Makarska/Tučepi
u tako ugodno bolj težko kaj svetujem…Mi smo bili lani v Makarski 40m stran od plaže, dali 95€/dan za apartma kateri je imel s spalnici, dnevno sobo….Ima pa ta lastnik še 2 apartmana za okoli 50-60€. Je pa po netu dobil brat apartma v Makarski za 45€, vendar ko ga je zagledal je bila katastrofa… Če te zanima javi…
Pozdravljeni..
Tudi mi smo se letos prvič odločili, da odrinemo v Tučepe 🙂 Dobili smo app (studio)-jaz,mož in triletna hči, 300 m od plaže, 500 m od centra, novogradnja, res so lepi. Slike se da videt, tako da tega nas niso mogli “nasrat”, me je pa strah kakšna je lokacija samega apartmaja. Smo doživeli že strašne “natege” :(. Vedar točne lokacije, kje, na kateri strani Tučepov smo nimam pojma 🙁 Ker stric google tega naslova ne zazna. Mi lahko mogoče kdo, ki je že bil tam ali hodi več let tja malo pomaga, glede orientacije??
Zelo bomo veseli 🙂
lp
kot sem že zgoraj napisala gremo mi letos tudi v Tučepe. Hm 300m od plaže in 500m od morja…to se mi zdi da mora biti čisto ob kakem obrobju. Jaz sem bila za 1. maj dol in sem si aprtma ogledala in nato rezervirala. Tudi Tučepe kar dobro poznam, imam tam tudi prijatelje…tako da če želiš mi piši na bribaj@gmail.com, pa ti bom probala pomagati.
V Tučepih so na voljo tudi apartmaji, ki so le 20 m od morja in prodnate plaže. Več informacij Apartmaji Sinope Še kar nekaj prostora tako v avgustu kot septembru
Pozdravljeni.
Mirchyka in vsi ostali, ki ste letos dopustovali v Makarski rivieri ali v samih Tučepih – kako je bilo? Tudi mi bi naslednje leto šli v tiste kraje. Smo 4 članska družina, potrebovali bi studio apartma 2+1 (eden od otrok ne potrebuje svojega ležišča, ker bomo imeli prenosno posteljico). Ali mi zna kdo priporočat kakšen fajn apartma, ne potrebujemo pa luksuza 🙂 Imeli bi apartma s klimo blizu plaže, cena pa naj bi se gibala okrog 50 evrov.
Informacije mi lahko posredujete tudi na mejl: katarina.vovk@gmail.com
Hvala vsem!
EF,
Apartma za dve osebi sva lani bila mi2. 250-300 m do morja,plaže, po lepih urejenih potkah. Ewo ti še link:
http://www.trazimsmjestaj.com/apartmani-zelic-ap1-22/l.1292. Bilo je super in domače. Pralni stroj v kleti, prašek, se. Še perilo nam je gazdarica prala 🙂
če te še kaj zanima, le piši, tipkaj 🙂 pa lp
Forum je zaprt za komentiranje.