Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice makarska riviera – gradac

makarska riviera – gradac

Zanima me, če je kdo od vas že letoval v apartmajih Labineca – naselje Gradac na Makarski rivieri preko agencije Sonček.

Dobrodošle vse informacije in že vnaprej hvala.

JA, mi smo letovali tam, vendar pred štirimi leti. Če niso vsega skupaj prenovili, močno odsvetujem. Apartma je bil napol podrt, omara se je komaj držala, stranišče obupno, vedno se je mašilo, hladilnik ni delal kot bi moral (stalno je nekaj ven teklo). Kavč in stoli pa tako zaflekani, da se je želodec obračal. V apartmaju ni bilo TV, čeprav je bil obljubljan v prospektu. Na našo zahtevo so nam potem prinesli tv in eno goro rjuh, da smo z njimi pregrnili stole in kavč. Imeli smo polpenzion v bližnjem hotelu, hrana je bila precej povprečna. Pod hotelom je plaža, ki pa je lepa, vendar je bila takrat tako nabito polna, da smo drug drugemu po brisačah hodili, če smo hoteli do vode – to je bila moja prva izkušnja tako nabito polne plaže. Res pa je, da je bila večina Čehov, ki menda v avgustu odidejo.
Ne vem, nisem pristaš kritizerstva kar povprek, ampak to je bila moja najslabša izkušnja z morjem in agencijo (mimogrede, hotel je imel eno zvezdico manj, kot je takrat oglaševala agencija). Morda so v tem času kaj prenovili, srčno upam.

Lep pozdrav, U.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close