Mail za Družino v stiski NUJNOO
Hei Hei.
Si je mogoče kdo shranil kontakt gospoda, ko je pred tednom tukaj delil svoje doživetje?
Ko je naključno spoznal eno dobrosrčno družino potrebno pomoči? Želel jih na skrivaj presenetiti/skrivnostni božiček? Tistega zapisa res ne morem pozabit.
Objava mislim da izbrisana, če se prav spomnim je to prosil avtor, po več nasvetih tukaj?
Da družine ne obišče še inšpekcija, zaradi morebitnega zaslužka na črno (prodaja domačih pridelkov)
V glavnem, radi bi jim kaj poslali. A sem pomotoma izbrisala mail.
Ga ima kdo??
punčki sta stari 7 in 12 let.
jaz pošljem v ponedeljek s hitro pošto, da dobijo sigurno,
ker zna biti pošta obremenjena zaradi povečanega številka paketov pred prazniki.
pošljem samo igrače: 50 družabnih iger, karte črni peter, puzzle, flomastri 36, barvice 36, neke zvezke s sličicami in nalepkami, barbiko, memory, komplet pentelj in sponk za lase, set za izdelavo zapestnic, nekaj kozmetike, dišeče svečke, paneton, čokolade, bombone, lizike, velika nutella, ferrero rocher, domače piškote, lahko da sem še kaj pozabila in lahko da najdem še kakšno novo majčko doma.
napišem pismo in priložim še denar za starše.
tole je napisano za vas, da ne bi poslale isto.
no, 18.12.2021 ob 17:28
punčki sta stari 7 in 12 let.
jaz pošljem v ponedeljek s hitro pošto, da dobijo sigurno,
ker zna biti pošta obremenjena zaradi povečanega številka paketov pred prazniki.
pošljem samo igrače: 50 družabnih iger, karte črni peter, puzzle, flomastri 36, barvice 36, neke zvezke s sličicami in nalepkami, barbiko, memory, komplet pentelj in sponk za lase, set za izdelavo zapestnic, nekaj kozmetike, dišeče svečke, paneton, čokolade, bombone, lizike, velika nutella, ferrero rocher, domače piškote, lahko da sem še kaj pozabila in lahko da najdem še kakšno novo majčko doma.
napišem pismo in priložim še denar za starše.
tole je napisano za vas, da ne bi poslale isto.
Najlepša hvala za mail!!
Ta zgodba mi je segla do srca.
Velik bravo za sestavljen paket, ma to bo veselje pri njih!! Res vsaka čast.
Mi smo pripravili oblačila in nekaj domačih izdelkov. Ma ni veliko ampak od srca.
Pozdravljeni.
Forum je zaprt za komentiranje.