MAJA MAJA MAJA
Iz tvojih ust…! Ko bi to vsaj bilo res! Bi se vsaj vsi štajerci pobral domov in pustil nam Ljubljančanom prosta delovna mesta… !!! Jeee…
Za Majo pa BRAVO BRAVO BRAVO !!!!
JEEEE…. Navijala sme za njo, čeprav nisem spremljala nastopa, sem pa ulovila uvrstitev in sem kar zavriskala!! Jeee!![/quote]
Tudi v MB se najde kakšen Ljubljančan, ki “krade” delovno mesto Mariborčanu. Pa saj je lepo ne, če smo malo pomešani po naši ljubi Sloveniji.
spet ena strokovnjakinja , hahhahahahahhahahahhaha
kaj boš danes skuhala za kosilo ? tvoj domet seže le do tukaj …pa še to je vprašljivo :))[/quote]
večji problem je kako bom brisače prala:)… zate pa ker take pišeš večji:) in ja če delam na takih področjih lažje komentiram, kot pa nekdo, ki je mogoče enkrat stal v prvi vrsti pred odrom…. tko da ….pejt brisače prat pa monovke prej povpraši kako jih morš da bojo po monizmu…
Joj, tudi jaz se žal strinjam s glede kritik koreografije in stilistov. Pa saj ne, da je bila obupna ali karkoli, samo njena lepota ni prišla tako zelo do izraza. V resnici je res lepotica, včasih ji oči tako lepo namažejo, da te kar hipnotizirajo. Res naj bi bila pesem najpomembnejša, ampak škoda, da tudi vizualno ni tako blestela, kot drugače. Za vse druge nastope pri nas so jo bolj uštimal, še na avdiciji SIT je bila prav srčkana, ko je bila še brez stilistov…..
Kaj pa glede zvoka? Meni je pesem in njen glas zelo všeč, tako na radiu, ko jo slišim. V živo pa mi manjka neka udarnost, ali je možno, da je prenos tako slab ali pa ozvočenje? Ali samo jaz slabo slišim?
Drugače pa sem navijala ja, sem ful vesela, da je šla naprej…
Forum je zaprt za komentiranje.