Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Makarska/Tučepi

Makarska/Tučepi

Ve kdo za kakšen apartma po ugodni ceni za Makarsko ali Tučepe?Hvala

Kako ugodno, do katere cene? Drugače dobro poznam Makarsko kjer smo bili zadnjih 8 let 2x na leto, v Tučepe pa gremo letos drugič. Če želiš ti lahko pomagam…le javi svoje želje…koliko od morja, kaka kakovost apartmaja, do katere cene…?

Cena naj bi bila nekje do 45eur na dan,bližina morja spet ni tko pomembna ampak spet ne predaleč za hodit,za app pa tudi ni pomembno,da ima 5 *,ker ga v bistvu rabimo samo za prespat.Hvala za pomoč 🙂

u tako ugodno bolj težko kaj svetujem…Mi smo bili lani v Makarski 40m stran od plaže, dali 95€/dan za apartma kateri je imel s spalnici, dnevno sobo….Ima pa ta lastnik še 2 apartmana za okoli 50-60€. Je pa po netu dobil brat apartma v Makarski za 45€, vendar ko ga je zagledal je bila katastrofa… Če te zanima javi…

Pozdravljeni..
Tudi mi smo se letos prvič odločili, da odrinemo v Tučepe 🙂 Dobili smo app (studio)-jaz,mož in triletna hči, 300 m od plaže, 500 m od centra, novogradnja, res so lepi. Slike se da videt, tako da tega nas niso mogli “nasrat”, me je pa strah kakšna je lokacija samega apartmaja. Smo doživeli že strašne “natege” :(. Vedar točne lokacije, kje, na kateri strani Tučepov smo nimam pojma 🙁 Ker stric google tega naslova ne zazna. Mi lahko mogoče kdo, ki je že bil tam ali hodi več let tja malo pomaga, glede orientacije??
Zelo bomo veseli 🙂
lp

kot sem že zgoraj napisala gremo mi letos tudi v Tučepe. Hm 300m od plaže in 500m od morja…to se mi zdi da mora biti čisto ob kakem obrobju. Jaz sem bila za 1. maj dol in sem si aprtma ogledala in nato rezervirala. Tudi Tučepe kar dobro poznam, imam tam tudi prijatelje…tako da če želiš mi piši na bribaj@gmail.com, pa ti bom probala pomagati.

Tučepi odlična destinacija. Lepe, urejene in velike plaže. Gostinskih lokalov na pretek, hrana raznovrstna in okusna. Odskočna deska za ogled Splita, Mostarja, vzpon na Biokovo, tudi Dubrovnik ni tako daleč.

Makarska, Villa Miranda, na spletu imaš vse podatke :))

Živjo!

Tudi mene zanimajo Tučepi. Iščem apartma za dve osebi, cena na dan tam nekje do 60 evrov. Če je kdo že kdaj bil in pozna, se priporočam za kontakt.

LP
Tina

Tina.cvetka.
Tudi mi gremo letos prvič v Tučepe.
Našli smo app s klimo, internetom, 300 m od morja in 500 m od centra.Cena je 45 eur/ dan za mene, moža in hčer. Če te mogoče kaj zamika, zanima, ti lahko dam naslov, da povprašaš 🙂

lp

Tučepi imajo prekrasno 3 km dolgo urejeno plažo z veliko sence ob kateri je sperhajalna pot. Apartmajev v izobilju, cene se gibljejo za APP2 50 EUR. Dnevna in nočna ponudba gostinskih in prodajnih lokalov odlična. Cene normalne. Na plaži pa zna biti gužva, predvsem ob vikendih, ko pridejo domačini.

V Tučepih so na voljo tudi apartmaji, ki so le 20 m od morja in prodnate plaže. Več informacij Apartmaji Sinope Še kar nekaj prostora tako v avgustu kot septembru

http://adriadatabanka.si - Apartmaji na Hrvaškem https://www.facebook.com/SammyTravel.si - Turistični aranžmaji

Pozdravljeni.

Mirchyka in vsi ostali, ki ste letos dopustovali v Makarski rivieri ali v samih Tučepih – kako je bilo? Tudi mi bi naslednje leto šli v tiste kraje. Smo 4 članska družina, potrebovali bi studio apartma 2+1 (eden od otrok ne potrebuje svojega ležišča, ker bomo imeli prenosno posteljico). Ali mi zna kdo priporočat kakšen fajn apartma, ne potrebujemo pa luksuza 🙂 Imeli bi apartma s klimo blizu plaže, cena pa naj bi se gibala okrog 50 evrov.
Informacije mi lahko posredujete tudi na mejl: katarina.vovk@gmail.com

Hvala vsem!

Pozdravljeni.
Tudi sama sem zainteresirana glede Tučepov ampak kolikor sem si ogledovala na neti apartmaje so vsi okoli 80 eur. Ali pozna kdo kakše apartma za dve osebi in cena apartmaja do 50 eur na dan? Hvala vam

EF,
Apartma za dve osebi sva lani bila mi2. 250-300 m do morja,plaže, po lepih urejenih potkah. Ewo ti še link:
http://www.trazimsmjestaj.com/apartmani-zelic-ap1-22/l.1292. Bilo je super in domače. Pralni stroj v kleti, prašek, se. Še perilo nam je gazdarica prala 🙂
če te še kaj zanima, le piši, tipkaj 🙂 pa lp

Iščemo apartma za 4 osebe v Tučepih. Bil bi naj čim bližje plaži (do 50 m), pogoj pa je, da ima kuhinjo. Cena ni pomembna. Je namreč kar nekaj lepih apartmajev tik ob plaži (vila Perina), nimajo pa kuhinje. Če kdo pozna kaj ustreznega se priporočam za informacijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close