Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style MAC kozmetika

MAC kozmetika

Mogoče katera ve kje najti kozmetiko MAC, baje se v Sloveniji še ne prodaja..
Lep pozdrav!

Zivjo
V Sloveniji se ne prodaja, na zalost se se nekaj casa ne bo, ker smo enostavno premajhni… Najblizja trgovina je v centru Gradza, imajo v drogeriji Marionnaud majhno stojalo, ni ne vem kaj zalozeno, osnovne stvari : pudri, malo senc, maskare.. Drugace sta pa dve trgovini na Dunaju, se dobi veliko, v Muenchnu so tri, pa v Milanu, to je iz prve roke preverjeno, lahko ti posredujem naslove trgovin. lp

Zdravo Sonci-ka! Zelo sem vesela za te informacije, odločila sem se iti na Dunaj zato bi mi bilo zelo dobrodošlo, če bi mi lahko posredovala informacije in naslove trgovin..

Najlepša hvala in prijeten dan!

Gerngross (trgovina) na Mariahilferstrasse 42-48 , to je veliki trgovski center, ta ulica je glavna nakupovalna, tukaj je Mac-pro trgovina, potem pa se drogerija Marionnaud Kaertnersstrase 19

lp

Pozdravljeni,

na Dunaju so tri lokacije ena od teh je PRO MAC butik.V Grazu je samo ena lokacija,nimajo PRO MAC butika.
Anastazija poglej na njihovi spletni strani imajo vse podatke,ker se naslednji teden odpravljam na Dunaj sem si ravno včeraj pogledala njihovo spletno stran http://www.maccosmetics.de

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Najlepša hvala vsem!

Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close