Magnifico in njegova Barbara
Monna456, 20.11.2023 ob 12:51
Ok, ne vozi jo na preglede, ker on sploh ne vozi.
Imel vsako lepotico? Ajajaj bucke ste haha
Pohvalno, da jo ni zapustil, to pa ja. Da jo pa ljubi in zvestoba, to so pa pravljice
Oja, vozi, sem ga zadnjič gledal nekoga, ki se je motovilil po križišču zraven hiše, ki mu jo gradijo. Magnifico. Je pa res katastrofalen šofer. A ženo kam pelje, tega pa ne vem.
love600, 20.11.2023 ob 11:33
Lahko bi imel katerokoli lepotico sveta, a on ljubi svojo Barbaro. Že 40 let. Take zgodbe so navdih… V bistvu težko verjameš da v tem svetu to sploh še obstaja.
.slovenskenovice.si/suzy/magnifico-in-barbara-pesut-40-let-ljubezni/#google_vignette
Če verjameš.
Veliki monovci se izkažejo !, 20.11.2023 ob 20:32
Po Magnificu pljuvate zgolj tisti iz škodoželjnosti in zavisti. Taki ste.
Monovski forumaši definitivno niste nek dober zgled in pravi naslov za blagoslov kakršnekoli veze in partnerstva.
Kdo pljuva? Resnica je pljuvanje, intervju, v katerem vedno prikazes svojo lepšo plat, pa resnica? No, no. Ne bodi tako naivna.
A Magnifico, da ni seksi? Tip ima KARIZMO tako, da te vžge.
Kaj je pred leti rekel o varanju? Da on je PRELEN, da bi varal. Da pri njegovih letih je uspeh že to, da zjutraj vstane, se dobro userje, pa da zvečer spije en pir.
Koliko je tipov, ki bi ZAPUSTILI INVALIDNO ŽENO!? Enostavno odšli, naj jo imajo drugi. Pa tipi, zapustijo ženo, potem ko se rodi invalidni otrok.
Meni to pove vse, skrbi za invalidno mater svojega otroka. Slava mu! Iskreno mislim.
Anonimno294, 20.11.2023 ob 18:43
“Lahko bi imel katerokoli lepotico sveta” – ti se res hecaš, ane. Tip ni ne prilačen ne inteligenten, v bistvu je zelo podpovprečen. Kapo pa dol, da vztrajata in je ni zapustil zaradi bolezni.
Robert ima ful karizmo. Večkrat ga vidim okrog Tivolija. Tak, zanimiv model. Barbara pa še bolj.
No, njena knjiga (na linku nekaj odlomkov) pokaže tudi drugo plat in niti slučajno ne slika take pocukrane romantike….
https://www.modrijan.si/branje/prvi-polcas
takole, 21.11.2023 ob 08:15
No, njena knjiga (na linku nekaj odlomkov) pokaže tudi drugo plat in niti slučajno ne slika take pocukrane romantike….
https://www.modrijan.si/branje/prvi-polcas
Hvala ti za ta link. Sem prebrala in se me je res dotaknilo.
Poklon Barbari, ker tako iskreno in čutno z nami deli svoj svet. ?
Mislim, da je častno, da je kljub bolezni ni zapustil, kot bi to naredilo veliko oseb (kateregakoli spola). Verjetno pa si vsak kdaj zaželi tudi intimne bližine in če sta tako dogovorjena, v dani situaciji ne vidim težav. Tudi to, da ima Barbara spremljevalko/e je normalno, saj jo pri taki bolezni res potrebuje. Partner ima vendar še vedno pravico do svojega življenja in ne da je oskrbovalec za polni delovni čas. Sicer pa Magnifico večkrat pove in poudari, da brez Barbare ne bi bil to, kar je (je avtorica veliko njegovih uspešnic).
Vsak se enkrat postara, ampak jaz mislim, da je bil Magnifico svoje čase hudo sexy, mogoče ne v mainstream smislu, ampak ima en šarm in hudo karizmo. Pa tudi Barbara je bila lepa, ko je bila mlada. Jaz jima želim vse lepo in sebi da še dostkrat uživam na Magnificovih koncertih 🙂
Magnifico bi lahko imel katerokoli žensko, sploh mlajšo. Mogoče pa je tudi imel kdaj? Z ženo sta bila skupaj v bendu, ja,je hodila in bila lušna takrat, verjetno sta se ujela karakterno in fizično. Ostaja ji zvest, mogoče ne in imata dogovor. Z leti je človek drugačen, ima drugačne potrebe, tudi libido pade. Nihče si ne želi biti sam. Zakaj bi ženo pustil, če se razumeta? Po dolgotrajni zvezi se ljubezen spreminja, bolj kot telo je pomembna duša in povezanost z osebo, ki jo ljubiš. Lepote je veliko, je minljiva in če je samo lepota, ni vedno dovolj za zvezo, velikokrat premalo. Za sex je lahko dovolj in še to ni vedno dovolj, tukaj šteje bolj telesne potrebe, želje, domišljija, strast, dotik, občutek,…če vsega tega ni, je vse brezveze, prazno.
To je zelo lepo. Seveda jo ima rad, kaj bluzite? Nihče ne ostane z nekom toliko let samo zaradi denarja. Ga ima sam dovolj, prav tako bi lahko našel žensko, ki ga ima še več. Z njo je, ker jo ima rad. Brez dileme. In zakaj je to tako čudno? Saj ni edini, veliko je takih, tako med navadnimi smrtniki, kot med salvnimi. Ste vedeli naprimer, da je n tak primer Chuck Norris? Brez heca, on je pustil igralsko kariero, da je lahko skrbel za ženo, ki je hudo zbolela.
Forum je zaprt za komentiranje.