M-Ž odnosi
Bolj se mi zdi, da je fokus ljudi postal preveč razpršen. Nekako je vse postalo površno in instantno. Ni več iskrenega zanimanja, poglabljanja v osebo. Vse gre prehitro. Ta kategorizacija oseb gre prehitro. Ne moreš spoznati človeka v pol ure. V temu času lahko ugotoviš le ali te zanima za naprej ali ne. Pa še tu hitro pride do napačnega sklepanja, saj nas je več takih, ki potrebujemo dlje časa, da se odpremo človeku.
Preveč izbire in potlej vedno čakajo na naslednjega najboljšega človeka?
Zakaj si ne vzameš čas za človeka ki je pred tabo, pod pogojem da ti je vsaj nekaj všeč, in mu daš čas, da skupaj odkrijeta kdo sta. Ljudje se tudi drugače obnašamo v družbi določenih ljudi, na določenih lokacijah. Živčnost, trema, nerodni v komunikacijah…pa hitro kaj narobe rečemo, se polijemo, se živčno nasmejemo…
Zdaj je postalo tako kot da na začetku poti do cilja začneš z eno osebo, potlej pa na vsakem izvozu probaš novo, če te ta pripelje do cilja. Zakaj se sploh oziraš proti izvozom?
sosedov lulček, 30.07.2025 ob 07:04
po mojem si ti expert kurje fizike in ne človeških odnosov. Takšne ženske pa res noben normalen moški ne mara, ki po cele dneve visi na družbenih omrežjih in se promovira. Ženske ki še jajc ne zna ocvreti. Pa saj sodobne ženske nič ne znajo več delat zunaj na zemlji. Kvalitetne ženske so vse poročene in imajo družino. Tista ki po 20. letih zakona zapusti moža je zame drolja. Ni vredna da jo pes poščije. Po domače povedan. Ampak tako vam paše. Vsak ima pravico živeti po svoje. Tudi mi moški.
Kakšne kvasiš. Tista, ki je svojih najboljših 20 let namenila družini, pa res ni drolja. V 20 letih se lahko nabere veliko zamrr in nerazrešenih problemov, če par ni zelo dosleden pri sprotnem razčiščevanju. V marsikaterem zakonu zato začne škripati, otroci so dovolj odrasli, da družbe in stalne pozornosti staršev ne pptrebujejo več in naenkrat par po kakih 15 letih prvič ostane čisto sam. Skupnih planov ni, otroci odrasli, krediti že bolj kot ne odplačani, ona dva pa si nimata kaj povedati in sploh ne vesta, kaj bi sama skupaj počela. 100x videno.
Tu je krivda za razpad zakona v tem, da sta zakonca 20 let pod preprogo pometala svoje zamere in probleme in si nista vzela dovolj časa samo zase. Jemala sta zakon kot samoumeven. Bodimo tudi realni – imeti otroke je poseben izziv, ki vnese v dinamiko zveze nemalo sprememb, potreb po prilagajanju, drugačnih vzgojnih pristopov in vrednot in tudi trenj. Živeti 20 let skupaj in vzgajati otroke ni mačji kašelj. To je tek na dolge proge, ki ga ne zmore vsak.
Možača, 30.07.2025 ob 10:11
Anonimno 10375, 30.07.2025 ob 10:01
Zakaj pa nebi zenske naredile to kar zenske nastevate da naj bi moski,bi bilo veliko,veliko lazje za oba spola 🙂
? ker bi potem vi instant možiceljni takoj planili v jok, da smo vse možače.
Kaj naredile? Prosile, da prideš ven iz sobice? Ti zrecitirale vse o sebi? Saj nisi sposoben toliko čitati.
Neki portal bi rabili, da se lahko vsak kar z videoposnetkom predstavi. Itak znate samo videe gledat. Pa še tam bo treba ful počasi govorit, ker vi ne sfolgate hitro poslušat ????
Mas prav…mora zenska znat naredit,da ne bo oznacena za mozaco 🙂
A ti res misliš, da ženske samo sedimo in čakamo, da nas nekdo opazi, ko srečamo potencialno pravega? Ko sem srečala svojega sedanjega moža in se mi je zdel zanimiv, sem poskrbela da sva bila večkrat oba oba istem času na istem kraju. V družbi najinih skupnih prijateljev in znancev. Po mojem nobena ženska, ki ima resnega partnerja, ki je pravi zanjo, ni pasivno doma čepela in čakala, da jo nekdo opazi. Tega ni. Se znamo ženske kar konkretno potrudit, ko srečamo zanimivega moškega.
@ne razmišljaš racionalno: “Na portalu npr. ne moreš vedeti, kakšne interese imajo ženske in kako razmišljajo. Lahko dodajo opis, toda to je premalo.”
Opis od @Pinki775 je recimo dovolj kratek in jedrnat, da bi bil lahko tudi v profilu kakšne ženske na nekem dejting portalu. Je dovolj zgovoren, da lahko razbereš, da z njo ne boš seksal danes zvečer. Ker navaja osebnostne lastnosti, ki jih ne moraš razbrati na enem zmenku (kaj bi ji ti natvezil, je nepomembno). Če iščeš samo ali predvsem seks – zakaj bi taki ženski sploh pisal? Pojdi na avanture.net, urgenca.com in kar je še takih portalov, kjer ženske ne skrivajo, da iščejo seks. Boš lahko seksal že danes zvečer (morda proti plačilu, ampak ne bodimo pikolovski).
Samo ti tega očitno ne moreš sprejeti. Ker – kaj je bila tvoja reakcija na njen zapis? Da si ga začel „popravljati”, njo si začel prepričevati, v smislu “ne ti nočeš/ne iščeš tega, vsaj ne zares, vsaj ne še zdaj, morda enkrat kasneje. Ti bom jaz povedal, kaj ti zares hočeš (zdaj), in če to ne bo dovolj, bom še druge moške privlekel zraven, da potrdijo.” S kakšno pravico vsiljuješ drugim svoja hotenja kot njihova? Ni dolžnost ženske, da se “stisne” v okvir tvojih pričakovanj. Poleg tega pa vidiš, da NE deluje, da ti tak pristop ne daje želenih rezultatov. Itak, da te bo vsaka – tudi če ni pretirano pametna – takoj skenslala, če ti že po nekem čudežu odpiše. Ker deluješ manipulativno, agresivno in kažeš potrebo po nadzoru drugih. Toliko o tisti ‘varnosti’, btw, ki je ženskam res zelo pomembna, in pri tebi bo vsaka hitro vedela, koliko je ura, tudi če ji ti ne poveš. 🙂
Zato pravim, zdilaj pri sebi in sprejmi, kaj lahko realno dobiš, s kom si ti zares kompatibilen. Če so te na YT tutorialih ali kje drugje našopali, da lahko dobiš katerokoli žensko z nekim „receptom”, je to tvoj problem, ne problem žensk, ki in ker ne nasedejo.
Star dec, 30.07.2025 ob 13:08
Če ženska išče le kurca, pogosto vzame črnega, pod pogojem, da je 24+.
Slovenčki z belim, povprečno dolgim (EU povprečje je 13,2 cm) odpademo…
Ne bo držalo. Samo ti odpadeš, ker si sitnoba in lenoba. Me znamo odlično ponucat tistih 13 cm, kadar se nam zalušta. Da pa ti še zdaj v plesnivoh letih ne znaš lastnega orodja uporabljat, je pa en drug problem.
Anonimno 10375, 30.07.2025 ob 11:00
Mas prav…mora zenska znat naredit,da ne bo oznacena za mozaco 🙂
Malček, če te noram najprej iskat, potem z dizalico izza kompa dvignit, umit, v posteljo spravit, te zajahat in se sama potrudit za tvoj in moj orgazem, potem se čisto pravilno reče, da sem jaz tebe prefukala, ne ti mene. Po tej logiki sem možača, ker opravim vso moško delo, ti si pa samo kos mesa za enkratno uporabo.
Tapravi frajeri še nikoli niso za nobeno žensko rekli, da je možača, ker znajo ravnati z vsako tako, da so oni glavni.
Možača je beseda, ki so jo izumili prestrašeni mamini zajčki, ki se žensk bojijo. Šleve, pizdeki, kratkokurčniki, zelenjava nedozorela.. take zgube pač.
Možača, 30.07.2025 ob 13:34
Malček, če te noram najprej iskat, potem z dizalico izza kompa dvignit, umit, v posteljo spravit, te zajahat in se sama potrudit za tvoj in moj orgazem, potem se čisto pravilno reče, da sem jaz tebe prefukala, ne ti mene. Po tej logiki sem možača, ker opravim vso moško delo, ti si pa samo kos mesa za enkratno uporabo.
Tapravi frajeri še nikoli niso za nobeno žensko rekli, da je možača, ker znajo ravnati z vsako tako, da so oni glavni.
Možača je beseda, ki so jo izumili prestrašeni mamini zajčki, ki se žensk bojijo. Šleve, pizdeki, kratkokurčniki, zelenjava nedozorela.. take zgube pač.
Se pravi si potem moskemu podrejena 🙂
PODrejena, NADrejena, OKOLIrejena…. Kjerkoli in kadarkoli, ko je pravi moški. Od sužnje do domine in vse vmes. Z užitkom se popolnoma prepustim in z užitkom prevzamem celo zadevo v svoje roke (in druge dele telesa), odvisno od vzdušja, želje (obeh), navdiha…
Na videz misliš? Uuuuuu, daleč od možače. Zelo daleč. Samo pač vem, kaj hočem in si vzamem. Pa dam tudi nazaj na polno, veš.
Resnica boli, komentarji še bolj, 30.07.2025 ob 15:37
Ženske, ki ne potrebujejo moškega… Vemo kaj potrebujejo in kje se na koncu znajdejo… večina v vrsti za psihoterapevta.
Resno ti sam sebi verjameš?
Daj idi pogledat na psihiatrijo, katerih žensk je tam največ. Onih, ki se jim je skisalo zaradi življenja ob enem idiotu, ki ji je uspel uničiti še zadnjo iskrici veselja. Ponavadi ravno s svojim vsiljivim tičom, ki bi ga tako mimogrede parkrat na teden vtaknil in pol minutke mrdal z njim. Predvsem pa ženski možgane pral, da ona to rabi, želi in ne more brez tega.
to so dekleta samo za p…t
Tudi jaz opažam, da ženske vse manj potrebujejo moške. Govorim o povprečni ženski, stari med 30 in 40 let. Taka ima že urejeno življenje in njena prilagodljivost je samo eno črtico nad minimumom. Zdaj, če nekako spontano naleti na nekega simpatičnega moškega, s katerim se da živeti in ji omogoča lažje življenje (s prazno denarnico to seveda ne gre), potem bo ponujeno sprejela. Drugače bo svoje življenje izpopolnila z drugimi zadevami, spolno potrebo pa bo verjetno reševala z občasneži. To ženske zelo dobro znajo. Če je osamljena, samo par samskih prijateljev pokliče in čez eno uro je lahko že na kavi. Drugorazredni moški smo nekako kot telefoni, ki so že nekaj časa na trgu. Saj smo v redu, ampak nimamo pa nekih funkcij (oz. v tem primeru ne izpolnjujemo kriterijev), ki jih povprečna ženska išče. Ko to enkrat poštekaš, je življenje lažje. Lažje zato, ker se ti življenje neha vrteti okoli žensk. Naenkrat imaš več časa, ta čas pa lahko porabiš za druge profitabilne stvari. Ko imaš življenje izpopolnjeno, pa tudi interes po ženskah nekako izgine. Je pa vseeno zanimivo prebrat kakšno takšno razpravo na forumu.
Forum je zaprt za komentiranje.