Mačje krzno
Ker mogoče vsi ne prebirate foruma Mlado o…, bom skopirala še semle…
Danes smo dobili v nabiralnik, med vso ostalo reklamno navlako, kuverto (podobne oblike kot računi) na kateri je med drugim z ogromnimi črkami v mastnem tisku napisano “Izdelki, ki so jih uporabljali naši dedki in babice – PROTI BOLEČINAM”. Pogledam še na zadnjo stran kuverte, kjer so izpovedi resničnih ljudi in nadvse zadovoljnih uporabnikov, citiram Heleno iz Obrežja “Priporočam vsem, ki so hudo bolani, ne bo jim žal, ker mi je osebno rešilo življenje.” In še Marijo iz Žužemberka: “Hvala vam in Bog naj vam povrne in veliko uspeha pri vašem delu za blagor ljudi in lajšanje bolečin.” Zavijem oči in se nasmehnem, medtem ko z zanimanjem pričnem z odpiranjem pošte, saj me je resnično zanimalo, kakšno novo vrsto bioenergije ali zdravilno moč trav so odkrili za lajšanje vseh zdravstvenih tegob. In kaj preberem…puhlice o tem kakšne bolečine in bolezni pestijo ljudi, in seveda kako njihovi izdelki pozdravijo še tako bolnega človeka – popolnoma naravno – brez kemije. In potem, čisto v zadnji vrstici, popoln šok, IZDELKI IZ KRZNA MUC…ZA VSAKO TEŽAVO SE NAJDE ROŽICA.
Naj reče kdo kar hoče, ampak jaz sem ogorčena, mislim, da pa kdo verjame, da ga bo odeja iz krzna surovo pobitih mačkov pozdravila…kaj vem, raka, prehlada, znucanih kolkov…to je za norišnico!!!!! In da je legalno imeti podjetje, ki se s tem ukvarja in poleg tega to še imenuje zdravilo?!? Kriminal.
Dejstvo je, da božanje mačjega kožuščka lajša na kupe zdravstvenih tegob… ampak s tem misli na božanje ŽIVIH mačk, ki zraven še pomirjujoče predejo, ne pa kupa crknjene (umorjene!) dlake!
Moja stara mati ima krasnega mačka, ki ji je stal ob strani dolga leta po moževi smrti. Bog ne daj, da njej vržejo tole v nabiralnik, grem osebno komu predelat fasado!
čao
Bila je oddaja na Preverjeno, baje da imajo firmo registrirano, vse uradno…itd. Da uvažajo krzno, mislim, da iz Avstrije? Da to niso, kao, naši mački….Mislm, groza! Fok je pa res mal usekan, da verjame, da jim bo tole krzno pomagal, ja sigurn, ja….mar bi šli v zavetišče po žive muce, pa jih doma božal, mislm da bi to imelo večji učinek.
no, pol so pa še nekj nakladal o varstvu potrošnikov.jebeš take potrošnike, k kupujejo dekce iz malih muckov.nej jih kr nategujejo.
in tko , k je rekla špelin@;pomaga mačje krzno, sam od ta živih muckov.si ne morem sploh predstavljat kej tko okrutnega, da te lepe mucke(zame so itak vsi lepi )predelujejo v deke.mah, sem pa raj vsa artritična, k da bi šla kupet kej tacga.
nia
Forum je zaprt za komentiranje.