Ma sem zgleda nor!
Visoke številke, res je. Poleg tega pa POZOR, vozi se z novo Mazdo 3, njegov brat z novo športno Mazdo 6, stari z novim BMW-jem 735i, stara pa z Mercedesom SLK 200. Reveži, bodo že nekako preživeli? Okrog bajte imajo vse ograjeno, dvoriščna vrata pa odpirajo kar z gsm-om prek linije. Kdaj se zapelte tam mimo, nič vam ne bo jasno. Zanima me sam to, če je vse zasluženo na pošten način?
Jaz ga kot medijsko osebo poznam že kot voditelja Stilskega izziva na kanalu A, občasno sem še kje naletel nanj, predvsem v stari Ljubljani. Vtipkaj v iskalnik Aljoša Rebolj, pa dobiš iskane rezultate.
malo sem brskal po netu in ugotovil slednje: bil je voditelj Stilskega izziva, oddaje Tok-Tok, je gledališčnik, igral je v filmu Poker, je fotograf, sodeloval je na prireditvah Miss Slovenije, bil je voditelj ene prireditve Miss Universe, lanskega Hitovega festivala, vseh Red Bullovih tekmovanj z doma narejenimi vozili, modne revije trgovine Tuš… Zdaj pa vse kaže, da je kreativni direktor oglaševalske agencije pristop, katero je (ne vem kdaj, poglej v brskalnik) na SOF-u pripeljal do zmage, delali so reklamo za DARS (tisto za ABC, kjer imajo posebne registrske tablice z napisi KR-MIMO) in še kaj ampak sem pozabil, kaj sem prebral. V bistvu me sploh ne zanima, samo hotel sem rečt, da vedno dobro zgleda (čeprav mi ni za moške).
Forum je zaprt za komentiranje.