Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mačke serjejo po terasi

mačke serjejo po terasi

Na vrtu imamo kup potepuških mačk, ki vse poserjejo, prekopljejo. Vem, da mačka zakoplje . Parkrat smo našli na terasi mačji iztrebek. Nismo mogli verjet. Danes pa sem pozno zvečer videla mačko…((.  Kaj naj naredim, s čim naj pošpricam?!  Edino strupa ne bi dala, vse ostalo pa,…

ajax špric za steklo

Če si iztrebek našla, ni bila mačka. Ograja na vrt in ključ, pa veliko trave in zbite zemlje. Pač mačku se ne ljubi kopati po neokopanem. Zelenjavno gredo tudi prekrije s kopreno.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4811, 19.10.2021 ob 13:35

Če si iztrebek našla, ni bila mačka. Ograja na vrt in ključ, pa veliko trave in zbite zemlje. Pač mačku se ne ljubi kopati po neokopanem. Zelenjavno gredo tudi prekrije s kopreno.

Pozno zvečer sem jo videla. Tudi meni ni jasno, da hodi sr….na teraso?

bo treba psa nabavit. Ni druge.

da mogoče ti ne serješ?

Zelo podobne iztrebke mačjemu ima kuna, meni hodi pred garažo na tlakovce, imam tudi ujeto na kameri. Mačkov je kar nekaj v soseski, pa še nisem videl, da bi se podelal brez da zakoplje. Mačka res dvomim, da bi opravila na terasi.

ettgg, 19.10.2021 ob 14:21

Zelo podobne iztrebke mačjemu ima kuna, meni hodi pred garažo na tlakovce, imam tudi ujeto na kameri. Mačkov je kar nekaj v soseski, pa še nisem videl, da bi se podelal brez da zakoplje. Mačka res dvomim, da bi opravila na terasi.

Tako je. Mačka ni bila. Zagotovo je bila kuna.

Še dobro, da imate v bližini mačke, če ne bi bilo kun še več.

ni mačka, 19.10.2021 ob 15:16

Tako je. Mačka ni bila. Zagotovo je bila kuna.

Še dobro, da imate v bližini mačke, če ne bi bilo kun še več.

Raje 10  kun , kot eno mačko.

Pošpricaj/polij nekaj z močnim vonjem. Po možnosti po limoni. Lahko tudi kakšne rože z močnim vonjem posadiš.

Drugače pa tudi jaz mislim da ni bila mačka na terasi. Razen če je bolna, to pa možno. Pokliči zavetišče pod katero padete, da jih uredijo če so nelastniške.

dost jih imam, 19.10.2021 ob 13:20

Na vrtu imamo kup potepuških mačk, ki vse poserjejo, prekopljejo. Vem, da mačka zakoplje . Parkrat smo našli na terasi mačji iztrebek. Nismo mogli verjet. Danes pa sem pozno zvečer videla mačko…((.  Kaj naj naredim, s čim naj pošpricam?!  Edino strupa ne bi dala, vse ostalo pa,…

Macke ne. One rabijo pesek, zemljo.

Daj veje od vrtnic oz stebla s trni po terasi. Ko bo to zvau piknilo v rit ali taco, ne bo vec prisla.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close