(M)-govor – (Ž)-spomin
Zvedeli smo:
Sadni ima kolo … in očitno nima pojma o kmetijstvu … pa je v pridobivanju statusa “kmeta” …
On_ nekako podzavestno verjame v njive verjetno pa ne tudi v marsovce …
Zmedena _samica daje vtis, da ima morda poleg njive celo traktor …
A je tu še kdo, ki rabi kako njivo in traktor … imam oboje …
A se ti ne zdi, da je tale tvoj komentar malce zmeden …[/quote]
Nič bolj kakor ostali – vsi moji komentarji so ZMEDENI :P[/quote]
skratka – ne rata se ti tako nastaviti, da bi te kdo “podrl” vsaj nehote…. če že ne zaradi jošk, riti in luknje med nožnima palcema
Nič bolj kakor ostali – vsi moji komentarji so ZMEDENI :P[/quote] skratka – ne rata se ti tako nastaviti, da bi te kdo “podrl” vsaj nehote…. če že ne zaradi jošk, riti in luknje med nožnima palcema[/quote]Moraš brat tudi vejice in pike, da bi dobil širšo sliko, ne samo črk raztegovat… 😉
Pri celem gruntu, ki ga dotična poseduje je tam nekje en (površinsko) mali (njej drag) vrtiček, ki bi ob primerni obdelavi nudil velik hektarski donos le najemnik bi moral bit od pravega foha in imet ustrezno orodje/stroj za obdelavo, ki ga bo tudi znal ustrezno uporabljat….
Sigurno to ne bo nekdo, ki bo le slučajno “nehote podrl”, četudi bo kmet ali pa “kmet”, ker tu ne gre za butično proizvodnjo niti za hoby program kmetijstva….
Sploh pa bo moral bit kaj več kot pa le nekdo, ki je slučajno padel iz luknje med nožnima palcema.…. 😉
skratka – ne rata se ti tako nastaviti, da bi te kdo “podrl” vsaj nehote…. če že ne zaradi jošk, riti in luknje med nožnima palcema[/quote]Moraš brat tudi vejice in pike, da bi dobil širšo sliko, ne samo črk raztegovat… 😉
Pri celem gruntu, ki ga dotična poseduje je tam nekje en (površinsko) mali (njej drag) vrtiček, ki bi ob primerni obdelavi nudil velik hektarski donos le najemnik bi moral bit od pravega foha in imet ustrezno orodje/stroj za obdelavo, ki ga bo tudi znal ustrezno uporabljat….
Sigurno to ne bo nekdo, ki bo le slučajno “nehote podrl”, četudi bo kmet ali pa “kmet”, ker tu ne gre za butično proizvodnjo niti za hoby program kmetijstva….
Sploh pa bo moral bit kaj več kot pa le nekdo, ki je slučajno padel iz luknje med nožnima palcema.…. ;)[/quote]
Nič ni res o mojem posedovanju – se le zafrkavam 🙂
Kar se pa tiče podiranja – dvomim, da sem se rodila za to, da bi me kdo podiral oz obratno 😛
Forum je zaprt za komentiranje.