plaži je ena in sicer spet pod istim hribčkom, ki sem ga omenjala prej vendar prej tam kjer so stojnice. Malo se sprehodite, povprašajte in boste vse našle.
Plaža je zelo natrpana, kamorkoli stopiš, po celotni dolžini. Če želite biti bolj nasamem se podatke nazaj proti Breli. Tam pa je veliko krasnih plaž, na katerih ni skoraj nobenih ljudi, samo ne vem kako je z dostopnjostjo. kakšen kolo bi koristil. Mi smo dostopali tja s čolnom, ki smo si ga na plaži sposodili caa. 10.000,00 SIT na dan.
Pa lepo uživanje!
Forum je zaprt za komentiranje.