Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Makarska Villa Miranda

Makarska Villa Miranda

Če koga zanima, imajo še proste termine v začetku julija in drugi polovici avgusta. Lepi apartmaji, večinoma za 2-3 ljudi in zelo ugodna cena, sploh ker je to Makarska, bližina rajskih plaž in samih borovcov. Ga. je iz Slovenije. Mi smo rezervirali in komaj čakamo :))))

In še to: cena najema je 40€, za daljše bivanje 14 dni, pa smo dobili en dan gratis :))) V pred in posezoni pa so cene še nižje.

Koliko je pa ta vila odaljena od plaže:-)
lp

Poišči na spletu, cca 400m, do plaže pa vodi pot čez same borovce.

Pozdravljena pikapoka10!

Ali lahko morda napišeš, če ste bili zadovoljni z apartmajem in okolico?
Je bližnja okolica primerna za rekreativno družinsko kolesarjenje?
Zanima me pa še za plaže, če je na njih prevelika gneča.

Hvala 🙂

Mi lahko kdo drug prosim kaj napiše o tej vili ali Makarski na splošno-vse informacije dobrodošle. 🙂

Na vseh oglasih imaš telefonsko številko od gospe in jo pokliči pa vprašaj, je zelo prijazna.
Jaz sem tudi letos rezervirala apartma v njeni hiši, upam, da bova zadovoljna…

Mi gremo letos že drugič k njej. Res zelo prijazna gospa, ki poleti živi v Makarski, pozimi pa je v Ljubljani. Cene tudi zelo ugodne, saj je v ceno všteta uporaba klime, wi-fi povezava, taksa, pa še kužki imajo zastonj bivanje. Do plaže je res en zelo strm klanec, a ko prideš do njih, to odtehta vse, Makarska je prečudovita. Mi bomo tudi letos s seboj imeli kolesa.
Priporočam!!!

Če kdo rabi informacije, me lahko kontaktira na mail ales.kosec@gmail.com

Z apartmajem smo bili zadovoljni. Ni to apartman z 5 zvezdic, za 2 osebi je ravno prav, z malo kuhinjo in zelo prostornim balkonom. Hiša leži na super lokaciji, z veliko zelenja in je ograjena. Kar se kolesov tiče, ti svetujem, da jih imate s seboj, ker boš lahko uživala v vožnji ob obali, pa še gneči se boš lahko umaknila. Mi smo se vedno peljali na konec Makarske, tam nam je bilo zelo všeč, ker ni bilo gneče, drugače pa je kar gneča. Obala je sicer zelooo dolga in ponuja ogromno zalivčkov….

Hvala za vse informacije 🙂 Zdaj pa se že veselimo počitnic 🙂

Tudi mi rezervirali in zdaj komaj čakamo 🙂

Mi lahko poveste tisti, ki ste bili tukaj, kako je urejena potka do centra mesta? 🙂

Urejena, v senci, med borovci, odvisno s katere strani greš?
Zakaj pa?

Če koga zanima termin od 20.7-3.8. ima prosto, žal smo morali zaradi 3 sile letošnji dopust odpovedati :(((
Iz prve roke, ne bo vam žal, lepote Makarske in okolice so neprecenljive.

Zdravo.se je kdo že vrnil od tam.rabil bi vasa mnenja in izkušnje….lp

Ojla.

Povejte, kako vam je bilo všeč v Makarski in v omenjenih apartmajih??? Koliko je do plaže, kakšna je plaža, kakšni so apartmaji… Mi bi mogoče tudi naslednje leto šli. Smo štiričlanska družina, ki bi imeli apartma za 3 osebe (otroka bosta drugo leto stara 4 in 1 leto, tamali ne bo potreboval svojega ležišča, ker bomo imeli prenosno posteljico). Ali do plaže vodijo kakšne stopnice ali je lepa potka? Vse to in še več me zanima 🙂

Hvala za odgovore 🙂

Katarina

katarinav,

Makarska je super v vseh pogledih. Lokacija tega apartmaja je od plaže oddaljen cca. 500m, do plaže pa vodi kar strma asvaltirana pot, večidel v senci borovcev. Apartmani niso veliki, odvisno verjetno kateri….Mi smo bili zelo zadovoljni, je pa res, da brez otrok, imeli smo kolesa, ki so bila zelo dobrodošla. Plaže so super, sence kolikor hočeš, res imaš kaj videt…
Na netu imaš telefonsko št. lastnice, ki je slovenka, je zelo prijazna in ti bo z veseljem odgovorila na vse kar te zanima.

LP

Tudi letos si bomo rezervirali apartma pri ga. Mirandi.

Priporočam vsem, ki si za ugodno ceno lahko pričarate čudovit dopust v prelepi Dalmaciji.

[img]http://shrani.si/f/14/KT/2IENJAbj/549537361583452281236907.jpg[/img]

[img]http://shrani.si/f/10/Rx/2q4IqXst/422251361583520282913936.jpg[/img]

Z nami vedno uživa naš mopsek 🙂

A mi lahko vsi tisti, ki ste že bili v Makarski poveste ali je je druga polovica avgusta ravno tako gneča vsepovsod kot julija? Priporočate kaj posebnega?

Hvala za vse odgovore

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close