Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek majhni otroci in večerja (če kdo sploh še kuha večerje)

majhni otroci in večerja (če kdo sploh še kuha večerje)

Veš kaj, tvoje pisarjenje o tem, kako bi otroka in ja, tudi mož splahnela brez kuhanih večerij? Ja pa ja de!

Sicer kuham večerje tudi sama, ampak da sem jaz odgovorna za postavo moža-o tem me pa ne boš prepričala. Veš, sama imam 5-letnega sina, ima 110 cm in zate ubogih 16 kg. Je droben in kaj naj sedaj? A zato, ker večerja samo kakšno juhico, morda zraven kak kos kruha?
In 7-letnica je prav tako najbolj suha v razredu. Pač je takšne konstitucije.

Tudi mož nima kg za izvoz. Ene tečne sovaščanke me celo res sprašujejo, kaj mu kuham, da je tako suh?!
Mislim, no!
Ima 181 kg in 68 kg. Celo njegova mama mi včasih reče, da je mislila, da se bo poredil, ko bo poročen. Očitno se ni, ampak ni kot suha južina, ampak vseeno prav luštne postave.

Sploh se lahko s hrano iz hladilnika lahko še bolj zrediš, moje mnenje.

No s telimi večerjami, ki so dejansko kosilo se pa tud jaz ne strinjam. Se mi ne zdi zdravo. Mi sicer običajno jemo toplo večerjo, in sicer med 18-19 uro:gres, polento, kašo, kosmiče(tople), koruzne žgance,mleko+kruh, corn flackes,govejo juho, kakšno zelenjavno -kremno juho, občasno palačinke, toast, njoki(brez vsega) oz. malo parmezana…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close