Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Madona ..

Madona ..

sem pa jezna.Ko se odločim za avto —Opel Corso – pa ima premajhen prtljažnik.Šele na koncu sem namreč še voziček notri tlačila .pa žal ni šel..
V Cliotu je šel na “knap”. Zdaj grem še prtljažnik od Peugeota 206 sprobati..
Grozno mi je ..avto bo ves čas na ulici ,upam da mi ga ne bodo počečkali ali pa kar takoj ukradli, potrebujem ga sicer vsak dan za v službo 5 km pa ene parkrat na morje in to je vse.
Več kot 2,5 mio pa ne bi zato niti dala…
Kateri avto je pa sploh z malo večjim prtljažnikom pa ne več kot 2,5 mio??? Pa da ne bo stalno na servisu…

Pri Delti sem videla akcijo, da imajo Almere (Nissan) po dva mio… Lanski letnik. Po mojem ima večji prtljažnik od cliota, ampak to je itak odvisno tudi od same višine avta pa od vozička, seveda. 206 ima po mojem tudi minimum od prtljažnika… Ampak tebi bolj ležijo evropski avteki – kaj pa r. modus?

FIAT PUNTO

Gobica meni je čisto vseeno kaj od povprečnih avtov vozim (razlika so ..mercedez, bmw…) ,samo da je čim manj problemov.Sedaj imam Kadetta 91 letnik ,pa ga samo tankam in nič drugega .Škoda ker nima klime ,drugače bi ga res do konca ponucala:)

lp

Od “malih” avtov ima Honda Jazz največji prtljažnik obenem je po večini anket najboljši “mali” avto.

Nažalost za ta denar lahko dobiš samo rabljenega.

Pa se ti za tako malo km splača kupt nov avto. Jaz bi na tvojem mestu raje pogledal za kakšne 3 leta stari stiloto, ki precej boljši avto kot razne korse, klioti on podobno

se čist strinjam s sukhoijem…

Tiste Almere letnik 2003 (sicer nove) so v redu varianta. Avta je sicer tehnično star 1 generacijo, ampak za ta dnar dobiš pgrpomno opreme pa zelo zanesljiv&uporaben avto. Boljš to kot pa kak rabljen avto za tolk denarja kupit, tu je vsaj garancija v igri …

Hoj!
Pred kakšnim letom sem imela jaz podobne probleme. Smo sprobali skoraj vse prtljažnike od “malih” avtov in naš voziček je šel samo v C3. Imam pa Hauckov City Shopper s 4 velikimi kolesi (prostornina prtljažnika 305 l, peugeot 206 pa ima samo 250l cca.) Cena cca.2,5 mio SIT.

LP Petra

Kaj pa accent. Za 2,5 M ga dobiš s klimo in ABS – novega.

Lep pozdrav!

No, če voziš kadetta, bi ti lahko ustrezala tudi almera. Pojdi preverit. Za dva milijona nov tak avto… Edino za prtljažnik še vedno ne vem, če ti bo zneslo. Ampak moram takoj priznati, da sem osebno strogo za korejce in japonce in da ne bi vozila evropskega avta, torej je moje mnenje skrajno pristransko. Ampak Nissan je kljub vsemu po kakovosti še vedno pojem.

Poglej si ponudbo na , vtipkaj znesek katerega nameravaš za avto odšteti in izbiraj. Med zanesljive spadajo Japonci, dobre garancijske pogoje pa ti nudijo tudi Korejci.
Dobro izbiro želim.

LP, Škorpjon

New Report

Close