Magic BALONI
Drage bodoče nevestice in bodoči ženini in seveda pred kratkim poročeni pari!
Veliko se vas bo, oziroma se vas je odločilo za balone na poroki.
Zanima me, koliko ste odšteli za balonsko dekoracijo, koliko te dekoracije je bilo in kdo vam jo je postavljal.
Mislim, da mi želijo postaviti previsoko ceno, zato bi prosila, da vas čimveč napišekoliko ste/boste odšteli sami.
Hvala
ojla!
Žal nimam 100% informacije, ampak na sejmu Flora in Poroka (lani) sem dobila info, da pride en tak večji srček okrog 15.000 SIT, da pa je cena odvisna od tega, kaj vse naročiš (ob večjem naročilu je cena na balon manjša).
No, midva na koncu balonov nisva imela na poroki, v spalnico so nama jih pa tako drugi namontirali )))) pa riž in makarone tudi )))
LP!
gordy
Oj!
Meni je gistilno, torej v hotelu Kongo v Grosupljem, super okrasil David. Imela sva zlate in bordo balone. Imela sva velik srcek iz balonov, ki je bil za nama, potem nekaj rozic balonskih na stbrih, pa na mizah nekaj (pa ne prevec), in se veliki balon ki sva ga pocila ob plesu in so padli na tla. Dala sva okoli 50.000sit in vs so bili navduseni nad dekoracijo. Barva sva zbrala na podlagi gostisca, ki je bil bolj afriski. Se pa z Davidom dobis v gostilni, prinese slike in se zmenis vse.
Lp
Mateja
Forum je zaprt za komentiranje.