Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ma sem zgleda nor!

Ma sem zgleda nor!

Punce poslušaste me malo. Moja pupa je šla s prijateljicami na Kras, kjer so srečale onega Aljoša Rebolja. Ma vam rečem, celi teden poslušam samo o njem, kako je za hec in da je mnda preprost in ne vem kaj še vse. Pa da bi ga burja odpihnila. Dekleta, povejte ve meni, je res, da je grd in ga rešuje le ime? Ma ste mone, ko zanemarjate svoje moške zaradi teh polizancev!

BOLJŠI OD NJEGA

počakaj še teden pa jo bo minlo!!!pač je tako, da če si znan si že kao sexi……
koliko pevk je v slovenijo opredeljenih za sexi in oh in sploh, pa niso nič posebnega

Aljoša Rebolj ima dolg in simpatičen jezik,kot Lado Bizovičar ali Jonas Ž.Vsak ima nekaj dobrih lastnosti in nekaj slabih.Aljoša zna narediti dobro vzdušje pri ženskah,ne mu biti “fouš”.

P kaj si zdej ljubosumen, brez potrebe… Ga je pač srečala, pa lahk da je res preprost, a ni to fajn, da je znan pa ni nek naduvan polizanc ? To še ne pomeni, da ji je on zdej bolj všeč kot ti… Po mojih izkušnjah so nekateri celo boljša družba, pa manj narcisoidni, kto pa nekateri, ki bi radi nekaj bili, pa si lahk sam želijo…

In kako bi se tebi zdelo? Star sem 25 let on pa je vsaj 10 let starejši. Kaj ga hoče imeti, če je od mene mlajša 3 leta? Ma si bom jaz našel žensko družbo, bom poslušal cele litanije, ko bom samo omenil kako smo se imali.

Če mene vprašaš je tip full smotan, pa še na nizkih nogah, tako da sem jaz večja kot on, pa mam 169 cm.

Če gledam s tvojega stališča si lahko upravičeno ljubosumen. Sem moški (na ženskem forumu (: ) ampak priznam, da si včasih želim, da bi mi jezik tekel tako kot njemu. Pa pohvalil bi ga javno (če lahko ta furum smatramo za javni medij). Medtem, ko smo v znanem ljubljanskem lokalu v šiški sedeli ob pijači in je bila naša deklica v vozičku zdolgočasena, je pristopil in s traka za ključe snel zanimiv obesek s svetlobnimi in zvočnimi efekti ter ji ga podaril. Tako smo v miru spili, on pa je medtem ko je za sosednjo mizo pričal z znanim PopTv-jevskim “Milijonarjem” večkrat pogledal proti vozičku in ji zažvižgal. Malenkosti, ki veljajo! Saj bo pozabila na to, da ga je osebno spoznala in ugotovila, da se skrije pred tabo!

Vidva sta oba ljubosumna, brezveze… Sej je bil moj bivši tud, ko smo s člani ene znane skupine igrali biljard, pa še na promocijo CD-ja sem bila povabljena, on pa ne… Pa ja, basist je še posebej simpatičen, pa kaj… Pa kitarist me je prav očitno osvajal (kar sem sicer zatajila). Pa kaj, jaz sem mela rada samo mojega fanta.

Sej leta, a veš drugač niso ovira :)) Zdej te verjetn nisme potolažila, sam ni me sram priznat, da mam jaz tipa, k ma hčerko tok staro kot jaz 🙂 Če ti je en pri srcu, ti pač je…

In kako se razumeš s to hčerko? In kako ona gleda nate?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hahaha dragi moj malce si zgrešil cilj. Le zakaj tvoja bejba tolk govori a Aljoši? In našteva njegove dobre lastnosti? Mislim a ste moški res tolk blond da nč ne razumete? Bejba ti hoče dopovedat da si želi kaj takega pri tebi! Kar pa se Aljoše tiče – m, m, m, zakaj so tko dobri moški tko redki?

Ti Demonka, povem ti, da mi gre ta Alyosha HrebolY 5 much na živce, ker misli, da je car. Zavidam mu le eno, ne dolgo nazaj sem zasledil, da se v rumenem tisku pojavlja z kar velikimi številkami (ne rdečimi).

Spider, ti povem na kavi, OK 🙂 Sej ona niti ne vem, če ve, sumi pa, ker me je tako čudno pogledala, ker sem mlajša od nje, če bi mislila, sam to, da sem prijateljica, verjetno nebi… Drugače je pa v redu punca, pa sva se takoj ujeli 🙂

To se govori ja, kaj bo šele zdaj, ko začne delat novo oddajo na radiu Študent. Namišljeni car bo plaval v kešu ampak kaj mu pomaga, če je grd. Govori se tudi to, da bo njegova sovoditeljica simpatična Vanja, ki trenutno dela na najbolj plesnem radiu. Vsaj zaradi nje se splača potrpeti in prenašati hripov glas Alyoshe.

Seveda si boljši od njega !

Meni je pa on res Car. Z vlko začetnico! Go Aljoša, go Aljoša! Bi bla full vesela, če bi ga lahk spoznala. A je prost?

Zakaj ti čist verjamem da je navdušena nad njim?
Jakisaki, ne ga srat s takimi!

Moje skromno mnenje ( nisem več ravno rosno mlada, pa mogoče vseeno kaj šteje): če mi je kdo kdaj šel res na živce, je to bil Aljoša ( zaradi same pojave in glasu ), dokler ga nisem spoznala osebno – moram priznati, da me je navdušil, je preprost, izredno simpatičen in komunikativen, duhovit…skratka krasen človek. Res pa je, da vidiš človeka le preko tv, ga pač imaš za takšnega kot ga tam vidiš ( tako imam jaz npr. o Alenki Vidic izredno slabo mnenje, je ne morem videt, ker se mi zdi obupno grozna ženska – čeprav mi tisti, ki jo osebno poznajo govorijo, da je čist fajn punca. Jaz pa pravim, da je zame pač taka kot jo jaz poznam in ni nobene potrebe, da jo osebno spoznam… ) No zdaj sem pa zakomplicirala, hotela sem povedat, da ti Boljši od njega nisi prav nič nor, razumem pa tudi tvojo pupo – Aljošo moraš imeti rad kot človeka, pa ne tako, da se vsaka zaljubi v njega in sem prepričana, da je tvoja pupa zaljubljena še vedno samo v tebe. Joj, upam da razumeš kaj sem hotela povedati. Lp.

Mela sem čast spoznat Aljošo na neki žurki pred leti. Ful vredu, komunikativen, v glavnem vse najlepše o njem. Zakaj pa ti nabija skos o njem je pa čisto razumljivo; Aljoša se zna normalno pogovarjat, ti pa kar nekaj nabijaš, pa zganjaš neko brezvezno ljubosumje. A ti nisi tok, da spoznaš žensko, pa še ti njej poveš o svoji novi prijateljici. Očitno raje doma za računalnikom sediš, se smiliš samemu sebi pa zganjaš neko živčno vojno.

Drugače pa: NIKAKOR nisi boljši od njega!!! Ma si pa zgleda malo nor!

🙂

Nor si k se obremenjujueš s tem pedrom!

Pa da ti povem še neki kr te bo sesul-vsako po*uka, cel Kamnik je dal čez, prav tako njegov brat. S to razliko da je Aljoša grd on pa po ženskih besedah lepotec in mu je pol oproščeno ker vem da se je težko brzdati če ti pi*ke plešejo okli ku*ca ker si lep in v tem primeru tud bogataš težke kategorije. Sprijazni se, nastavla mu je.

hej Joli kako pa veš? A si tud ti padla al krneki prbijaš tuki?

Ali je tebe tudi po..l,ker pišeš s tako jezo,ali si nevoščljiva?Naj bo kdorkoli Rebolj-je pač dober osvajalec žensk,najbrž tudi lep in mu pač uspeva pri ženskah.Nekje pač tišči “zgodba o uspehu”.

ne ni prost – prste stran bejbe!

Kako pa veš, demonka? Ga poznaš? A ima katero znano slovenko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close