magic bullet
Hm.. pred časom je že bilo govora o tej temi… Sonce rumeno je posredovala VIP test, zato bom kar link prilepila…
Izkušnje uporabnic pa najbrž sledijo kmalu ))
Je pa res, da tudi sama razmišljam o taki stvarci… Kot darilo za biserno poroko bi bila kar zanimiva ideja…
LP!
Gordy
Ja, v VIPu so zadevo po moje kar realno ocenili. Sama se za nakup potem vseeno nisem odločila, saj je tistih kozarcev in ostalega za eno veliko škatlo, prostora pa nimam ravno obilo.
Povedali so, da kavo sicer zmelje, vendar samo za filter kavo, ne za turško.
Cimeta ne zmelje dovolj, da bi ga dal v pecivo.
Če z njim delaš omake ala guacamole ali tisto piščančjo zadevo iz reklame – najprej moraš sesekljati trše sestavine in potem dodati ostalo, sicer dobiš ven vse preveč zmleto.
Pohvalili so stepanje smetane.
Tudi omake so menda ok, samo da so recepti v knjižici bojda bolj dijetni. Priporočajo uporabo domišljije ;-)).
Sokovnik je bojda čisto zanič, s sorbeti in pijačami pa so bili pri VIPu menda zadovoljni.
V redu seseklja čebulo in česen.
Skratka če se potegne črta – očitno zadeva niti ni tako slaba.
ja no tudi mi smo nekaj eksperimentirali, ker pri priloženih receptih je tako da je ponavadi ena tretja sestavina, ko sploh ne veš kje bi jo dobil, ali pa se ti res ne splača kupovati.
sokovnik se tudi meni zdi zelo slab, saj za dva deci soka porabis celo goro sadja.
nekateri sicer pravijo da tudi čebule in česna ne seseklja dovolj. ampak verjetno je odvisno tudi od količine
je pa tako da res potrebuješ veliko domišljije.
pa še ena napaka, kupila ga je mislim da v sparu, ne preko top shopa, in se je po enem dnevu že pokvaril.:(
smo pa vseeno vse uredili in so nam ga zamenjali za novega, tako da zdaj za enkrat še dela.
aja pa sistem kako se ga vključi je tudi malo smotan, ker ti zelo hitro uniči nastavek na rezilu (plastiko podrgne, ker se še malo vrti, in moraš biti previden da ne dvigneš posodice dokler se ne ustavi popolnoma.)
no hvala za odgovore, in lep večer še naprej.
n
No ja )) jaz pa šele zdaj vidim, da sem na link pozabila ))) ups!
Ampak je sonce tako lepo napisala, da link niti ni več potreben )))
Se opravičujem,
LP!
Gordy
Forum je zaprt za komentiranje.