Renault Clio 1.5 (diesel). To je sparavcek, da ga tezko najdes!
Jst sem imela pri zadnjem tanku porabo 3.8 in sem naredila 1100km! Z nekaj vec kot 50 EURi na tank. Priporocam!
Poišči 2-3 leta starega cliota, 1.2 mašina, se ti trenutno splača bolj kot dizel…Vzemi ga nekje kjer dobiš pe nekaj garancije. Nekaj tveganja pri starejših avtomobilih je ampak v resni avtohiši ne bi smel biti problem…
Poglej – jaz sem se ravno rešila 2 leti starega cliota 1.2, nič mu ni falilo, samo če si hotel koga prehitet je bila kriza, bognedaj da so se 4 peljali v njem. Žejen je bil pa kar tam nekje okoli 6,5 l/100. Raje poišči kaj drugega, če imaš sredstva raje dizla.
EnaA, ja to sem pa pozabila pripisat….gre za voznjo cca. 40 km v eno smer, torej cca. 80 na dan – pol hitra cesta, pol AC!
Jst resnicno mojega cliotka ne morem prehvalit! Pa se precej mocnega imam (ne spoznam se na KW, ampak mislim, da ima 60 KW), tako da res poskoci!
Fiat punto, nekaj let star, obvezno 1.3 JTD motor, ki je špica, izredno poskočen, potegne super in ni problemov, kot jih ena zgoraj našteva pri cliu, hehe (turbina pri puntu!!), poraba pa 4l/100km, poceni registracija zaradi nizke kubature in še bi lahko naštevala…
(Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde. Pravico imaš biti tu. In če to veš ali ne - vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav.)
imam Hyundai Atos. ker je visok, se vsedeš kot na stol in ima noter kar veliko prostora. ker pa je v bistrvu majhen, ga parkiraš kamorkoli. in varčen je tudi