Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika “MAJHNI” MUFFINI

“MAJHNI” MUFFINI

Pozdravljeni!

Redno vas berem, ste čudovite vse po vrsti. Danes pa bi imela jaz eno vprašanje.

Rada bi spekla majhne muffine. Poskušala sem z majhnimi papirnatimi modelčki (tudi po 2 skupaj), pa mi ne obdržijo oblike in niso lepi. Okusni pa so! Ali obstaja pekač za majhne muffine (jaz ga še nisem videla) ali kako jih pečete, da so lepi okrogli. Tudi če sem jih dala tesno skupaj, so postali pa elipsasti.

Hvala za odgovor in lep dan….

Obstaja pekac za majhne muffine, vendar ne vem ce se ga da dobiti pri nas. V neki reviji sem videla pecivo, ki je bilo speceno v alu foliji – folijo narezes na kvadrate in oblikujes na vratu steklenice, v tako pripravljeno “skodelico” das potem testo in speces – nisem se nikoli tako pekla, tako da ne vem kako se obnese.
LP, Misa.

Jaz sem pekač za mini muffine kupila v Sparu.

Lp, Maja

Sama si pomagam tako, da postavim papirnato skodelico v model za muffins. Ceprav so tiste vdolbinice malo vecje, le zadrzi, da se ne tako raztegne.
To se pri nekaterih tudi meni zgodi, pri drugih ne. Odvisno od dodane tekocine in mascobe.

Je pa Misina ideja vredna posnemanja:)))

Lep pozdrav

V prodajalni Pekarne Vrhnika v ind. coni v Črnučah imajo silikonske vseh mogočih oblik in velikosti. Za 11 majhnih muffinov je bila cena cca 2.400 SIT.

Lp
M.

V sparu imjo akcijo muffin pekačev, nevem pa kakšna je cena.

Meni jih je sestra ravno prejšnji teden kupila v Italiji v Smartu (tik za mejnim prehodom Vrtojba). So pa kovinski. En pekač za 12 majhnih muffinov je 7.6 eurov, kar pride okrog1800 SIT.

V Šparu imajo akcijo pekačev, ki so po 1990,00 sit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close